Samsung RT46H5120WW Buzdolabı Yorumları

Samsung RT46H5120WW Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2016
    perfect

    cok kulanisli sesiz guzel sogutan buzdolabicik

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016
    teşekkürler

    Ürünü alalı yaklaşık 6 ay oldu biraz küçük ama ama memnunuz ben daha uygun bi fiyata almıştım o zaman suan baya bi fiyat farkı olmuş o yüzden iyi ki zamanında almışım

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2015
    PİŞMAN OLMAZSINIZ

    ÜRÜNÜ MAĞAZALARDA GÖREREK BEĞENDİM.. HEPSİBURADA.COM GÜVENCESİYLE SATIN ALDIM. HEPSİBURADA.COM İYİKİ VARSIN... ÜRÜN GAYET SESSİZ KULLANIŞLI TAVSİYE EDERİM. ARAYA BAYRAM TATİLİ GİRMESEYDİ DAHA ÇABUK ULAŞIRDI NEYSE HAYIRLISI OLSUN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2015
    Mükemmel

    Ürün çok ideal bir buzdolabı.Hepsi burada güvenilir ve hızlı sonuç alacağınız bir site.Kargo firmasıda görevini en hızlı ve mükemmel şekilde yaptı.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2015
    Güzel bir buzdolabı

    Hepsiburada.com ve servisten çok memnun kaldık.Elimize çabuk ulaştı.Buzdolabımız normalmi bilmiyoruz yanları sıcak havalarda fazla ısınıyor. .Sessiz çalışıyor .Daha 2 hafta olduğu için enerji tasarrufunu göremedik.İç hacmi göründüğü kadar geniş ve derin değil ama nofrost u koku yapmıyor.Sonuçta alınabilecek iyi kaliteli bir buzdolabı .10 yıl motor garantisi de artılarından biri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2015
    İhtiyaca Göre En İdeali

    4 kişilik bir ailenin ihtiyacını karşılar. Samsung güvencesi var. Enerji sarfiyatı ideal. (320 Kw) Tasarımı modern. Kart ve puan kampanyası ile 1425 e geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2015
    Güzel ürün

    Hızlı gönderi ve çabuk kurulum yapıldı son derece güzel dolap iç rafları ayarlanabilir olsa daha iyi olurdu...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2015
    harika

    hic sikinti yasamadigim bir alışveriş oldu samsungun 10 yil kompresor garantisi gercekten cok iyi bir uygulama olmus

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2015
    harika

    orta halli klasik bir buzdolabi ariyorsaniz tavsiye ederim. uzun arastirmalar sonucunda aldim. paramin karsiligini aldigimi dusunuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    Mükemmel...

    Ürün tam vaktinde geldi ama Hepsiburadanın hep erken göndermesine alışkın olduğum için sanki bana geç gelmiş gibi geldi :) Kocaman buzdolabı olmasına rağmen Horoz Lojistik tarafından 6. kattaki evin mutfağına hiçbir soru yada sorun yaşamadan yerleştirildi. Samsung servisine ise hayran kaldım. Ürün gelince çağrı merkezini aradım. Otomatik cevap merkezi çağrıyı kaydetti. Hemen arkasından yetkili servis aradı, adresi aldı ve yetkili arkadaşlar gelip kurulumu yaptı. Bunların tümü toplam 1 saat sürmedi... Ben hayatımda böyle hızlı servis görmedim. En azından ertesi gün plana alıp gelirler diye düşünüyordum açıkcası. Canıgönülden tebrik ediyorum... Dolabı da 2 haftadan fazladır kullanıyorum, tam beklediğim gibi. Ürün tanıtımında yazılanların tümü aynen söylendiği gibi. Hiç boşuna dolaşmayın başka yerleri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2015
    Tabi ki Samsung

    ürünü 2 aydır kullanıyoruz ve mükemmel soğutma ve enerji verimliliği var. Fiyat/performans olarak alınabilinecek buzdolaplarından birisi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2015
    Gayet güzel bir ürün

    Ürünü sipariş ettikten sonraki gğn elime çok hızlı bir şekilde ulaştı, Samsung buzdolabını epey araştırdıktan sonra buna karar verdim daha kullanmaya başlamadım ama gayet güzel bir ürün mutfaktaki yerinide hesaplayarak daha büyüğünü alamadım yeriniz bu buzdolabına uygunsa tavsiye ederim. Sessiz çalışması ayrıca tercih sebebim. Bilginiz olsun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT46H5120WW Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT46H5120WW Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat