Arzum AR161 Soprano Max Lila Multi Blender Seti Yorumları

Arzum AR161 Soprano Max Lila Multi Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(538 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu Fiyata Arzum(:(:(:

    Ürünü eşime hediye olarak aldım,kullanımı kolay,şık bir ürün.Çok memnun kaldık herkese tevsiye ederim artı bu fiyata bu marka bir ürün sadece Hepsiburada.Comdan alınır.....

  • HepsiB. aracılığıyla
    memnun kaldım.

    piyasadaki briçok el blenderına göre çok kullanışlı. bu ürünü alınca ayrıca mutfak robotu almaya ihtiyaç duymuyorsunuz. rendesi, çıprıcısı, blenderı hepsi birada ve fiyatıda çok uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gerekli bir yardımcı

    ürünü hep...com dan aldım ve gayet kullanışlı, sadece blender seti değil, ayrıca mutfak robotunun çoğu özelliğini de barındırıyor, hep kullanışlı hem pratik hem de sağlam... tavsiye rederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel...

    Ürünü kampayalıyken aldım ve piyasadaki emsalleriyle yarışacak kalitede bir ürün.Özellikle çalışan bayanların mutfaktaki en iyi yardımcısı:)Ben tencere setime uyması için lila rengini tercih ettim:)Tavsiye edeceğim bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Az Yer Çok İş

    Bence bir mutfakta olması kesinlikle olması gereken bir ürün.Çok az yer kaplıyor ve bir sürü özelliği var.Markasının arzum olması zaten başlıca tercih sebeplerimdendi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Piyasadaki çok fonksiyonlu en iyi ürünlerden biri...

    Ürünü anneme aldım gayet kullanışlı. Çok fonksiyonlu olması diğer birçok üründen bir adım ilerde olmasını sağlıyor. Malzeme kalitesi bakımından 10 numara değil fakat diğer birçok markadan iyi. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün ve Arzum un mutfak robotlarının çok fonskiyonlu olmasını her zaman tercih sebebimdir. Evimede bu ürünün üst modelini aldım ve gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kullanışlı ve pratik

    Ürünün mikser, blender gibi bir çok fonksiyonu bir arada bulundurması çok güzel. Hem az yer akplıyor hem de çok pratik. Hepsiburada.comda fiyatları da piyasaya göre uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BEKLEDİĞİMDEN DAHA BÜYÜK ÇIKTI MÜKEMMEL

    BEN 1 YILDIR BU URUNU ALMAK ISTIYORDUM ,FİYATI DUSUNCEDE KACIRMADIM ALDIM,HATTA BİRKAC GUN SONRA ARKADASIM BENDE GÖRDU VE COK BEGENDI BIRTANEDE ONA ALDIK,BEN FISTIK YESILINI ALDIM,ALMAK ISTEYENLER TEREDDUTSUZ ALIN DERIM,HAZNESI BAYA BI BUYUK,HEPSİ BURADA TESEKKUR EDİYORUM SİZE...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı bir ürün.

    Öncelikle şunu belirteyim dostlarımın tavsiyesiyle aldım çeyiz olarak nişanlıma. Çok amaçlı bir ürün nerden biliyorsun diyeceksiniz arkadaşlarımıza gittiğimizde bizzat test edip onayladık :))) Alın pişman olmayacaksınız hemde hepsiburada fiyat avantajıyla.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    çok kullanışlı az yer kaplayan yıkaması kolay bir ürün almınızı şiddetle tavsiye ederim. ayrıca çok güzel ayran yapıyor. renk seçenegide olması çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok amaçlı

    hepsiburadana tşkler bizlere böyle alışveriş fırsatı tanıdığına hem uygun fiyata hemde kaliteli ürünleri bizlere sunduğu için... blendir setini aldım eşim çok memnun kaldı. çok amaçlı ve çok kullanışlı gönül rahatlılığıyla herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı bir ürün

    Bu ürünü aldığımdan beri daha sık kek ve pasta yapıyorum. İşlerimi çok kolaylaştırdı. Kısa sürede birçok şeyi yapmamı sağlıyor. Çok kullanışlı bir ürün. Kesinlikle her mutfakta olmalı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    2-3 gün önce elime geçen bu ürün süper çıktı. daha önce aldığım kenwood marka blender dan çok çok iyi. motoru güçlü ve sessiz. aksamlarında çıkma vb durumlar yok. çok kaliteli bir ürün düşünenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam mutfak robotu her iş elinden gelir.

    ben bunu eşime aldım üstelik iki günde elime ulaştı. pazarı saymazsak. eşim çok istiyordu, onuın için aldım. çok memnun kaldı daha tam olarak kullanmadık bazı parçaları takmadık ama iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim. gücü yerinde çalışması iyi. parçaları çok . bence iyi bir tercih.

  • HepsiB. aracılığıyla
    severek kullanıyorum

    Merhaba, yeşil rengini severek kullanıyorum evimde, her işi görüyor. fakat yıkaması biraz zahmetli. herkese tavsiye ederim. boşuna fazla para ödemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tek kelimeyle harika

    ürün elime ilk ulaştığında çok teferruatlı gibi görünmüştü ama kullanınca mutfaktaki işlerimi ne kadar kolaylaştırdığını gördüm. soğan maydonozunuz anında hazır . çok güzel havuç salataları yapabilirsiniz. tereddütle almıştım ama kullanmaya başlayınca hiç pişman olmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hepsi buradaya teşekkürler

    Aynı üründen 3 tane aldım. 2sini Anneler gününde hediye olarak aldım. birinide eşime, hepsi üründen memnun olduğunu söylüyorlar. teslimat ve fiyat olarak uygunluğu açısından da hepsi buradaya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    hepsibirarada

    uygun fiyata çok fonksiyonel kaliteli bir blender arıyorsanız ARZUM SOPRANO MAX MULTI BLENDER SETİ süper bir ürün mutfakta çok iyi bir yardımcınız olacaktır.teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika herşeyiyle süper

    başka bir ürün aldım geri iade ettim. doğrama haznesinin büyüklüğü, motor gücü extra fonksyonları herşeyiyle harika bir ürün. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok kuvvetli..

    piyasada 700 wattlık blender bulmak cok zor, gücü sayesinde çok kullanıslı hale getirilmiş, çok çabuk işinizi bitirebiliyosunuz. yesil rengini aldım cok tatlı duruyo rengi. mutfagınıza renk katacak.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR161 Soprano Max Lila Multi Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR161 Soprano Max Lila Multi Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat