Arzum AR1055 Prochopp Plus 600 W 1 lt Hazneli Mutfak Robotu Mavi Yorumları

Arzum AR1055 Prochopp Plus 600 W 1 lt Hazneli Mutfak Robotu Mavi yorum ve tavsiyeleri

(592 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eşimin mutfakta en çok kullandığı küçük ev aletlerinden biri diyebilirim. Çok şirin çok az yer kaplıyor ama çok da fazla iş hallediyor. Çelik bıçaklar ve rengi benim en büyük tercih sebeplerinden birisiydi. Oldukça güçlü bir performansla çalışıyor. Bıçaklar çift taraflı olduğu için içine koyduğu tüm yiyecekleri ideal küçüklüğe getirebiliyor. Eşim yemeğe başlarken ilk yaptığı bu rondoyu yanına almak. Bizim çok işimize yarıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: 600 Watt motor gücü çok sert diyebileceğiniz besinleri dahi kolayca parçalayabiliyor. Kullanımı tek tuşla pratik bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz. Gövde plastik ama oldukça dayanıklı yapıda. Tasarımı ve temizlenmesi de güzel taraflarından. Eşimin ve benim hem özellikleri hem de tasarımı ile mutfağımızda yemek yaparken severek kullandığımız bir ürün. Tavsiye ederiz. Biz aldığımız için hiç pişman olmadık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yüksek watt gücüne sahip olduğunu zor besinleri parçalamasından anlıyorsunuz. Yumuşak sebzelerin yanı sıra ceviz, fındık gibi sert şeyleri de doğrayabiliyorum. Malzeme kalitesini de beğendim. Gövdesi plastik ancak çok dayanıklı kaliteli bir malzemesi var. Uzun süre kullanabileceğimi düşünüyorum. Fiyat performans olarak çok başarılı buldum bu rondoyu. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Öğrenci evimiz için kullanıyoruz. Annem de aynı rondodan kullanıyordu. Onun tavsiyesi ile tercih ettik. Hiç düşünmeden alın derim. Kendisi küçük marifeti büyük bir cihaz. Çok severek kullanıyoruz. Bekar evleri ve öğrenciler için çok pratiklik sağlıyor. Kapak gövdeye tam oturuyor. Kullanımında hiçbir zorluk yaşamıyorsunuz. Tek tıkla kolayca işinizi hallediyorsunuz. 1000 ml doğrayıcı haznesi de bize fazlası ile yetiyor zaten. Hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çift bıçaklı başarılı bir ürün tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tam bir hayal kırıklığı. 4 bıçaklı diye aldım ancak soğanı çoğunlukla cıvık bir sıvı haline getirirken, koca koca parçalar kalıyor. Bıçaklarla hazne arasındaki mesafe çok. Soğan, maydonoz gibi yiyecekler, en alttaki bıçağın altına giriyor. Rondoyla boğuşacağıma kendim doğrarım hem daha homojen hem de daha çabuk olur. Hiç mi hiç tavsiye etmiyorum. Aşırı sesli çalışması da cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı ve sağlam kargo,piyasada ki en uygun fiyat için Hepsiburadaya çok teşekkür ederiz,arzum kalitesi yine kendini gösteriyor,geniş haznesi,keskin bıçakları ile benzerlerine fark atar

  • Trendyol aracılığıyla, 14.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cok güzel beğendim.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme aldım çok beğendi

  • Trendyol aracılığıyla, 12.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ve kullanışlı . memnunuz .

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 3 sefer kullandık dişlisi kırılmış garanti dışı imiş 70 TL verdik değiştirdik. İçine atılan malzemeleri mümkün olduğu kadar küçük atıp parçalanana kadar 3-5 saniye aralıklarla basıp bırakacakmışız dişliler zorlamaya gelmezmiş. Yani tavsiye etmem.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    harika ve hızlı ve kullanışlı bir ürün teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 30.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Üründe kesinlikle bir tasarım hatası olduğunu düşünüyorum. Haznesini doldurarak da denedim, az malzemeyle de denedim ancak kesinlikle verimsiz bir ürün. Bıçak yüksekte olduğu için alt kısımda kalan malzemeyi parçalayamıyor ve kenarlara da yetişemediği için haznenin duvar kısımlarındaki malzemeler asla parçalanmıyor. Domates, bisküvi, ekmek, soğan… her şeyle denedim ve asla verim alamadım. Kesinlikle alınmaması gereken bir ürün! Çok pişmanım aldığıma.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli hızlı kargo

  • Trendyol aracılığıyla, 24.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü kullanışlı ve çift bıçaklı

  • Trendyol aracılığıyla, 24.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Rengi çok güzel.Özellikle soğan için kullanıyorum.Memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 22.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün kullanımı çok güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 20.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Guzel bir urun

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 takim aldik guzel ürünler

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet kullanisli şık urun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR1055 Prochopp Plus 600 W 1 lt Hazneli Mutfak Robotu Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR1055 Prochopp Plus 600 W 1 lt Hazneli Mutfak Robotu Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat