Arzum AR631 Steamart Diji Supreme Glide 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Arzum AR631 Steamart Diji Supreme Glide 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2018
    Beş Yıldız

    5 sene kullandim bu utuyu yeni boxuldu ( perfect iron 10numbers

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016
    arzum 631 ütü

    arzum ütü daha öncede almıştık gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    Harikulade

    Ben kullanmadım tabi ama hanım kullandı ziyadesiyle memnun kaldık fiyatına göre bizce şahane beğenmeyenler anlamıyorum bir ütüden beklentileri nedir acaba güzel ütülüyor ise sorun yok demektir kanaatimce

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2013
    süper ütü

    ütüyü yorumlara ve özellikleri güvenerek sipariş ettim ve hemen elime ulaştı.ulaşır ulaşmaz denedim ve çok memnun kaldım çok iyi buhar çıkarıyor ve ilk defa keten bi pantolonu iyi ütüleyen bi ütü gördüm desem yeridir. :) alacak olan kişiye kesinlikle tavsiye ederim bu özelliklere görede fiyatıda çok uygun :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2013
    Ucuzluk

    Ürünü anneler günü için anneme aldım, henüz kullanıp deneme fırsatımız olmadı. Ama buhar gücü kireç ve damla önleme özelliklerine göre diğer marka ütülere göre oldukça ucuz bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2013
    annelere özel

    anneler gunu ıcın anneme aldım. ve gorsel olarak ayrıca dıger özellıklerıylede, farklı markalardan daha ıyı ozellıklerı var. yalnız elıme daha ulasmadı ulastıgında annemı sevındırıcemmı uzucemmı bılmıyorum tum camasırlarımı utulemesı ıcın verıcem :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2013
    Başarılı

    Ütü araştırmalarım sonucu buhar çıkış gücünü değerlendirdiğim için Arzum aldım.Fiyatına göre güçlü bir cihaz. 2 gün önce ilk denememi gerçekleştirdim.Sonuç başarılı.Yalnız ütü biraz ağır.Digital olması en başta biraz tedirgin etmişti ama çok şık, umarım sorun çıkarmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2013
    güzel

    ürün gerçekten çok başarılı. özellikle şok buhar gücü gerçekten çok iyi.bu fiyata bu derece başarılı bir ütü almak çok akıllıca gerçekten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    harika

    Kargoda yine bir sıkıntı yaşanmadı çok kısa sürede elime ulaştı. Ürünü geldiği gün kullandım ve istediğim sonuçları aldım. Kısa sürede taban ısınıyor ve ütülediklerimde mükemmel sonuç verdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2013
    Ürün özellikleri çok iyi

    Öncelikle hepsiburada ya teşekkür ederiz. yaptığım araştırmalara göre ütü normal fiyatının çok altında ve diğer ürünlere göre bir çok özelliğe sahip,ürünün rengi de çok hoş hemen sipariş ettim sabırsızlıkla beklemekteyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2013
    SERVİS HİZMETİ MÜKEMMEL

    Senelerce tefal ürünleri kullanan birisi olarak hiç tereddüt etmeden almanızı önereceğim bir ürün.Başka bir yerden aldığım ve 1 senedir kullanmakta olduğum bu ürün kendi sınıfındaki tüm ürünlere hem kalite,hem servis hemde işlevsellikte 5 çeker...Fiyat bakımından ve servis bakımından başka bir ürün düşünmeyin (Arzum servis bir numara 3 yıl garanti daha ne olsun)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2013
    işte buna ütü derler

    bu ütüyü alınca eskiden ütü yapmıyormuşum işkence çekiyormuşum resmen organik kumaşların ütülerinin ne kadar zor olduğunu bilen bilir onları ütülerken bile banamısın demiyor ve eski ütüme göre kolalı gibi uzun süre bozulmadan kalıyor iş elbiselerinin 2 günde ütüsü kaybolurken şimdi kirlenene kadar ütü izi geçmiyor bence ütüden zevk almak istiyorsanız beklemeden alın hele ki benim gibi ütüyü sevmiyorsanız hemen bitsin istiyorsanız mutlaka alın,birde eski ütüme oranla ütüler çok daha çabuk bitiyor zamandan ve elektrikten de tasarruf ediyorum faturam bunu ispatladı ütümle bana mutluluklar :) kullandığım ve memnun kaldığım bütün ürünler hakkında yorum yapmaya çalışıyorum yorumumdan etkilenip alıpta benim kadar memnun kalan arkadaşlar bir allah razı olsun demeyi çok görmeyin emi :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2012
    çok şık ama...

    öncelikle hb.ya cok tesekkurler urunler eksızsız saglam ve hızlı elıme ulastı.utuyu cooook begendım ama ceyızım ıcın aldım kullanmak ıcın daha 2 senem var esim aldı ve begendım herkese tavsıye edıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2012
    başka marka tanımam

    tereddütsüz aldığım bu ürün için diyecek bir şey bulamıyorum. yıllardır bu markadan çok ürün aldım kalitesi şıklığı kullnım kolaylğı kısacası herşeyi ile bir numara bir marka. herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2012
    harika hizmet

    Yanan ütümün yenisini almak için internetten bakınırken hepsi burada.com a girdim ve hemen sipariş verdim ertesi gün elimdeydi.Hızlı kaliteli alışveriş için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2012
    Bence Ütü Budur...

    Bu ütü çok kullanışlı. Buhar gücü çok fazla, en kırışık kumaşları bile saniyeler içinde düzeltiyor. Su haznesi geniş, kablonun uzun olması avantaj, su damlatma olmaması ayrı bir avantaj. Taban seramik olduğu için ütüleme yaparken fazla yorulmuyorsunuz. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2011
    her eve lazım.

    piyasaya ilk çıktığında aldım ve süper bir ütü internetten 7 yıl garantide verince tercihim arzum oldu.zaten ütüde son teknolijiyi kullanmışlar.kullanınca kalitesini benden daha iyisi yok ben yenisini yapana kadar diyor.daha pahalı ürünlere yönelmeyin bu ütü size yeter.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2011
    HERKESE TAVSİYE EDERİM

    ÜRÜN MÜKEMMEL ÖZELLİKLE BUHAR ÇIKARMA KONUSUNDA BEN MEMNUN KALDIM HERKESİN GÜVENEREK ALABİLECEĞİ BİR ÜRÜN FİYATIYLADA PİYASAYA GÖRE EN UYGUN HEPSİBURADA.COM

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2011
    BUHARI ÇOK ÇOK İYİ

    ARKADAŞLAR. BU ÜTÜYÜ ALMADAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIM. BUHAR TEKNOLOJİSİ VE KOMPLE TEKNOLOJİSİ ÇOK ÇOK İYİ. GÜVENLİĞİDE ÜST DÜZEYDE. TAVSİYE EDERİM

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR631 Steamart Diji Supreme Glide 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR631 Steamart Diji Supreme Glide 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat