Arnica AA1614 Jüpiter Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Arnica AA1614 Jüpiter Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Kesinlike Hızlı bir gönderim oldu, teşekkür ederim. Çekim gücü kuvvetli, tek dezavantajı oldukça sesli çalışması,oynar başlık sayesinde ergonomik Bence başarılı... Fiyat uygun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şahane ürün.

    Şarjlı ürünler içerisinde bence en kuvvetli motor ve çekişi en mükemmel ürün.Biraz fazla ses çıkartıyor hatta elektrikli süpürgemin iki katı ses çıkartıyor ama çekişi onun 2 katı güzellikte.Tavsiye ederim,kargoda da hiç sorun yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    teslimat süresi

    ürünü sipariş edeli 7 gün oldu ama daha elime geçmedi 3 gündür paketleme sırasında hepsiburada kalitesinden ödün veriyor kargo bedava olunca böyle oluyor galiba..

  • HepsiB. aracılığıyla
    sadece mükhemmel

    arnica kalitesi ve şıklığının yanında mükhemmel emiş gücü ve konfor TEŞEKKÜRLER HEPSİ BURADA .COM bu ürünü düşünmeden alın tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2014
    Sınıfının en iyisi

    Çalıştığım mağazada benzer ürünler satıyoruz. Bu ürünü uzun zamandır almak istiyordum ancak bu fiyata temin edemedik :) Şu an piyasada bulunabilecek en dip fiyata satılıyor ürün. Muadillerinin içerisinde en güçlü olan şarjlı süpürge bu. Çekiş gücü mükemmel ve hiç çekişi düşmeden şarjı bitiyor. Ayrıca kullanışı çok kolay bir ürün. Bataryası ağır iş aletlerinde kullanılan batarya, motoru çok güçlü ve katlanan gövdesi çok kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2014
    Kirleten temizlik ürünü...

    Bu ürünü alma amacım arabamı rahatça kendim istediğim zaman temizlemek içindi ama malasef hevesim yarım kaldı.Arabamı temizlemek için ürünü çalıştırdığımda bir yandan alttan çekiyor diğer yandan da motor havalandırma yerinden tozu dumana katıyor,yani temizlik falan hikaye oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2013
    eh işte

    tam fazla çekmiyor gibi..torbasını da çok beğenmedim. tuhaf ve temizliği zor gibi görünüyor.hepsiburada çok iyi.çok beklemeden ürün geldi ama ben ürünü sevmedim.olumlu yorumlara bakarak aldım ama ürüne göre fiyatı çok pahalı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2013
    Düşünmeden Alabilirsiniz.

    Öncelikle bir şarjlı süpürge için fazlasıyla yetecek bir emiş gücüne sahip. Sadece ev değil arabada rahatlıkla kullanılabilir. Dşünmeden almanızı tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2012
    bu tip bir makine gerekliyse kesinlikle arnica

    enerjisi hiç azalmadan nasıl başladıysa öyle bitiyor güç azalması yok aşağı yukarı hareket eden başlık çok kullanışlı aparatları biraz uyumsuz olmuş ama bence en önemlisi kuvveti ve bataryası onlar da mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2012
    tavsiye ederim

    çekim gücü kuvvetli tavsiye ederim hafif olması avantaj oto temizliği için ideal ayrıca ev için de kullanılabilir elime yeni geçti ilk kullanım için 16 saat şarj edilmesi gerekiyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica AA1614 Jüpiter Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica AA1614 Jüpiter Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat