Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB 6.26 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB 6.26 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(1027 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    Hiç düşünmeden alacağınız bir telefon iPhone ve Samsung göre çok kullanışlı bir telefon Samsungdan çok iyi bir telefon şarj ve kamera konusunda çok iddialı bir telefon Xiama gerçekten çok güzel bir telefon yapmış bundan önce mı 6 vardı ona göre bakacak olursanız çok çok çok iyi bir telefon üstüne basa basa söylüyorum 3 gün içinde elime ulaştı Hepsiburada teşekkür ederim,

  • HepsiB. aracılığıyla
    Isınıyor

    Ürün yaklaşık 1saat önce ulaştı ilk izlenimim telefon ısındı 40derece şu an eğer böyle devam ederse iade edeceğim kamera ve performans muhteşem eşime aldım hediye olarak oyun vs oynamadığı için bataryadan şüphem yok bakalım bu ısınma sorunu ne olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklediğim gibi

    Güzel urun Endonezya üretilmiş arka kapakta öyle bir yazı var Kargo hızlı sorunsuz ulaştı elime sorunsuz cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şebeke Çekimi Berbat

    İlk günlerde her şey çok güzel ama sonrasında telefonun şebeke çekiminin berbat olduğunu ve size sık sık ulaşılamadıklarını öğrenince telefonun ekranı,donanımı 10 numara olsa ne yazar asıl yapması gereken görevi yapmadıktan sonra diyorsunuz,haklı olarak...ve telefondan soğuyorsunuz daha da soğuyorsunuz eylül sıcağında donduruyor resmen...Yazılımla düzelebilir mi bilmiyorum ama kimseye tavsiye etmem...İnternette azcık araştırırsanız anlayacaksınız sadece xoami şebeke sorunu yazın yeter

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel sık ve kullanisli

    Gayet kullanışlı sık ve uygun fiyatlı. Yazılımcı bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım gayet güzel telefon. Sorun yaşamadım. Benim için yeterlidir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bittibitiyora teşekkürler

    bittibitiyora teşekkür ederim ürün 24 saat dolmadan tarafıma ulaştı.Cihaz kapalı kutu Türkiye garantili bir şekilde tarafımıza ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şarj aleti şarj etmiyor

    Hızlı kargo için teşekkürler fakat şarj aleti şarj etmiyor kulaklık içinden çıkmadı iyi tarafı telefon çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çağla Altınok KARŞIYAKA - İzmirli arkadaşın dikkatine

    ürünü bende aldım aynım sorun bende de vardı sistem güncellemesini mutlaka yap o sorunlardan eser kalmayacak

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam bir fiyat performans ürünü

    Bu fiyata daha iyisi olamazdı. Benim açımdan tek sorunu 1080p 60fps video çekememesi. Onun dışında da parmak izi okuyucusu biraz yavaş çalışıyor. Şarjı gayet iyi gidiyor ve ısınma sorunu yok. Ben gayet memnunum. (Kargoya puanım 0. 2 haftada geldi telefon)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet hızlı geldi. Bir sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    MEMNUN DEĞİLİM

    KÖTÜ

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel ürün teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    XİAOMİ HARİKA

    Harika bir telefon .Bu fiyat ise mükemmel.Kesinlike tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    tavsiye ederim çok güzel bu ürün kamerası şarjı beklentimin çok üstünde 7 aydır kullanıyorum hiç Bir sıkıntı yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanıcı yorumu

    Öncelikle cihaz istech diye bi firmanın garantisinde sanırsam. satıcı hızlıda gönderdi . Cihaza gelince kamera idare edecek düzeyde takılmalar orta düzeyde mevcut bataryaise beni tatmin etmedi son olarak cihazda bug lar var örneğin Google girdiğimde bir kere beyaz ekranda kaldı ve hiç bi işlem yapmadı bunlar bi haftalık deneyim sonucu gördüklerim umarım üzmez

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Bu telefon on numara beş yıldız bu fırsata kaçırmayın bence telefonla sürekli oynamama rağmen pupg mobile felan 1 günün sonunda %13 felan .:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena değil

    Herşeyden önce süper hızlı gönderi 3 günde aynı şehirde bana ulaştırabildi,çok da hızlı değil yani . Cihaza gelince, uzun süreli Sony kullanıcısıydım o nedenle cihazı pek haz etmeden aldığımı belirtmem gerekir ancak performansı anlatıldığı gibi iyi ama kamera daha iyi olabilirdi,müzikler sanki radyodan dinler gibi,doyurucu değil. Pil konusuna gelince ,tasarruf ve 3g modunda oldukça uzun süre uğraşmama rağmen gün aşırı yettiği gibi %30 kadar batarya gücünün olduğunu görmek beni şaşırttı. Parmak izi okuyucu gayet hızlı . Xiaomi nin kendi uygulamaları ise oldukça reklamı bol ,canımı sıktı gerçekten. Müzik uygulamasında bile albüm kapağına bakarken aniden bir reklam karşınıza gıcık verir gibi çıkıyor ,üstüne basit bir ekolayzır ayarı için bile kayıt talep ediyor. Kendi market uygulamaları konusunda biraz etik olmalarını beklemek hakkımız,en nihayetinde müzik dinlemek için telefonu satın almamın yetmesi gerekir ! Ekran kalitesinden memnun kaldım , Dahası ile uzatmak istemem ama , beklentilerimden fazlasını aldığımı düşünüyorum,arıza çıkmaz umarım . Ordada sıkıntı çıkmaz ise memnun olduğumu rahatça söylerdim .

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün Xiaomi Türkiye garantili..

    Sağlam paketleme on numara beş yıldız.. Bu ikinci telefon alışım teşekkürler Hepsiburada..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Helal Olsun

    Arkadaşlar paranız boşa gitmeyecektir tamamen fiyat/performas ürünü Şarj süresi çok iyi Akıcı Gündüz çekimleri çok net Bundan sonra xiaomi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kargo hızlı bu telefonu ilkkezdir kullanacağım telefon ambalajı çok iyi inşallah telefon da çok iyi olur

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB 6.26 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB 6.26 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat