Xiaomi Mi 8 Pro 128GB 6.21 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

Xiaomi Mi 8 Pro 128GB 6.21 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(84 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Telefonu yaklaşık birhaftadır kullanıyorum ve on bin ve üzeri veripte aldığınız tlfonlardan cok iyi bir telefon bence.ben öyle ayda bir telefon değiştiren bir insan değilim bozulmadığı sürece en az 4-5 sene kullanırım buyüzden hep en son modeli tercih ederim.Elime gectiği gün kartı takıp kullanmaya başladım.Ayrıca firmaya da teşekkür ederim.Şimdilik şarjı neredeyse 2 gün gidiyor ayrıca tam boş olduğu zaman yaklaşık 1.5 saat içinde şarj oluyor yanında powerbank almayı düşünüyordum iyiki almamışım vazgeçtim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Harika.*****

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Düzenlemesi

    Mi 8'de de Mi 8 Pro'da da markanın popülerleşmesi fırsat bilinip fiyatlara iyice yüklenildi ithalatçılar tarafından. Xiaomi bu kadar tutulduysa kalitesi yanında fiyatının da uygun olmasıdır. Telefonlar satışa sunulurken buna dikkat edilmesi lazım, aksi hâlde insanlar "Az daha para verip bilindik marka alırım!" düşüncesine giriyorlar. Telefonun özelliklerine bakarak fiyatını hak etmesi ayrı bir konu, üstüne ithalatçının koyduğu kâr oranı ayrı bir konu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hakediyo

    bu fiyata başka bi telefon bulamasiniz bide bu özellik leri tasiyan

  • HepsiB. aracılığıyla
    bence mükemmel

    ürünü detaydan aldım içinden Türkiye için uygun şarj aleti de çıktı görünüş hızi, tasarımi mükemmel note5 den geçtim boşa beklemisim note9 ucuzlar diye çok başarılı ihtiyacınız varsa alin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Batarya Kötü...

    Bataryası çok kötü, gün boyu yanınızda powerbank yada şarj aletiyle gezmeniz gerekiyor. mesela sabah saat 07:30 da şarjdan çıkardım. saat şuanda 10:15 ve şarjım %64 yaptığım tek şey serviste instragramda takılmak...

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    9 aydır 0 sıkıntıyla kullandığım cihaz tatmin edici bir performans ama 9 ay önce daha uyguna aldığım için şanslıyım

  • HepsiB. aracılığıyla
    parmakizi çöp

    parmak izi hiç güzel değil 1aydir kullanıyorum hayır bu fiyata olmaz ,beğenmedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.08.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: Ekran çözünürlüğü gayet net ve canlı, konuşma sırasında seste cızırtı olmuyor, telefonu çok kullanmama rağmen şarj süresi gayet uzun süre gidiyor, kalitesini çok beğendim fotoğraf çekimi net, üründen oldukça memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2020
    "çok güzel"

    Olumlu yönleri: Tasarım olarak oldukça güzel bir telefon. Fiyat performan ürünü araştırması yaparken bu telefona denk geldim ve satın aldım. 18w bir adaptöre ve type-c kabloya sahip. Kulaklık yok, koruyucu kılıf bulunmuyor. 4500 mAh bir batarya kapasitesi olduğu için oldukça uzun süre rahatlıkla kullanabiliyorum. Daha hızlı şarj olur diye düşünüyorum ama batarya kapasitesinden kaynaklı olsa gerek biraz uzun bir sürede şarj oluyor. Kamerası gayet güzel. Depolama alanı 128 gb olması da işimi görüyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "ŞIK"

    Olumlu yönleri: Şık ve kakliteli bir telefon teknik özelliklerinden memnunum performans açısından fena bir ürün değil tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: çıktığından beri istiyorum parasını daha yenş ayarlayabildim çok şükür. Baya iyi bir telefon kameraları falan çok iyi fiyatına göre tabisi. Performansa da zaten diyecek bir şey yok kimse kalkıp bu telefonun performansı kötü diyemez bence

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Ben evde fazla yer kaplamasın diye bu derin dondurucu boyutunu seçtim ama bu tarz eşyalar bir kez alınıyor ve almayı düşünenlere kesinlikle büyk boyutlarını tavsiye ederim. Bu boyutu çok yetersiz kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2019
    XİAOMİ KALİTELİ ANCAK..

    YA ARKADAŞ NE KADAR BEYİNSİZ İNSANLAR VAR ADAMLAR ZATEN 3000 BATARYA YAZMIŞ SEN ONU BİLEREK ALIYORSUN SONRADA ŞARJI HEMEN BİTİYOR DİYE 1 YILDIZ VERİYORSUN O ZAMAN YÜKSEK BATARYALI AL BEN 2 SENE BİTİYOR REDMİ NOTE 4 ALDIM 4000 BATARYALI HALA KULLANIYORUM ŞARJ PERFORMANSI DÜŞTÜ HALİYLE ANCA YİNEDE 1 GÜNÜ ÇIKARIYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2019
    Beş Yıldız

    Çok iyi telefon ama, 400TL daha ucuza Xiaomi Türkiye garantili olan modeli almak daha mantıklı. Hepsiburada sitesinde mevcut

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2019
    Xiaomi mi 8 pro telefon

    Mi 8 pro satın aldım sizden nisan 23de faturası yanında ğelmedi bana mail yoluyla göndere bilirmisin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Uzun zamandır kullanıyorum bu cep telefonunu. Bataryası saglam kamera cozunurluk ozellıklerı cekım kalıtesı harıka. Donanım ozellıklerı sayesınde hızlı calısan performansı ıyı olan bır cep telefonu. Ekran buyuklugu ve cercevesız tasarımı ıle cok şık bır gorunumde. ben cok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2019
    "cok kalıtelı."

    Olumlu yönleri: kamera cozunurluk ozellıklerıne bayıldım gercekten. Cok ıyı ve net goruntu keyfı verıyor. Ekranının goruntu kalıtesı de eklenınce kalıtesını ıkı katına cıkıyor. 6,21 ınc ekran boyutu da buna fayda saglıyor tabıı. Donanım ozellıklerı de ıyı hızlı calısan bır cep telefonu. ben memnunum, cok uygun fıyatlı cok kalıtelı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2019
    "indirim"

    Olumlu yönleri: 4099 iken % 3 indirimle 4205 e düşmüş...😂

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.05.2019
    "çin malı olmasına rağmen sınıfında iyi"

    Olumlu yönleri: Fiyat performans olarak tatmin edici. Olumsuz yönleri: Arayüzleri zaman zaman can sıkıyor. Klavyesi başarısız, hassasiyeti zayıf.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi 8 Pro 128GB 6.21 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi 8 Pro 128GB 6.21 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat