Xiaomi Mi 8 Lite 128 GB 6 GB RAM 6.26 İnç 12 MP-5 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Mi 8 Lite 128 GB 6 GB RAM 6.26 İnç 12 MP-5 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(1043 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ürünü çekinerek aldım çünkü uzun zamandır malum markayı kullanıyordum kesinlikle başarılı bir telefon tam bir fp ürünü tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Iphone almayı düşünürken

    Iphone almayı düşünürken tavsiye üzerine aldık ve hafızası, belleği, tasarımı, ekranı, sesi, karanlıkta bile yüz tanıyabilen bir teknolojisi bizi kendine hayran bıraktı, tek kelimeyle mükemmel, şu sıra kiminle konuşsam tavsiye ediyorum, özellikle siyah olanı göz kamaştırıyor..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pişman Olmazsınız

    Telefon fiyatını fazlasıyla hak ediyor. Kamerası sizi üzmez şebeke problemi yaşamadım. 4.5 g desteği var. 4G+ şeklinde görünüyor. Parmak izi okuyucusu süper yüz tanımayı denemedim gerekde yok bence. Olumsuz yanı ise şarjı biraz daha uzun gidebilirdi. 1 günü rahat çıkarır birazda kullanıma bağlı aslında

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P'de en iyisi

    ürünü alalı bir ay oldu her detayını inceledim ve bu fiyata gerçekten çok iyi bir telefon özellikle tasarımı göz alıcı yoğun kullanımda bile bir günü rahatlıkla çıkarıyor çok sık kullanmadığım zaman üç günü zorladım kamera açısından kamerası fiyatına göre gerçekten üst düzeyde özellikle portre modu çok işlevsel çalışıyor hiç bir kasma donma yavaşlama yaşamadım gözünüz kapalı alabilirsiniz bu telefonu gidip markası var diye telefona 4000-5000 TL vereceğinize bu telefonu alın göreceksiniz ki marka telefonlardan daha güzel bir tasarımı var ayrıca pubg sevenler için full ayarlarda donmadan oynayabiliyorsunuz herhangi bir sıkıntı yaşamıyor oyunda :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat-Performans ürünü

    Telefonu 25 gündür kullanıyorum. 2000 TL civarı bir cihaza göre gayet başarılı bir ürün. kamerası hafızası kasa tipi gayet başarılı. bu telefondan iPhone x performansı beklemeyin. fiyat belli. Alınabilir bir ürün eşime de almayı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Xiaomi

    Tam bir canavar. Kızıma aldım, parasının çok üzerinde bir cihaz. Böyle giderse Xiaomi markasının androrid pazarına hakim olacağını söyleye bilirim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefonu alalı 4-5 ay oldu ve hiçbir sorun yok. Bu fiyata bu telefon F/P ürünü oyunlardaysa çok başarılı grafik ve performansta başarılıydı beni çok memnun bıraktı.👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    pubg oynamak icin alma

    Telefonu oyun için alacaksınız tavsiye etmem günlük kullanım için. ideal 2 saate şarj alıyor full şarjla pubg gibi oyunlar oynarsaniz almayın derim pili az geliyor böyle bir telefona neden 3350 mah batarya yaparlar anlamış değilim pubg gibi oyunlar için en az 4000 mah bataryalı telefonlara bakın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel telefon ama

    Herhalde kış olimpiyatlarında kayak takımı kullansın diye tasarlamışlar. Telefonun arkası o kadar kaygan ki kılıfsız kullanınca elimde sabun tutuyor gibi oluyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü

    arkadaşlar telefon çok hos bir tasarima sahip. genel olarak olumsuz bir sey goremedim ben. tek sıkıntı sarj olabilir. o da cok kötü değil. 1 günü rahat çıkarır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mi 8 lite 6gb ram 128 gb dahili hafıza...

    Telefon harika herkese tavsiye ederim yorumlarda özelliklerinden bahsetmişler zaten uzun uzun yazmaya lüzum yok. Telefonu Estekno'dan aldım birgun sonra elime ulaştı kargoda ve paketlemede hiçbir sıkıntı yaşamadım. Teşekkürler Hepsiburada ve Estekno...

  • HepsiB. aracılığıyla
    çekmiyor

    eşime ve kendime 2 tane birden aldım. 3 aydır kullanıyorum.telefon uçuyor. hızlı. hafıza iyi. ama çok temel bir konuda zayıf. çekmiyor. Samsung varken çok güzel çeken evimde telefon çekmiyor. oğlumun telefonu farklı marka, onun çekişinde bir farklılık yok. bizimkiler çekmiyor. 3 aydır telefonla konuşmak için bahçeye çıkıyorum. arıza olsa garantiye gönderirsin. arıza yok çekişi zayıf. keşke almasaymışım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MEMNUNUM

    Ürünü alalı neredeyse bir yıl oldu. Tek sorunu telefonu açtığınız zaman xiaomi sim kart tanımlama hatası veriyor ama bir sıkıntı olmuyor telefonu kullanabiliyorsunuz ama sadece böyle bir uyarı çıkıyor onun dışında hiçbir problemi yok çok memnunum ve şiddetle almanızı öneririm. Mavi olanı almıştım, arka kapağı çok güzel ve hoş duruyor ama cam olduğu için düşürdüğünüz zaman kırılma şansı var onun için telefonu alırken yanında tank armor telefon kabı almanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Açıkcası alırken şüpheliydim... Hiç kullanmadığım marka olması nedeniyle çok beklentim yoktu fakat telefonu alalı 6 ayı geçti. hızı. kullanma kolaylı, ve içerik olarak harika. iphone kullanıyordum, artık fovorim Xiaomi

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 Aylık Kullanım Testleri

    Android 9 ve yeni MIUI testlerinden sonra pil iyice optimize oldu. Kamera kendini baya aştı. Kullanıcı deneyimi yönünden yardımcı birçok araç geldi. Zaten ben çok beyeniyordum. Artık anlatacak kelimeler bulamiyorum. Bu fiyata daha iyisini bulursaniz zaten onu alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeden alabilirsiniz.

    Telefonu 13 gündür kullanıyorum. Çok uzun araştırmalar sonucu aldım teefonu ve gayet beklentilerimi karşıladı. Kamerası harika Parmak izi okuyucu süper hızlı kullanımı çok pratik. Herhangi bir donma söz konusu bile değil. Ses kalitesi harika.Yani bu fiyata bu kadar güzel telefon alınır mı ? alınırmış demek ki. Hepsi burada 3 günde telefonu gönderdi.Alacaklara hayırlı olsun diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ilk deneyim

    çok fazla araştırdım 6 veya 7 ay kadar huawei mate 20 lite ile bunun arasında kararsız kaldım ve bunu aldım şarjı çok iyi dayanıyor yüz tanıma var ama okadar güvenilir değil parmak izi çok güzel ve hızlı çalışıyor size de tavsiyem okadar para verip alıcağınıza bu telefonu alın ben 2 tane aldım ablama da aldım mavi mor çok şık siyah da tabi siyahın kendisi ayrı bi hoş iyi günler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    wifi hatasi

    bazen wifiden atıyor oyun oynarken veya video izlerken wifiden atıyor 1 dk içi de tekrar bağlanıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Daha iyi bir f/p cihazı yok

    Arkadaşlar 3 sene iphone kullandıktan sonra androide geçen biri olarak yazıyorum telefonumla birlikte 3.günümdeyim ve bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım, aksine aşırı memnunum. Hızı, bataryası, kamerası, kasa kalitesi, şarj cihazı her şeyiyle bu fiyatlarda böylesine bi cihaz mümkün değil. Almayı düşünüyorsanız hemen alın bence. Eksiler: Kutudan kulaklık çıkmıyor ve telefonun kulaklık girişi yok, instagramda ön kameradan video çekerken fps çök düşük çekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre efsane

    apple ın pabucunu dama atan marka xiaomi nin orta segment modeli olarak geçen ama amiral gemisi özelliklerine yakın olmasıyla dikkat çeken modeli. 128 gb olan modeli için konuşmak gerekirse kamerası beklentiyi fazlasıyla karşılıyor. ön ve arka kamerada portre modu var ve güzel işler çıkartıyor.istersen fotoğrafı çektikten sonra arka planın bulanıklığını ayarlayabiliyorsun. ön ve arka kamerada yapay zeka kullanılıyor ve çekeceğin fotoğrafı algılayıp ışığa göre ayarlarını otomatik olarak yapıyor. pubg de kasma yapmıyor. 3 oyundan sonra ısınma problemi var ısınınca ufak tefek araba sürerken kasmalar başlıyor. günlük kullanımda bataryası ortalama sabah kalktıktan akşam yatana kadar yetiyor.az kullanımda 2 günü çıkarabilirsiniz. bir pubg maçı yüzde 12-15 arası şarj yiyor (full ayarlarda). ekran ışığı güneşli günlerde yetersiz kalabiliyor gibi yorumlar var ama parlaklığı maksimum seviyeye getirince hiçbir problem kalmıyor. telefonun ışıklı alandan karanlık alana geçerken parlaklığı mekana güzel adapte oluyor. parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma teknolojisi çok hızlı kesinlikle sinirinizi bozmuyor. tek düşüncem o kadar özelliği bu telefonda toplayıp diğer bazı markaların orta segment modellerinde yaptığı gibi neden parmak izi okuyucusunu ekrana gömmediler bilemiyorum. telefon cayır cayır akıyor en ufak bir kasma donma problemi yok. bu segmentte telefon alacaklara tavsiye ediyorum ve şuan bu yorumu da xiaomi mi 8 lite 6 gb ram 128 gb depolama modeliyle yazıyorum. iyi günleriniz olsun :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi 8 Lite 128 GB 6 GB RAM 6.26 İnç 12 MP-5 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi 8 Lite 128 GB 6 GB RAM 6.26 İnç 12 MP-5 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat