Lenovo Ideapad 330 81DE00TTTX Intel i7-8550U 8GB 1TB GeForce MX150 15.6 inç Dizüstü Bilgisayar Yorumları

Lenovo Ideapad 330 81DE00TTTX Intel i7-8550U 8GB 1TB GeForce MX150 15.6 inç Dizüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün elime haftasonu sipariş vermeme rağmen 2 günde ulaştı,güzel paketlenmişti.Aldığım gibi format atıp win10 yükledim. driverlerini yükleyip güncellemelerini tamamladıktan sonra fişek gibi oldu mükemmel çalışıyor diyebilirim,herşey için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BEŞ YILDIZ

    Ertesi gün elime ulaştı sorunsuz bilgisayar sağlam bir kasası var hızıda fiyatına göre cok ıyı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzelürün

    Güzel ürün performanslı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kötü

    TN ekran olduğu için ekran kalitesi berbat ve sağdan soldan bakınca hiçbirşey görünmüyor HDD hızı düşük SSD yok Şarjı çok çabuk bitiyor Tek iyi yanı fazla ısınmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2020
    moonstarmı mükemmel üstü.

    Olumlu yönleri: oğluma hediye aldım ara alsaydım bu kadar sevinmezdi marka ve ürün mükemmel pandemiden önce indirimli aldım.Altı ayı geçti adeta uçuyor.paket gönderim çok güzel ambalajı bile vitrinlik herkese tavsiye ederimde bu versiyon bitmiş ancak abra yerine iyiki tulpar aldık bu donanıma yetişen başka firma yok. Olumsuz yönleri: Oğlum kullanıyor ve çok memnun bu ürüne oyun yetişmiyor en zor oyun bile çok basit geliyor eee nede olsa ram ve ekran gb mükemmel sağol moonstar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2020
    GAYET İYİ

    Olumlu yönleri: İşletim sistemi free dos oluşu iyi oluyor işletim sistemi için ayrıca bir ücret ödemek zorunda kalmıyorsunuz ama ben windows 10 yükledim ve hızından bir şey eksilmedi kasma sorunu olmadı, İnternet geçişlerinde bir sıkıntı yaşamadım. Kalitesi fena değil fiyatı uygun. Fiyatına göre performansı gayet iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2020
    .

    Olumlu yönleri: Kendime bir dizüstü bilgisayar alacaktım bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Lenovo marka bu dizüstü bilgisayarı buldum. Hemen sipariş ettim bilgisayarım şu anda elime ulaştı ve şu anda kullanıyorum. Gerçekten kullanım olarak çok iyi bir bilgisayar. Bilgisayar almayı düşünenlere tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2020
    Monster

    Olumlu yönleri: Fiyat performans ürünü kesinlikle bundan sonra başka bir marka araştırmak zorunda kalmayacağınız bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    MEMNUN KALMADIM

    Olumsuz yönleri: Üründen memnun kalmadım aşırı sesli ve çok yavaş çalışıyor ve ısınma sorunu oluyor, donma ve kasma sorunu yaşadım tavsiye etmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Fiyat performans ürünü. İşletim sistemi free dos oluşu iyi oluyor işletim sistemi için ayrıca bir ücret ödemek zorunda kalmadım. İnternet geçişlerinde bir sıkıntı yaşamadım. Kalitesi fena değil fiyatı uygun. Fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: daha önce kullandığım beğendiğim bir notebook türü. Freedos işletim sistemli hd görütülü 4 gb ram 4 çeirdekli artı ıntel core i5 işlemcili genel kullanıma uygun önerilebilecek bir notebook

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: 15,6 inç ekrana sahip 2 gb ekran kartı Nvidia GeForce MX110 8.Nesil Intel Core i5 işlemci 4 gb ddr4 ram ve 1 tb hdd depolama alanı ile oyun ve gündelik işlerde kullanılabilecek bir bilgisayar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2019
    Beş Yıldız

    GÜZEL CİHAZ AMA ŞU ANDA BİRAZ PAHALI BENCE

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Lenovo mükemmel bir laptop daha yapmış hem uygun hemde performans içerikli harika bir laptop oyun oynarken kasma donması yok ben çok memnun kaldım özellikleri de güncel bir laptopta olması gerekitği gibi 2 günde elime ulaştı tek sorun freedos geldi kurlumunu ben kendim yaptım

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2019
    Teşekkürler

    çözünürlük oyunlarda gayet iyi SSD taktım çok daha hızlandı kasa sağlam tavsiye ederim Teşekkürler hb

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: "Pc oldukça güzel ekranı net hızlı kullanışlı bir bilgisayar ama harddiski aşırı ses çıkartıyor sessiz ortamda çalışmayı sevenleri hayal kırıklığına uğratır üstelik normal bir ses de değil bu oldukça rahatsız edici sanırsın uçak motoru sanki serviste bu marka harddisklerde olağan bir ses dedi, saçma. Üstlenmiyorlar da sorunu. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: yansımasız mat ekranlı notebooklara bayılıyorum yormuyor beni. Bu ürün diğerlerinden farklı olarak freedos işletim sistemli son zamanlarda çok yaygın.full hd ekran çözünürlüğü var, intel core i 7 işlemcilidir. 4 çekirdek , 8 gb ram 1 tb harddiski var bu modelin oldukça ince ve şık görünümlü. harici ekran kartı var görüntü özelliklerine bir bakınız oldukça gelişmiş. tercih edebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    eh işte

    Olumsuz yönleri: Ben aslında bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu bilgisayarı almıştım. Ama performansını çk beğenemedim. Aslında güzel biligsayar ama biraz yüklü programlar kurmak istediğiniz de biraz donma kasma oluyor. Yani bu fiyata biraz daha iyi bilgisayarlar alınabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2019
    DİKKAT ÜRÜN ÖZELLİKLERİ İLE SATILAN ÜRÜN BAMBAŞKA !!! ÜÇ KEZ DÜŞÜNÜN ALIRKEN

    Olumsuz yönleri: ÜRÜNÜNÜN ÖZELLİKLERİNİ BİLEREK İ7 GÖSTERİP ÜRÜN OLARAK AMD ÜRÜN GÖNDERİMİ YAPACAKLARINI SÖYLÜYORLAR , LÜTFEN ALACAK ARKADAŞLAR DİKKAT ETSİNLER. GERÇİ ÜRÜNDEN 20 ADET ÖYLE DE BÖYLE DE İ7 GÖSTEREREK SATTILAR AMA BU ÜRÜNÜ ALACAK ARKADAŞLAR 3 DEĞİL 10 DEFA DÜŞÜNÜN DERİM....

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2019
    Ekran kalitesi berbat

    Ürünün ekran kalitesi çok berbat fulh hd olmasına rağmen ekran canlılığı berbat. Dizi film izlerken fulkh hd olan filmler bile sanki 360 pixel gibi görünüyor. Fulh hd olan başka bir laptop ole yan yana koydugumda ekran kalitesinin ne kadar kötü olduğu ortaya çıkıyor..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo Ideapad 330 81DE00TTTX Intel i7-8550U 8GB 1TB GeForce MX150 15.6 inç Dizüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo Ideapad 330 81DE00TTTX Intel i7-8550U 8GB 1TB GeForce MX150 15.6 inç Dizüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat