Lenovo ThinkPad E585 20KV000ATX AMD Ryzen 5 2500U 8GB 256GB SSD Radeon Vega 8 Freedos 15.6" FHD Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo ThinkPad E585 20KV000ATX AMD Ryzen 5 2500U 8GB 256GB SSD Radeon Vega 8 Freedos 15.6" FHD Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fiyat performans oranı en iyi laptoplardan bir tanesi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ekran, klavye, performans 10numara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2019
    Beş Yıldız

    Temiz paketleme, kargo biraz salaş ama zamanında geldi. Bir süredir kullanıyorum, basit oyunlarda yeterli performans veriyor. İş için aldığımdan ötürü pek oyun performansını önemsemedim ama sıkıcı ofis günlerinde üzmüyor. Klavyesi çok rahat, ekranı gayet güzel. Ryzen şahane.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2019
    HARIKA

    Alirken AMD olmasi suphelendirmedi degil ama geldiginde icim rahatladi . Paketlenmesi iyi ve zamaninda teslim edildi . Urun harika tavsiye ederim .

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.09.2019

    Kargo hızlı laptop güzel ama fan sesi jet uçağı gibi çalışıyor. Ses rahatsızlık veriyor. Biosu güncelledim tekrar deneyeceğim ama ses konusuna takıntısı olanlar bir daha düşünsün derim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 06.09.2019

    Bu siteyi kesinlikle tavsiye ediyorum tereddüt etmemenizi öneririm. Kargo hızlıydı , paketleme sorunsuzdu , öngörülen tarihten önce elime ulaştı. bilgisayara gelirsem Lenovo ideapad 330 la arasında kalmıştım , iki haftadır kullanıyorum çok doğru bir seçim yapmışım dedim . amd reyzen 5 inteli kesinlikle aratmıyor 8gb ram bu fiyata zor bulunur, ssd olması zaten cabası , thinkpad serisinin klavye tasarımı gayet başarılı yalnız klavyede ışık yok bu da benim aradığım bir özellik değildi şahsen. windows kurmak istiyorsanız windowsun kendi sitesinden önce başka bir bilgisayara sonra ondan flash belleğe windows 10 kurulum programını indirim siistemi bootlayın açma tuşuna bastıktan hemen sonra art arda f12 ye basmanız gerekiyor ordan ayarlamalar yapıyorsunuz . bilgisayara windows kurduktan sonra kesinlikle aktifleştirmenizi öneririm etkinleştirme anahtarı satın almanız gerekiyor

  • NI1 aracılığıyla, 23.08.2019
    Ürün şık ve kullanışlı.

    Kendim için almadım bilgisayarı fakat ürün iyi ben MSI kullanıcısıyım, PC'den de az çok anlarım. Kargo 3 gün içerisinde elime ulaştı.Gayet güzel bir şekilde paketlenmişti.Kapalı kutu halinde geldi, orijinal bir ürün olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim, mühürlü bir şekilde geldi kutu. Olumsuz noktası; ürün görsellerinde space(boşluk) tuşunda klavye aydınlatması için olan sembol var ama üründe bu yok. Ürünün aydınlatmasız olduğunu biliyordum alırken ama bu diğer alıcılar için sıkıntı teşkil edebilir. Donanım parçaları doğru, ekran IPS ve ayet güzel bir ekran paneli var. Ekran çıtası ince ve göze hoş geliyor. F/P olarak tercih edilebilecek bir ürün. Henüz işletim sistemini yüklemedim fakat arayüzünden özelliklerini gayet iyi görebiliyorsunuz. Çok sessiz çalışıyor. Görsellerde biraz kaba görünüyor fakat kesinlikle öyle değil. Firma küçük hediyeler ile alıcıları şımartabilir.İşletim sistemi yükleyip denedikten sonra daha detaylı açıkla yapacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2019
    Normalden fazla ısnıyor

    Isınma haricinde gayet kullanışlı bilgisayar

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.08.2019

    linux kurulumu sıkıntılıydı ama araştırınca kurabiliyorsunuz. ssd\'nin firmware\'ini alır almaz güncellemenizi öneririm. windows\'u güncel tutmaya çalışın. şarjı hafif kullanımda 4-5 saat gider. cpu boşta 50 derecede çalışıyor çok iyi olmasa da ortalama bir değer ssd\'nin hızı güzel. lenovo vantage uygulamasını mağazadan indirin bios güncellemesini yapmaya uğraşmazsınız kendi kuruyor. şarj girişinin de type c olması ayrı bir güzellik cd girişi de yok. paneli ips ekranı beğendim. işlemcideki gpu da bana yetiyor oyun oynamıyorum. bilgisayarı çok zorlamıyorsanız almanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    Beş Yıldız

    Fiyat performans oranı gerçekten çok iyi. hemen açılıyor, tüm modelleme programlarını, tasarım ve çizim programlarını takılmadan açıyor, şarjı uzun süre bitmiyor. Kasası son derece sağlam. Sadece parmak izi bırakıyor ve çok ısınıyor, onun dışında kullanışlı ve dayanıklı bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2019
    Dört Yıldız

    Fiyat performans olarak çok iyi. Klavye alttan aydınlatmalı değil. Benim için problem değil sizin için olabilir. Güzel paketleme zamanında teslim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2019
    Beş Yıldız

    Ürün elimize zamanında ve sorunsuz ulaştı. Kullanmaya başladık. İhtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. Fiyat performans olarak alınabilecek en iyi cihazlardan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2019
    guzel

    cs de fln kasiyo gibi biraz lolde sikinti yok zaten yazilim icin aldim diger herseyde performansi cok guzel oyun ocinde lolu fln en yuksekde guzel aciyo oyun pc si deil zaten fan sesi de cok yok sarji yaklasik 4.5 saat gidiyo gosteriyo saglam bi his veriyo tasarimi cok guzel ekran arkasi parmak izi birakiyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2019
    BEKLENTİMİN ÇOK ÜSTÜNDE

    lenovo thinkpad serisi harika ürün amd diye korktum önce ama boşuna korkmuşum yok böyle bir performans beklentimin çok ötesinde bir kaç saniyede açılıp kapanıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 10.02.2019
    neden bu bilgisayar

    ürün tam bir fiyat performans ürünü. üzerinde gelen m2 ssd ve ram samsung marka. isterseniz servisten 8gb ram eklenebiliyor. ram için 2. slot mevcut. intel i5 7. nesillerden işlemci olarak hızlı ki intel ryzen den sonra 8. nesil işlemcileri çıkardı cpu performansı olarak normal işlemlerde %13 farkla intel daha hızlı iken grafik işleme olarak ryzen 5 %70 daha hızlı. urun ayrıca thinkpad olması ve full hd ıps ekrana sahip olması ayrıca güzel. thinkpad bussiness bilgisayarı olduğu için satış sonrası service ve hizetleri çok iyi. ultrabook makina olduğu için sanırım cd surucu yok. ram ve hdd takımı için service götürmeniz gerekicek. aksi takdirde garanti dışı kalır.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.01.2019

    hem mağaza hem de ürün çok kaliteli. intel işlemci peşinde koşmaya gerek yok. F/P olarak mükemmel cihaz. hem zarif hem de kaliteli. Lenovo Thinkpad serisi gerçekten güzel. batarya ilk kullanımda 6 saate yakın idar etti, normal işlerde. ekranın FHD çözünürlük ve mat olması gözü yormuyor. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2019
    Kaçırma

    İmkanı olan kaçırmasın yenice aldım gta5 full grafikte oynatıyorum sıkıntı yok ekran kartı driverini çok zor buldum. oyun için almadım daha çok mühendislik için ama uzun süre gider bu cihaz. Yek sıkıntı ssd hafızası onurda harici ile çözersiniz.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.12.2018

    Bataryası çok iyi dayanıyo ayrıca gayet hızlı açılıyo performansı beklediğimin çok üstünde tasarım olarakda çok şık

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.12.2018

    Siparişi verdiğim gün kargoya teslim edildi ertesi gün nerdeyse aynı saatte elimde oldu çok özenli bi şekilde paketlenmişti teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018

    Fiyat avantajı değerlendirilirse mükemmel .maliyet 3.479tl farklı bir adrese hediye gönderdim sorun yok lakin fatura sanal.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo ThinkPad E585 20KV000ATX AMD Ryzen 5 2500U 8GB 256GB SSD Radeon Vega 8 Freedos 15.6" FHD Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo ThinkPad E585 20KV000ATX AMD Ryzen 5 2500U 8GB 256GB SSD Radeon Vega 8 Freedos 15.6" FHD Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat