Lenovo Ideapad 320 80XH003BTX Intel Core i3 4 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo Ideapad 320 80XH003BTX Intel Core i3 4 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bilgisiyar çok iyi bir şekilde elime ulaştı. Ses kalitesi süper ve çok da hızlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünü alıp 1 hafta kullandiktan sonra yorum yazıyorum. Ürün ilk kurulumdan sonra yavaştı windows updet guncellemeleri tamamladikdan sonra hızlandı ürün hafif şık guzel bir görünümü var optik cd okuyucu bölümü çok dandik açılınca. Zaten cd devri bitti acmazsaniz sikinti yok 2 usb 1 tane de typer c denilen ipon sarj ucune benzeyen girisi var hdm giris var. Bilgisayarda ram dan paylasimli bir ekran karti ve harici nivida ekran karti var buyuk oyunlarda nivida devreye giriyor. Bence urun fp dir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün çok iyi Harika

    Harika çok güzel bir ürün ses işletim hız yalnızca tek sıkıntısı cihazı açarken biraz geç açılıyor onun dışında mükemmel. Satıcı firma ürünü çok geç yolladı siparişten 3 gün sonra kargolandı. Tşklr hepsi burada müşteri hizmetleri çok yardımcı oldular onlara ayrı tşklr

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.03.2021

    aşşşırı yavaş bir bilgisayar, benim eski laptopum bile ona bin basar. bu bir ekranı açana kadar kahvemi hazırlayıp geliyorum. bunun i5 olanı var ablamda, o gayet hızlı. biraz daha verin onu alın bence. benimki lanet. ayrıca ses sistemi de baya kötü. film falan izlenmiyor, doğru düzgün sesi çıkmıyo bilgisayarın. i5'in sesi de iyi. ağırlık olarak da i5 ten daha ağır, ne alakaysa, çok işlevliymiş gibi. sonuç olarak bu bilgisayarı almayın aldırtmayın zorda kalmadıysanız tabi. söylediğim şeyler dışında beklemeye falan razıysanız, arkadaşlarınızla film izlemicekseniz alınabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2020
    magaza yetkilisi cok ilgilendi sag olsun var olsun

    cok cok cok begendik

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2020
    Lenovoo

    Fandan gelen ses disindan iyi

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2019
    Özenli kaliteli iletişim

    Gayet güzel ve ilgili.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2019
    Lenovo Ideapad 320 Intel Core i3 6006U 4GB 1TB GT920MX Windows 10 Home 15.6"

    Yıllardır Lenovo kulladığım ve çok memnun olduğum için tekrar tercih ettim. Oğluma hediye olduğu için henüz kullanmaya başlanmadı ama dilerim update vs gelince daha da hızlanır. Ürün güzel paketlenmişti ve kargo hızlı idi

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    Beş Yıldız

    Yıllardır Lenovo kulladığım ve çok memnun olduğum için tekrar tercih ettim. Bu fiyata ışık hızında bir bilgisayar beklemiyorum tabi ama henüz çok yavaş. Yeğenime hediye olduğu için henüz kullanmaya başlanmadı ama dilerim update vs gelince daha da hızlanır. Ürün güzel paketlenmişti ve kargo hızlı idi

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2019
    çok yavaş

    Çok yavaş arkadaşlar. Alacaksanız bunu bilerek alın. Ben açıkçası bu kadar yavaş olacağını tahmin etmiyordum. Bilgisayarı açarken gidin çay koyun, demlensin, biraz şehir turu yapın falan döndüğünüzde belki açılmış olur. Bozulan laptopumu 2011 yılında almıştım bunun 3 katı daha hızlıydı. Neyse ki sadece yazı yazmak için aldım. O yüzden iyi kötü işimi görecektir yine. Bu arada space tuşu zor algılıyor, kağıt fatura gelmedi onun yerine mail adresime yollanmış. oradan çıktı alacağım artık. bir yıldız yerine iki yıldız vermemin nedeni ise şık tasarımı. tuşları, görünümü falan güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2019
    Lenovo i3 4GB RAM 2Ghz

    Ürün ince, hafif ve şık. Ev kullanımı için ideal. Oyun vs oynanmaz. İnternete girince, herhangi bir belge/program açınca 5-10 saniye bekleme sabrı olanlar için fiyat/performans oranı yüksek. Ben bekleyemem, anında şak diye açılsın diyorsanız yanaşmayın.

  • NI1 aracılığıyla, 18.06.2019
    Memnun olduk

    Lenovo i3 laptoupu başkası için aldım. Teslim alan kişi bilgisayarı beğendi. Hızla iletişime geçip teslimat yapan mağazadan da memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    GÜZEL

    Lenovo kalitesi ve fiyat performans alınabilir olasılığı olan en iyi bilgisayar denilebilir 6 nesil olması Windows 10 ve 2 GB ekran kartı olması 1 TB hafızası DDR4 olması çok büyük artıları gündelik işlerinizde güzel bir şekilde kullanılabilir ve her türlü işlemi rahatça yapabilirsiniz kargo konusunda gayet iyi şaşırdım hatta çok hızlı bir şekilde elime ulaştı teşekkürler HEPSIBURADA

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2019
    ürün bu paraya göre iyi

    Ürünü pubg vb.oyunlar için alacaksanız daha iyilerine bakın ama zula benzeri oyunlarda performansı iyi

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2019
    Alınabilecek bir ürün

    güzel ürün alınabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.02.2018

    Olumlu yönleri: Ürün ssöylenildiği gibi Olumsuz yönleri: Ürün 4+4 GB dikkate alın. Ayrıca Hdd ve Ramler için çıkartma slotu yok(kasa tek parça). Eğer sonra değiştirmeyi düşünüyorsanız Hdd kapağı olan model tercih edin.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2018

    Kesinlikle almayın. Hem kendinize hem de paranıza yazık edersiniz. Çok gürültülü çalışıyor. İlk açtığım dakika Hard disk problemi olduğunu fark ettim. 14 gün sonra Lenovo onaylı para iadesi yapıldı. Bu süreç çok sinir bozucudur.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.11.2017

    Aldım hiç memnun değilim fan sürtüyor ses yapıyor iade edeceğim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo Ideapad 320 80XH003BTX Intel Core i3 4 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo Ideapad 320 80XH003BTX Intel Core i3 4 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat