Samsung Galaxy Tab A SM-P580 16 GB 10.1 İnç Wi-Fi Tablet PC Siyah Yorumları

Samsung Galaxy Tab A SM-P580 16 GB 10.1 İnç Wi-Fi Tablet PC Siyah yorum ve tavsiyeleri

(371 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    gorulorsunuz anlatmaya gerek yok mukemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı gönderi süper

    ürünü henüz incelemedim kasası güzel görünüyor. Gala iletişime hızlı gönderi si için teşekkür ederim. 24 saat dolmadan ürün elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi paketlenmiş,rezil kargo firmasına rağmen sapasağlam bana ulaştı.saticiya çok teşekkür ederim.fiyatına göre mükemmel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Biz çok beğendik.

    Çocuklar için almıştım pazar günü sipariş verdik iki iş günü sonra Ankara'ya teslim edildi. Hemen kullanmaya başladılar ve çok beğendiler. Kaleminin olması da ayrı güzel. Ekran ışığı, hızı, kullanımı çok güzel. Umarım uzun süreli sorunsuz bir kullanımı olur. Bizim tüm isteklerimizi karşılayacak bir cihaza benziyor. Şarj ömrü de şu an uzun görünüyor, yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Hepsiburada'dan güvenerek aldık ve yanılmadık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel...

    kargonun hızına şaştım kaldım ertesi gün elimdeydi...tablet çok güzel satıcı ilgili samsung kalitesi zaten belli.düşünmeden alın derim.fiyatı diğer sitelere göre de uygun.ayrıca tablet kalemli p580 kalemli t580 kalemsiz versiyonmuş bunuda bir dipnot olarak yazayım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gayet güzel. Tek eksiği parmak izi okuyucusu. Ayrıca birden fazla kullanıcı oluşturmak ve profiller arası geçiş için şifre koymak çok güzel bir özellik. Android 7 ile geliyor. Bu fiyata daha ne olsun ? Ayrıca kalemi de kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    TFT ekranlı tablete IPS ekran yazmışlar

    TFT ekranlı tablete IPS ekran yazmışlar alırken dikkat

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem, kullanışlı

    yüksek fiyatlara satılan ürünlerden daha güzel ve daha kullanışlı. Piyasa en ucuz burada satılıyor. Ürün paketlenmesi ve hızı çok iyiydi. 700-800 sayfalık kitapları bastırmaktansa bunda okumak için aldım. Genişletilebilen hafızasının olması bu açıdan çok iyi yani sadece 16 gb görünmesine üzülmeyin. Android işlemci olması da aracı bir program olmadan içerisine birşeyler atmanız adına hız kazandırıyor. Kalemi ise okuduklarınızda yardımcı program aracılığı ile notlar alıp, işaretlemenizi kolaylaştırıyor. Hızı ve görüntü kalitesi muhteşem. Çok kullanışlı bir ürün. Ve mağazanın paketleyip gönderme süresi de oldukça hızlı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İlk izlenimlerim, ürün gayet güzel, büyük bir Samsung telefon kullanmış gibi bişey. Büyük oyunlardan yükledim gayet yeterli. Oyun oynamak, ödev yapmak,güncel konuları takip etmek için gayet yeterli. Burdan satıcı Nötron ve aras kargoya teşekkür etmek istiyorum, gayet güzel paketleme ve hızlı kargo. Daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Ürün LCD ekran ile geliyor. S3 ve ileri modellerdeki gibi AMOLED olmadığı için bu durumu hissettiriyor. Yine de ekran kalitesi bence yeterli ve iyi. Çözünürlüğü ve aydınlatması iyi. Mat ekran filmi ile daha da güzelleşiyor. Hoparlörlerinin sesi iyi ancak iki tarafta ayrı ayri olup stereo olsalardı daha iyi olurdu dedirtiyor. Kalemi ve kalemi algılaması harika. Diğer tüm kalemlerle de uyumlu. Küçük gelirse S3 kalemi alınarak kullanılabilir. Kamera kalitesi çok iyi değil. İşlemci hızı ve rami yeterli. Çok ağır oyun oynamadım ama kullandığım uygulamalarsa hiçbir sorun yaşamadım. Orta segment cep telefonu gibi düşünün. Çocuklar için mükemmel, yetişkinler için de not almak, dizi izlemek, film seyretmek, doküman ve sunum incelemek vb aktiviteler için mükemmel. Kindle uygulamasını indirerek Amazon'un e kitaplarına da erişebilirsiniz. Arka plan beyaz ve aydınlatmalı olduğundan biraz göz yoruyor ancak kullanışlı. Tam bir fiyat/performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    Tablet IPS değil , açıklama bölümünde yanlış yazıyor , bunun dışında çok iyi bir alet , kesinlikle kasma yapmıyor surf yaparken

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel ürün ve güvenilir alışveriş için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beğendim

    Ürün elime tahmini teslimat süresinden erken ulaştı. Kargo hızlıydı. Paket açılışını yaptım güzel kargolanmış, üründe bir sorun yoktu. Açar açmaz android yazılım güncellemesini yaptım. Dokunmatiği ve ekran geçişleri güzel. İlerleyen günlerde bir gelişme olursa yine belirtirim. Bu fiyata güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre çok çok iyi bir ürün.Ben memnunum.Tavsiye ederim.Saygılar...

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatina göre çok guzel

    Kalemi ve ekrani çok guzel. Coklu ekran modunu surekli kullanıyorum. Son derece memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler HB ve Mobiloom

    Firma ürünü 1 günde gönderdi. Genpa ve Samsung Türkiye garantili olarak geldi. Ben cihazı bir mağazada inceledikten sonra sipariş ettim. Cihazın kalemi var ve Kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Urun fiyatına göre çok iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Her tür ve her yaş kullanımına uygun, kaliteli bir tablet. Çok büyük beklentileriniz yoksa şu an için alabileceğiniz en ideal tablet... Çocuk modu çok güzel...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı Gönderi ve Paket koruma iyiydi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    Ürün vaktinde geldi.Fiyat kalite olarak iyi bir ürün..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Tab A SM-P580 16 GB 10.1 İnç Wi-Fi Tablet PC Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab A SM-P580 16 GB 10.1 İnç Wi-Fi Tablet PC Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat