Apple iPad Pro 10.5 64 GB Wi-Fi Tablet PC Gümüş Yorumları

Apple iPad Pro 10.5 64 GB Wi-Fi Tablet PC Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(51 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Sorunsuz bir alışverişti teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Firas shahror

    Cok iyi cok iyi tamm

  • HepsiB. aracılığıyla
    SÜPER

    Ürün tam istediğim gibi geldi. Paketleme çok iyi. Harika performans, mükemmel ses. Satıcı firma TEKNORAKS çok ilgili, özellikle Mehmet Ertürk' e ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Endişelenmeden alış veriş edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teknoraks

    Ben ürünü apple pencil ile birlikte çizim icin aldım. Ipad’im 1 ağustos tarihinden itibaren benimle, kargoya verilis ve gelis süresini sabırsızlıkla beklemistim. Günlerce buradaki yorumları okudum “bu kadar indirimli alıyorum güvenebilir miyim acaba” diye, hicbir sıkıntı yaşamadım. Çok iyi paketlenmis bi sekilde tüm evraklarıyla birlikte geldi. Ipad in kendisine gelinde kullanımı çok rahat, boyutu ve calisma hızı cizim icin gercekten muhtesem. Tereddüt edenlere kesinlikle tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MUKEMMEL HIZMET

    Pozitif teknoloji saticisindan aldim.En ucuza veren satici buydu.Tahmini kargiya verilis gununden 2 gun once yolladilar ve tam sevgililer gununde(1gun) elime ulasti.Paketleme harikaydi baloncuklu seffaf naylona sarip oyle kutulamislar.Faturasi da geldi.ipad Paketi acilmamis,zarar gormemisti.Istedigim renk ve hafiza geldi. Cok memnun kaldim.Tesekkurler Pozitif teknoloji,Tesekkurler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2020
    10 numara 5 yıldız

    Ürünü buradan almadım ama Haziran ayından beri kullanıyorum herhangi bir kasma veya donma olmadığını söylemem gerek ekran kalitesi olaraksa 10.5" hakkını veriyor işlemci ve performans açısından söylediğim gibiol iyi. Pek eksi sayılmasada (tablet olduğu için) kamerası daha iyi olabilirdi. Batarya olarak 2 günü normal bir kullanımda rahat çıkarırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2019
    Guvenilir satici, super urun

    Hizli kargo orijinal urun hic bir sorun yok. Herkese tavsiye ederim. Kampanyalar disinda da fiyatlari takip etmenizi tavsiye ederim. İpad pro icin soyleyecek lafim zaten yok o kendini anlatiyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2019
    cihaz süper ama kargo bervat

    cihaz gerçekten çok iyi orijinal ama yurt içi kargo berbat benden habersiz geri iade ediyolar

  • Media Markt aracılığıyla, 03.09.2019
    Çok memnunum

    Fiyat performans olarak şahane.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    Çok İyi

    Hızlı teslimat,orjinal ürün daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2019
    Orijinal

    İyi satıcı orijinal ürün güvenilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2019
    Beş Yıldız

    Gayet hızlı 👍🏼

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Başarılı

    Kızım için aldım. Ürün orjinal ve kapalı kutuda geldi ve garantili. araya hafta sonu girdiği için kargo süresi 3 güne çıktı. Memnunum, tavsiye ederim. fiyat olarak çok avantajlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Çok iyi

    Kalitesini hissettiriyor. Özenli paketleme için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    Orjinal ürün...

    Orjinal ürün... 2 günde elime ulaştı. gayet özenli paeketlenmiş... teşekkür ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2019
    Beş Yıldız

    Kalemi ile birlikte çizim için aldım. İnsan gerçekten hayret ediyor. Daha ucuza olan markalar aynı tadı vermez. Bir süre sonra sıkılıp bırakırsınız.Alcaksanız bunu alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2019
    Güzel ??

    Nötron mağazasından satın aldım, Cuma günü akşamı sipariş verdim, ertesi gün kargolandı, kısa sürede elime ulaştı, istediğim renkte ve modelde, iyi paketlenmiş bir şekilde geldi. Güvenebilirsiniz ?? Apple Pencil ile birlikte kullanımı açısından tercih edilebilecek bir model. Teşekkürler Nötron ve Hepsiburada ??

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.12.2018
    "ÜRÜN SÜPER AMA TEKNOSADAN ALMAYIN"

    Olumlu yönleri: Ürün her yönü ile mükemmel Olumsuz yönleri: SATICI TEKNOSA ÜRÜNÜ UPS KARGO İLE GÖNDERDİ.ÜRÜN 5 GÜNDE ELİME ANCAK GEÇTİ.TEKNOSADAN 4 KEZ DESTEK İSTEDİM.CEVAP DAHİ VERMEDİLER.KARGO ŞİRKETİNİ ARADIM.YOĞUNLUK VAR BEKLEYİN BEYEFENDİ DEDİLER

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2018
    Tek kelime ile efsane

    Hız,güç ve estetik bir arada.işletim sistemi bence dünyanın en iyisi.yıllardır tüm cihazlarım Apple.satın aldığım mağaza Nötron du.kargom 1 gün geç geldi.paketlemesi biraz zayıftı.sadece bir karton parçasına sarılmıştı.daha iyi olabilirdi.ama neyseki ürün ve kutuda sorun yoktu.yüzde yüz Apple Türkiye garantili.sorgulattım.fiyata gelirsek bence piyasada en uygun fiyata hepsiburada firması satıyor.çok teşekkür ediyorum kendilerine.almak isteyene şiddetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2018
    Kalemi ile beraber harika

    Urunu oncelikle not tutmak icin aldim. Tabi ayrıca kaleminide.. Kalemi ile beraber harika.. Kalemin yazma hızı gerçeğe yakın. Yani siz ekranda yazdiginiz anda cizim gerçekleşiyor gecikmeyi farketmiyorsunuz bile. Bu da gercek yazma hissi verdi bende. O yuzden bu tabletle yazi yazmak cok eglenceli.. Ayrıca kalem ile not tutmaniza yarayan cok guzel uygulamalar var markette..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple iPad Pro 10.5 64 GB Wi-Fi Tablet PC Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple iPad Pro 10.5 64 GB Wi-Fi Tablet PC Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat