Hometech HT10MT-IT 16 GB 10.1 Wi-Fi Tablet PC Yorumları

Hometech HT10MT-IT 16 GB 10.1 Wi-Fi Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet Memnunum

    Ürünü X bir mağazadan satın aldım yaklaşık 3 aydan beri aktif oyun ve sosyal ağlar wifi ve 3g Sim net olarak değişken kullanmaktayım. +'Lar Performans olarak en iyi ve GB yüksek oyunları rahatlıkla oynatıyor tabi üst segment tablet kullananlar aradaki farkı anlayabilir ama oynanışa engel donma ve takılma yaşamıyorsunuz. Wifi ve 3g hiçbir çekim sorunu yok gayet stabil. Ekran gövde oranı gayet ince,hafif sayılır müdavimleri ne göre , dokunmatik paneli iyi.Sarz fena değil kullanıma göre değişkenlik gosterebilir. Kutu içeriğinden deri çok amaçlı bir şık kılıf çıkiyor ekstra masraftan kurtulmuş oluyorsunuz. -'Ler Tabletin kasası plastik elinize aldığınızda çatır çutur ses geliyor yani kaliteli bir plastik değil yada işçıligi kotu. Sonuç olarak tek eksik tabletin kasası diğer donanım ve özellikleri ihtiyacı karşılıyor fiyat ve özellikleri kiyaslarsanz diğer marka tabletlerle bu sizin için en doğru olanı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gayet iyi fiyatı uygun eve-online orjinal kutusunda gönderdi teşekkürler .

  • HepsiB. aracılığıyla
    tablet sonuçta

    Ürünü x mağazasından satın aldım. yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. kamera: manzara karşısına geçip ayna gibi fotoğraflar çekmeyi beklemeyin derim. ben arada defter sayfalarının fotoğrafını çekmiştim bütün sayfayı iyi kötü görüyorsunuz. yani idare eder ama böyle çok şaşalı fotoğraf cekemezsiniz. on kamera vasat zaten. donanımsal özellikler: kafa topu gibi clash of clans gibi Asphalt 8 gibi oyunlarda takılma olmuyor ama pubg Mobile açmasını beklemeyin dream leauge 2018 de kasar. ram uygulama arası geçişlerde yeterli olduğu için uygulamalar arka planda çalışıyor ve tekrar uygulamayı açarsanız baştan baslamiyor. ekrandaki pixelleri tek tek sayabilmeniz mümkün. internetten film açtığınızda ve filmi tam ekran yaptığınızda 2-3 saniye sonra film sol üst köşede küçücük oynayacak geri kalan ekran ise yemyeşil olacak. bazen YouTube de de oluyor. müzik sevenleri üzer hoparlörü kalitesiz. kılıfı baya iyi ama kılıfsız tablet kalitesizliğini ortaya koyuyor arka kapağı çok kötü. kılıfsız tabletin ekran gövde oranı da göze batıyor. şimdiye kadar 2 kez dokunmatik panel kırıldı. ilk orjinal dokunmatik panel ufak bir baskı sonucu kırıldı. dikkatli olmalısınız. ben yine Hepsiburada dan yan sanayi aldım taktım. bu yan sanayi daha dayanıklı gibi. Chrome çok takılıyor aslında tarayıcısı da çok takılıyor yani uzun kullanım ömrü sunmuyor zamanla yavaşlıyor. şarjı çok başarılı %100 şarj sizi full parlaklıkta 5 saat kadar götürebilir. gece parlaklık en düşük seviyede iken %35 şarj ile sabaha kadar kullanabilirsiniz. sim kart takılıyor ama interneti çok çok çok yavaş. ben Turkcell kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: Tablet fiyatına göre çok çok başarılı. Ekranı büyük olması çok güzel. Çok keyifli bir kullanım sağlıyor. Çok yüksek çözünürlüklü IPS ekranı ile en küçük detayları bile yakalayabiliyorsunuz. Dokunmatiği çok başarılı ve hassas. Uzun lafın kısası kesinlikle herklese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    F/P ÜRÜNÜ

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre kullanışlı ve gzüel bir sayılır fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.12.2019
    "Hometech HT 10MT 3 G SIM KART Lİ TABLET 10 ''"

    Olumsuz yönleri: ÜRÜN BATARYASI 3.7V PAKETTEN ÇIKAN ŞARJ ALETİ 5V BUNDANMI KAYNAKLANIYOR BİLMİYORUM AMA 7 SAATTE ŞARJ OLUYOR BUNUN DIŞINDA Bİ OLUMSUZ YANI YOK

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2019
    açılmıyor

    şarj oluyor gösteriyor tablet Açılmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2019
    bence fiyat performans ürünü

    gümüş renk istemiştim Pembe gelmiş onun dışında hediyeler için teşekkür ederim araştırarak aldım bu fiyata çocuklar için gayet yeterli bir tablet ayrica 3g özelliğinin olması yolculukta da yani wifi dışında interneti kullanma imkanı sağlaması da çok iyi. 3g çoğu 1000 lira üstü tablette yok kısacası fiyat performans ürünü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün iyi gibi ama şarj cihazı sorunlu...

    Olumlu yönleri: Sorun yaşayınca olumlu bir şey kalmıyor... Olumsuz yönleri: Şarj cihazı problemli ürünü şarj etmiyor, satıcıya ilettim yeni şarj aleti gönderecekti ama aradan bir buçuk ay geçmesine rağmen göndermedi muhterem...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2019
    Hızlı teslimat, beklentiyi karşılayan özellikler

    Satıcı firmanın cihazla beraber gönderdiği hediyeler için teşekkür ederiz. Evde oyun oynamak için kullanılan cihaz hakkını veriyor, Kart durumuna pek dikkat etmemiştim, sim kart eklenebilir hücresel bağlantılı hale getirilebilir olması da iyi bir detay oldu. Teşekkürler ..

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2019
    çok hızlı kargo

    Ürün çok hızlı geldi fotoğraf çekimiyle işiniz yoksa 10 numara cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2019
    idare eder

    bu işlemciye göre iyi cihaz büyükler için çok uygun diyemem

  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2019

    Urun saglam bir sekilde geldi tesekkur ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2019
    Kötü

    Oyun için almayı bırak sosyal medyada bile gezilmiyor bunda. Ve çok ağır kalın bir tablet

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2018
    güzel tablet

    Başka rengi yok sadece pembe var

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2018
    2 günde ulaştı

    Ürünü babama hediye olarak aldık çok fazla bir performans bekleyerek almadık henüz kullanıma da geçmedik. Kılıf hediyesiyle geliyor. Şimdilik bi sıkıntı yok olursa yine yorum yapıcam. Teşekkürler hb.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hometech HT10MT-IT 16 GB 10.1 Wi-Fi Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hometech HT10MT-IT 16 GB 10.1 Wi-Fi Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat