Apple Mac Mini MRTR2TU/A Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Apple Mac Mini MRTR2TU/A Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    macbook air'den hızlı, macbook pro'dan yavaş (doğal olarak)

    sadece arttırılabilir ram, güçlü güç kaynağı, 8.nesil intel işlemci ve thunderbolt portları için aldım, bugunluk XCODE/iOS development için kullanıyorum, eninde sonunda yapacağı iş tabiki NAS/SAN olmak, dahili 10GigE yok, ama thunderbolt 3 portlarına uygun dönüştürücüler var, tek sorunu cihazı altüst çalıştırmak lazım, thunderbolt'a takılan adaptörleri fan gayet güzel 70C'de ısıtıyor. timemachine daha yeni kurulmuş sistemdeki işini 2 saatte anca tamamladı, bu da performansı hakkında yeterli bir yorum olabilir diye düşünüyorum. işlemci performansı, şu anda piyasadaki tüm macbook air serisinden fazla, macbook pro'lardan az(hepsinden değil) 8gb ram yeterli, fazla yük gelirse sıkıştırma ile (klasik apple) performans kaybı -çok fazla yaşatmadan- çalışıyor, genel olarak çok fazla ısınıyor çünkü fan sesi neredeyse yok (klasik apple) sonuç olarak 10 yıl bakım yapmadan kullanabileceğiniz bir apple ürünü. kargo 10/10 vermek istiyorum, Turuncu Bilgisayar gerçekten işini biliyor, en ufak bir çizik bile olmadan ürünün orjinal kutusu içerisinde ulaştı. Apple'dan registration sonrası seri numarası ve fatura tarihini girip garantisini başlattım. eğer home-office gibi bir ortamda çalışıyorsanız ve eşdeğeri bir notebook pc'niz varsa (thinkpad, 8th gen, 16gb ram, 1tb ssd, ubuntu) o zaman almaya değer. yoksa gidip windows ubuntu falan kuracağım diyorsanız standart veya toplama pc'ler ile bol şans. windows'un devri zaten bitti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ve hızlı kargo için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Zamanında teslimat teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Neredeyse yarı fiyatına aldım. Xcode ve apple geliştirme ortamı için yeterli. Performans bence gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime çok hızlı ulaştı ve güzel paketlenmişti. Özenli gönderiminiz için teşekkür ederim. Firmayı ve ürünü kesinlikle tavsiye ederim. Eğer ki imac alacak kadar paranız yoksa bu ürün gerçekten işinizi görür. Beklediğimden bile iyi çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Yoğunluğumdan efektif kullanamasamda Windows’un yüzüne bıktırmayan kapasitede bir cihaz. Orta düzey bir kullanıcı 8-10 yıl kullanır.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.03.2020

    Oled tv ye hdmı ile bagladım kablosuz klayve ve fare ile sorunsuz kullanıyorım ayni teknik ozelliklerde imac yada mac en az 2 katı fiyatta. Taşınabilirlik onemli degilse mukemmel çözüm tabiki apple ürünü tercih ederseniz

  • Trendyol aracılığıyla, 06.12.2019

    Mac kalitesi ve efsane cuma trendyol indirimi süper oldu. Tabi aracı firmanın profesyonelliği sayesinde paketleme çok iyiydi ve çok yoğun zamanda süper hızlı geldi. Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple Mac Mini MRTR2TU/A Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple Mac Mini MRTR2TU/A Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat