MSI Aegis 3 VR7RC-209XTR Intel Core i5 1 TB 256 GB SSD 8 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar Yorumları

MSI Aegis 3 VR7RC-209XTR Intel Core i5 1 TB 256 GB SSD 8 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tek eksiği

    Tek eksiği 8gb ram olması. Ama tek eksiği 8gb raminin bulunması. Bunun için endişelenmenize gerek yok çünkü 256gb ssd 8gb ramin yerini az çok dolduruyor.Yinede 8gb ram bana yetmez diyorsanız şunu öneririm (Kingston HyperX Black 8GB 2400MHz DDR4 Ram HX424C15FB2/8)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Msi Kalitesi

    Kasa tasarımı açısından mühendislik harikası.Güç kaynağının ana kasadan izole edilmesi iyi düşünülmüş.Bu sistemi ekran kartı,kasa tasarımı ve SSD kapasitesi bakımından tercih ettim.SSD gerçekten güzel bir teknoloji adeta yıldırım hızında açılıyor sisteminiz.Rgb ışıklandırmalar Msi ile gelen yazılım sayesinde programlanabiliyor.Kasa bileşenlerine kolay ulaşım sayesinde ilerde upgrade etmeye açık bir tasarım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel her işini görür

    1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, çok iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Güzel

    Resmen kendisine büyüledi aşık etti kendisine indirim bekliyorum indirim olduğu an satın alacağım çok başarılı bi cihaz ??????

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2019
    Beş Yıldız

    ürün iyi ama bir türlü indirime girmedi girdiği zaman alacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2019
    çok başarılı bir ürün

    Ben şahsen pek fazla oyun oynamıyorum daha çok oğlum için aldım ama oyun oynayan herkes özelliklerini ve aldığım fiyatı duyunca çok beğendi. Oğlumda çok beğendi şu ana kadar hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadık emegi geçen herkese teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2018
    Kalite

    Bilgisayarı öncelikle iş, daha sonrasında ise oyun için aldım. 1 senedir de kullanıyorum. Öncelikle bilgisayar görüntü olarak büyüleyici. Futuristik bir tasarımı var. Bileşenler olarak yeterli seviyede. Ben i5 7400 işlemcili modelini kullanıyorum ama keşke i7 li bir modelini alsaymışım diyorum açıkcası. Performans olarak üst seviyede. Zaten bu bilgisayar ile yapılamayacak hiçbir şey yok. Oyunlara gelince, çok oyun oynamayan birisiyim ancak oynadığım zaman da kaliteli görüntü almak istiyorum. Pubg, GTA 5, Battlefield 1, COD WW2 oyunlarını Ultra çözünürlükte çok rahat bir şekilde oynuyorum. Ram 8gb bugüne kadar bana yetersiz gelmedi. Zaten kasa upgrade edilebilir bir şekilde dizayn edilmiş. Upgrade etmek istenirse bir engel yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2018
    Dört Yıldız

    Ürünü 10 aydır kullanmaktayım. Genel performansı gayet iyi söyleyecek tek bir olumsuzluk yok. Bir çok güncel oyunda full ayarlarda 1080 çözünürlükte 60 fps görebiliyorsunuz. İnanılmaz soğuk çalışıyor. Sıkıntı sayılacak tek şey sistem fanı %40ın üzerine çıktığında fan sesinden ziyade düşükte olsa rahatsız edici bir titreşim sesi geliyor gaming centerda fan hızını sabitlediğinizde sorun ortadan kalkıyor. Kutu içinden bez bir çanta çıkıyor onun içine atıp kulpundan tutup kolayca istediğiniz yere götürebiliyorsunuz. Sanal gerçeklik gözlüğü kullanıyorsanız vr link inanılmaz bir pratiklik sağlıyor. Kulaklık askıları ya bunlar hemen kırılır hissi vermiş olsa da 10 ay geçmesine rağmen kırılmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2018
    Yeni Nesil Kusursuz Bir Model

    Kasa tasarım olarak harika özellikle ekran kartının yan duruşu size farklı bir tat vericektir. Onun dışında performans olarak işlemci ve ekran kartı uyumu harika. Güncel oyunların hepsini 1080p minimum 60 fps de oynayabilirsiniz. Sürdürebilirlik açısından size hicbir donanım sorunu yaşatmayacaktır. Küçük olması taşınabilir ve az yer kaplaması her zaman bir artı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2018
    Çok iyi ama dikkat ram laptop ramı

    Kasa gerçekten çok güzel arkadaşlar çok hızlı çalışıyor, pubg 70-150 fps arası alıyorum csgo 350 ye kadar çıkıyor. Tek sıkıntı kasa ergonomik tasarımdan ötürü ramleri laptop ramı ve üstünde kingston var . Yanılıpta normal ram almayın kingston ın sitesinde msi aegis 3 aratarak aynı ramdan hangi mağazalarda var rahatlıkla bulabilirsiniz ben 16 ya yükselttim ve şuan ateş ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    Güzel ama ...

    Kasanın özellikleri cidden güzel, kasa tasarımı ve hava akışı muazzam hiç ısınmıyor. Fiyat/performans olarak kendi toplayacağınız bir bilgisayardan daha pahalı diyebilirim ancak benim gibi güzel bi indirim yakalarsanız düşünmeden alınabilir. Ama hepsiburada tecrübemden pek memnun kalmadığımı söyleyemicem "süper hızlı kargo" seçeneği aktif olmasına rağmen ürün 12 günde elime ulaştı. Ürün güvenli bir şekilde kargolanmıştı ama kasanın önündeki MSI logosunun etrafında bazı çizikler vardı, çalışır aksanında hiç bir problem olmadığı ve bi 12 gün daha beklemek istemediğim için ürünü iade etmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2018
    başarılı

    Ürünü alalı 1 ay kadar oldu. Ürün şahane. Çalışırken çok az ses çıkartıyor. Oyun performansına diyecek yok zaten. Pubgde yüksek ayarlarda 60 fps civarı alıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2018
    Ekstra İndirim İstiyoruz

    Bu ürünü almayı düşünüyorum fakat ekstra bi indirim bekliyorum. ürün gerçekten canavar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2018
    Çok şık ve hızlı .

    Çok kullanışlı , çok küçük ve çok şık bir pc. Özelliklerine gelecek olursak tek eksiği i7 olmaması. Yine de incelememe göre neredeyse yok denecek kadar az bir performans farkı var i7 işlemcili olanı ile arasında. 256 gb ss olması artısı. Alacaklara tavsiye ederim çok memnun kaldım. Pub 70-110 fps , Cs de ise 150-300 arası fps dolaşıyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.02.2018

    Kaliteli ürün, kaliteli hizmet, teşekkürler....

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.02.2018

    bilgisayar çok güzel donanım ve performans açısından kullanıcıyı memnun ediyor, kasanın kalitesi yüksek ve taşıması çok kolay kesinlikle tavsiye edeceğim bir bilgisayar

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2018
    On Numara Beş Yıldız

    İşlemcisi i7 olsa daha güzel olabilirdi fakat fiyatı özelliklerine göre çok iyi. Msi kalitesi bambaşka bir şey. Bunun yanında ekran alacaklara tavsiyem ekran giriş çıkış seçeneklerine dikkat etsinler. D-sub girişi kasada mevcut değil. Dvi-d aparatı alıp bağlayabilirsiniz yine de. Kasa çok şık ve sessiz. Tam bir oyun canavarı daha 5 sene çıkacak oyunları rahat kaldırır.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.01.2018

    Sadece oyun için değil aynı zamanda iş için de kullanabileceğiniz bir model çok memnun kaldım performansından video, fotoğraf vs ile uğraşanlar da memnun kalacaktır kısacası yüksek performans arayanları mutlu eder.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.01.2018

    Oğlumuz için satın aldık iyi mi ettik bilmiyorum şimdi de başından alamıyoruz :) ama inanılmaz mutlu oldu. Sorunsuz bir şekilde teslim aldık ürünü teşekkür ederiz.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.01.2018

    Tahmin ettiğimden çok daha küçük bir kasa iç düzenlemesi süper başarılı her parçanın kolay değiştirilebilmesi için ayrı yeri var falan bide taşımak için tutacak yapmışlar bi yere götürmek çok kolay

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Aegis 3 VR7RC-209XTR Intel Core i5 1 TB 256 GB SSD 8 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Aegis 3 VR7RC-209XTR Intel Core i5 1 TB 256 GB SSD 8 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat