Vestel EKO NFY520 A+ 522 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Vestel EKO NFY520 A+ 522 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(199 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    21 Kasımda anneme aldım 2 gün içinde de teslim oldu fiyatıda oldukça uygundu diğer seçeneklere göre. Gayet memnun buzdolabından soğutmasına hayran kaldı daha önceki soğutmuyormuş dedi. Yorumlarda ses sorunundan bahsediliyor beni de biraz tedirgin etmişti sipariş kısmında. Anneme gidip geliyorum sürekli, sesini duyamadım açıkçası bizdekinde ses yok :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper ve sorunsuz

    Teslimat ve kurulum sorunsuz oldu. Özellikle vestel servisi çok hızlı ve işini iyi yapıyor. Bu işte emeği geçen herkese teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    2 aydir kullaniyorum. sesli çalışıyor rahatsız edebilir. Soğutması iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün

    Ürün elime ulaştı sağlam şekilde sadece satıcı ile iletişim kuramadım. Horoz lojistik şirketine ayrıca teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat, hacim, performans, yerli ürün .

    Ürün hacmine göre teknik veri olarak az elektrik tüketiyor, umarım faturaya da aynen yansıtır. soğutmasında problem yok , hacim yeterli. Tavsiye ederim. Uzun vadede umarım arıza çıkarmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Urun hk.

    Urun harika kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    mgulkaya

    Her şeyden önce yerli ve servis sorunsuz olarak alabileceginiz en uygun fiyata bir buzdolabı almadan önce araştırdım gayet olumlu yorumlar ve fiyat piyasadan 950 tl daha düşük olunca hiç terettüt etmedim teslimatını aldık gayet kullanışlı şimdilik sorun yok. alacaklara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.02.2021
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Tüm özellikleri ile güzel bir ürün. Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.01.2021
    müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. buzdolabının alacağım. ama 3d security ile ilgili sorun var diyor

    Olumsuz yönleri: bankam ile görüştüm ama sorun yok. bir musteri kaybı sizin için önemli olmayabilir ama bir de marka sahibine sormak lazım

  • Trendyol aracılığıyla, 12.12.2020

    guzel memnunuz

  • Trendyol aracılığıyla, 09.12.2020

    Ürün gayet güzel kullanışlı

  • Trendyol aracılığıyla, 01.12.2020

    Mükemmel bir teslimat hızı müşteri memnuniyeti üst düzey teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Bence harika bir buzdolabı benim için bir buzdolabının olmazsa olmazı enerji tasarruflu olması ve iç hacminin geniş olmasıdır bu yüzden de ben çok severek aldım bunu. Fiyat olarak bana çok uygun geldi zaten vestel de benim en sevdiğim markadır. Uzun zamandır buzdolabımızı değiştirmek istiyorduk zaten bunu görünce de kaçırmak istemedim kalabalık bir aile olduğumuz için de bu kadar geniş bir buzdolabı ihtiyacımız olan şeydi

  • Trendyol aracılığıyla, 25.11.2020

    urun super

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Çok güzel bir buzdolabı bu slında ben eşime altta dondurucu olan buzdolabından almak istediğimi söylemiştim ama baktık bu hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir buzdolabı ayrıca enerji sınıfı da A++ olduğu için memnun kaldık diyebilirim. İç hacmi de gerçekten çok geniş biz 4 kişilik bir aileyiz bu da bize yetiyor diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2020
    vestel buzdolabı

    Vestel gerçekten çok kullanışlı bi buzdolabı yapmış kendince güzel özellikleri var.Bakalım uzun vadede kullanımda nasıl olur görecez.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2020

    gelmeyen urun 3.taksiti oduyorum para iadesi icin 1 aydir UĞRAŞIYORDUM

  • Trendyol aracılığıyla, 17.11.2020

    alan pişman olur küçük bir şey olsaydı hemen geri göndereceğim uğraşamadigim için kaldı çok küçük geldi sakın almayin

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2020
    süper mağaza

    daha yeni aldim tam denemeye zamanım olmadı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Mağazada bu buzdolabını gördükten sonra çok beğendik ve almak istedik. İnternette hakkındaki incelemeleri araştırırken oldukça fazla tavsiye gördük. Çok güzel yorumlarını gördüm. Şu ana kadar çok büyük bir kronik sorunu olmadığını gördüm. Mağazadan da çok daha düşük fiyata gittigidiyor'dan buldum ve sipariş verdim. Sipariş verdikten 3 gün sonra elimdeydi. Ve bu bizi çok şaşırttı. İyi ki de almışız diyoruz. Kurulumunu hemen bir gün sonra ekip gelip kurdu. Herşeyiyle mükemmel. Buzdolabı mutfağımıza çok güzel bir şekilde yakıştı.  Malzeme yapısında gayet kaliteli buluyorum. İçi dizaynı çok güzel bir şekilde yapılmış ve yiyecekleri rahatlıkla koyabiliyorsunuz. Soğutma kapasitesinde çok iyi buluyorduk. Buzluk kısmını da başarılı buluyoruz. Kısaca bu fiyata alınabilecek en güzel buzdolaplarından bir tanesidir biz çok memnun kaldık beğenerek da kullanıyoruz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel EKO NFY520 A+ 522 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel EKO NFY520 A+ 522 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat