Izoly M503 Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Izoly M503 Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2019
    Gta 5 Kesinlik Açmıyor.

    Ben nu bilgisayardan 1 ay önce 1 tane aldım.Kargo güzeldi.hızlı geldi.Paketleme güzeldi.Bilgisayarı kurdum.Pek çok oyunu açıyor.Ama gta 5 i kesinlikle açmıyor.gta 5 yükledim.bilgisayarıma oynadıktan 3 veya 4 dakka sonra oyun donuyor.Defalarca denememe ramen hep aynı şey oldu.Gta 5 açmıyor.Özelliklere bakıp almıştım gta 5 'i açar diye ancak açmıyor.ne yazıkki.

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2018
    Fiyat konusunda güzel ancak

    Ürün bana geldi kullanmaya başladım güzel sıkıntı yok ancak 1 tb tek değil 500gb olarak 2 hdd var içinde. Anakartının adını daha önce hiç duymadım. Monitör de de çerçevesinde kayma var onu da fotoğraf da ekliyorum sağ alt saatin göründüğü yer yarım cm Çerçeve içinde kalıyor sağ üst köşede de yarım Cm çerçeve altında kalıyor. Birde bilgisayar çok ses yapıyor alacak arkadaşlar ona göre alsınlar. Bu sorunlar benim için önemli değil diyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Klavye mouse da resimdeki gibi çok kaliteli beklemeyin. Mağazaya teşekkürler hızlı kargo güzel paketleme.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    Mükemmel

    Yüksek seviyede oyun oynamak istiyorsanız mükemmel bir tercih. Tasarımı da çok şık ve ayrıca küçük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2017
    teşekkürler

    Siparişin ertesi günü elime ulaştı teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Izoly M503 Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Izoly M503 Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat