Vestel Akıllı NF520 X Buzdolabı Yorumları

Vestel Akıllı NF520 X Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    yerli candır

    öncelikle alışveriş yaparken önce yerli üretim almaya gayret eden birisi olarak şimdiye kadar vestelden aldığım her üründen memnun kaldım. daha önce bulaşık Makinesi, televizyon (4adet) klima, meyve sıkacağı, cezve. bu buzdolabını yaklaşık bir ay önce aldım. şık ve kapladığı alana göre geniş hacimli. çok sessiz çalışıyor, adete çalıştığı anlamıyorsun. fiyatı zaten on numara ve servis konusunda Vestel en iyilerinden. aynı özellikte diğer markalar neredeyse iki katı. gönül rahatlığıyla alan derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2018
    "Görüntüsü güzel"

    Olumlu yönleri: Görüntü olarak beğendim iç hacmi geniş tavsiye ederim :)

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2018
    güvenilir hızlı

    ürün elime geçti sevis bekliyorum

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2018
    Yerli marka kalite.

    Ürünü beğendik . teşekkür ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2018
    tavsiye ederim siparişin ikinci günü hemen geldi

    servis güzel ilgili ürün beklediğim gibi başarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: akıllı defrost sistemi mevcut. Buzluk kısmında karlanma ve buzlanmayı önlüyor. Bu da uzun süre buzlukta tuttuğunuz ürünlerin bozulmasını engelliyor. Geniş iç hacmi de aileler için yeterli. Sorunsuz kullanıyorum

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2018
    memnunun

    ürün güzeldi teşekkür ederiz resimdekinin aynisi idi

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2018
    İNOX ŞIKLIĞI

    ürün beklentimi karşıadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2018
    düşük kalite

    Ürünü aldım ama tavsiye etmiyorum. 2. kalite. Kapağı normal şekilde kapatıyorum diğer kapak sekip açılıyor geri kapanıyor. Kullar çok esnek elimde kalacak gibi. Dış sacı çok ince kullanmışlar. Üretimi normal şekilde yapılmış ama köşelerde çıkıntılar felan olmuş. Tasarımda sıkıntı var bence. Tamamen 3. kalite ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2018
    "Fiyatına göre çok iyi"

    Olumlu yönleri: Bu fiyatlarda genelde markaların eko ucuz modelleri varken bu üst model.Dışının inox yüzeyi görünüşü fiyatına göre gayet iyi. 189 liraya 4 sene ek garanti alabiliyorsunuz. Olumsuz yönleri: Dolabın arkası açık olan modellerden ( teller gözükyor)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2018

    Olumlu yönleri: Tamda istediğim gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.06.2018

    Olumlu yönleri: iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2018
    "vestel buzdolabi"

    Olumlu yönleri: 20 saatte teslim süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2018
    "güzel bir ürün"

    Olumlu yönleri: Alt ve üst bülüm soğutması mükemmel.fiyatı uygundur Olumsuz yönleri: Yan tarafında sacının hafif içe ezilme gördüm okadarda önemli birşey değil

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2018
    Kargo ve İletişim kötü

    Ürünü beğendim.Daha kurulumunu yapmadık.Umarım istediğim gibidir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2018
    ekonomik ürün, yerli malı, kaliteli

    tavsiye ederim sorunsuz alışveriş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2017
    "hopevecom"

    Olumsuz yönleri: hilekar sahtekar düzenbaz bir satıcı ürünü servisle yönlendirip montajı yapıldığı için alamıyoruz diyor aldığın para haram olsun burnunuzdan gelsin sakın böyle bir satıcıyla alışveriş yapmayınız elinde hiç ürünü yok deposu yok ürünü vestel fabrikadan yönlendiriyor cayma hakkımı kullanmama rağmen ürünü alamam diyor türlü türlü bahaneler üretiyor şayet sağlığınız bozulmasını istemiyorsanız alışveriş yapmayın çok pişkin yüzsüz sahtekar bir satıcı ürünün kargolanması da problem günde ancak geldi bu satıcı ggıdıyorda olduğu sürede satış yapmayı devam ettiği sürede artık ggıdıyordan da alışveriş yapmıyorum satıcıya hiç bir yaptırım da bulunmuyorlar bir de ben iş yapıyorum ggıdıyor size mi dikkate alacak bize mi diyorlar ggıdıyor müşteri hizmetlerine tam 15 gün boyunca her gün defalarca aradım sorunum çözülmedi sayelerinde mahkemeye gidiyorum artık bir ürün aldık almaz olaydık şayet bunları bile bile ürün almayın paranıza yazık ALLAH ..........versin .....

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2017
    tam bir F/P ürünü

    Ürün sorunsuz elime ulaştı. Kapı yönü değişimini ücretsiz yaptırdım. İç hacmi gayet geniş ama dondurucusu biraz daha geniş yapılabilirdi. Hem dış görüntüsü hem de iç görüntüsü gayet güzel. Son derece kullanışlı bir dolap. Bu hacimde ve inoks ürünü piyasadaki diğer markalarda aynı fiyata bulmanız mümkün değil. Uzun zamandır beklediğim bir üründü satışa çıkınca hemen aldım ve son derece memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 03.10.2017
    Ürün eksik ve hasarlı geldi

    Ürün eksik ve hasarlı geldi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Akıllı NF520 X Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Akıllı NF520 X Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat