Grundig New York 40 CLX 8670 BP 40 İnc 4K Smart Uydu Alıcılı TV Yorumları

Grundig New York 40 CLX 8670 BP 40 İnc 4K Smart Uydu Alıcılı TV yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Grundik

    Olumlu yönleri: Küçüklüğümden bildiğim bi marka renkler hoşuma gidiyor Olumsuz yönleri: Reklamı az

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2018
    "ürün fiyatı güncel koşullara ve özelliklerine göre uygun. ürün güzel ve tavsiye ederim. "

    Olumlu yönleri: ilk kez internet ortamından bu tutar da ve kapalı kutu-teşhir v.b. olabilir risklerini göze alarak ürünü sipariş ettim. fakat gayet hızlı ve ambalajı bozulmamış, darbe-kırık-yırtık oluşmadan ürün adrasime hızlı ulaştı.ürüne gelince, özelliklerini araştırıp karşılaştırınca mantıklı geldi ve karar verip aldım. görüntü-ses-tv tasarımı gayet güzel. kurulumunu kolay. bu arada ürün UPS kargo ile gedi. UPS ne yazık ki kulvarın da 1 numara. kargo seçininden dolayı teknosayı tebrik ederim.teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) yüksek kalite

    Olumlu yönleri: televizyon gayet şık fiyat performans yönünden mantıklı seçim bence. yalnız wifi bağlantısı televizyon açılıp kapandığında kesiliyor yeniden ağı tanıtmak gerekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    uzak durun

    Bu televizyonu bir yıl önce özelliklerine kanarak almıştım. Ancak aldıktan sonra tv de bir gariplik farkettim. Görüntülerde bulutlanma ve piksellesme gibi sorunlar oluşmaya başladı. Özellikle siyah ve koyu renklerde inanılmaz kötü görüntü oluştu. Servis bu serinin tamamında ayni problem olduğunu söyledi. Değisim veya iade de kabul etmiyorlar. Tavsiyem bu marka tv lerden uzak durun, servisin de dediği gibi bu tv lerde kullanılan paneller Samsung ve Lg nin 2. ve 3. kalite panelleriymiş. Pişman olmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Süper

    Görüntü kalitesi olsun tepkime süresi olsun çok güzel tv. bu fiyata uygun tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig New York 40 CLX 8670 BP 40 İnc 4K Smart Uydu Alıcılı TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig New York 40 CLX 8670 BP 40 İnc 4K Smart Uydu Alıcılı TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat