Goldmaster Iplus HD Uydu Alıcı Yorumları

Goldmaster Iplus HD Uydu Alıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar sakın almayın.goltmaster müşteri hizmetleri ilgilenmiyor.internet hiç bir özelliği desteği yok.internette ürün özellikleri ne bak adam sanki uçak satıyorlar.sadece TV çekimi var ona göre Goldmaster alın

  • Amazzon aracılığıyla, 03.11.2019
    Süper ürün, Süper fiyat

    Öncelikle görüntüsü muhteşem. Kanal geçiş hızı gayet iyi. İnternete ethernet ile bağlandım. YouTube izliyorum. Sıkıntı yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.10.2019

    Tercih ettiğim bir markaydı ama tavsiye edebileceğim bir marka olacak mı bilmiyorum şöyle ki; kumanda kapağıyla pilin arasında boşluk var arasına kağıt koyarak kumandayı çalıştırdım cihaza ethernet bağlantısı taktım ağ bağlandı diyor ama youtube açmıyor hava durumunu bile göstermiyor müşteri hizmetlerini aradım sorun onlardan kaynaklıymış çalışmaların devam ettiğini söylediler sorun düzelmez ise cihazı iade etmeyi düşünüyorum internet bağlantısı olmadan youtube ve ıptv ye bağlanmadan cihaza bu parayı vermeye gerek yok kargo hakkında da bir şey söyleyim ben ekspres tercih ettim ankaraya 1 iş gününde geldi.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.01.2019
    mükemmel

    çok kullanışlı uydu tavsiye ederim kaliteli ürün

  • Media Markt aracılığıyla, 17.08.2018
    goldmaster farkıyla

    cihazı çok beğendim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster Iplus HD Uydu Alıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster Iplus HD Uydu Alıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat