Ferre FMI 600 Inox Cam Davlumbaz Yorumları

Ferre FMI 600 Inox Cam Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün fiyat performansı açısından iti görünüyor henüz çok kullanma fırsatı bulamadık ama internetteki en uygun fiyatla ve hızlı bir gönderiyle ürüne sahip olduk. Servis de ürünü hemen gelip kurdu.çekiş gücü de iyi gözüküyor güvenle alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans ürünü.

    sesli çalışan bir makina gerçekten sessizdiyemem.işini yapıyor şık duruyor okadar.2 3 kat para verip anca sessiz birşey alınabılır sanırım.değmez yani.urun kullanışlı şimdilik sıkıntı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2020
    ŞIK AMA SESLİ

    ürünün kargosunda kurulumunda vs hiçbir sıkıntı yok görüntüsü keza güzel,lakin belirtilen 40 db yanlış kesinlikle,çok aşırı ses yapıyor.aman aman bir çekiş gücü de yok ,parana göre işte ,eğer deneme imkanınız varsa bu tarz ürünleri deneyip showroomda ondan sonra almak en mantıklısı ,paranız varsa almayın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2020
    Güçlü ama sesli

    Ürünün cam kısmını şeffaf bekliyordum ancak siyah geldi biraz görüntüsünü kötü yönde etkilemiş bence. Gürültülü çalışıyor ancak çekim gücü iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2019
    İki Yıldız

    ÜRÜN SES DEBİSİ YÜKSEK.

  • NI1 aracılığıyla, 31.12.2018
    ürün daha elime ulaşmadı((

    ürün bana gelmedi ,halen bekliyoruzz

  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2018
    ferre fmi 600 ınox cam davlumbaz hakkında

    beğendim teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ferre FMI 600 Inox Cam Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ferre FMI 600 Inox Cam Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat