Philips Marathon Ultimate FC9924/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Fc9924 Yorumları

Philips Marathon Ultimate FC9924/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Fc9924 yorum ve tavsiyeleri

(576 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Aldigim en iyi supurge

    bir sene once kendime dyson marka supurge aldigimda arkadasim bana bu supurgeyi onermisti. Anneme almak kismet oldu. Tabiki merakimi yenemedim ve ilk ben denedim. Sesi yok denecek kadar az. Temizlige koltuklari supurmek ile basladim ve gozlerimize inanamadik. Gercek temizligi gorunce de insanin durasi gelmiyor acikcasi. gozumun gormedigi tozlari cekisini de kulaklarim duyuyor sanki. bu supurge beni buyuledi. herkese tavsiye ederim. ve herkese de tesekkur ederim.buradaki tum yorumlari okuyarak aldim ve buna degdi. keske ben de bu marka alsaydim diyor muyum? kesinlikle evet! Saticiya da tesekkur ederim ozenle paketlenmis ve hizli bir ulasim sagladi. son tesekkur de tabiki hepsiburada.com a??

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Yeni aldım çok beğendim indirime girmiş ben kaçırdım çok üzüldüm

  • HepsiB. aracılığıyla
    TAVSİYE

    Gerçekten yorum yapmak için yazmıyorum memnuniyetle kullanacağınız bir süpürge paranız boşa gitmiyor, fiyatı bir bay olarak çok gelmişti baştan bana ama hatta eşime bu fiyata süpürge mi alınır arabaya 4 tane lastik alırım ben o paraya bile demiştim çok pişmanım, eşi çalışıpta ev temizliğine yardım eden beylere söylüyorum çok rahat edeceksiniz süpürge ile geçtiğiniz yere bir daha dönmüyorsunuz 5 dk.da temizlik bitiyor şiddetle tavsiye ederim.saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gercekten çok iyi bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Budur

    Kesinlikle pşman olmayacaksınız. Yeni temizlenmiş bir halıdan çıkanlara hayret ettim. Bence tek problem tutma sapı üzerindeki tuşlara süpürme sırasında yanlışlıkla basılıyor olması. O kontrol paneli az daha alta yapılmalıymış. Ben temiZlemesi bu kadar pratik bir süpürge görmedim. Çöp haznesini boşaltınca tertemiz. Filtredeki tozları çıkarıcam diye uğraşmak yok. Çok güçlü, çok sessiz. Uçlarından birini sadece yatağı temizlemekiçin kullanuyorum. Çıkan ölü deriye inanamazsınız. Bütçenize uygunsa başka alternatif düşünmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika ötesi bir süpürge Elinden gelse parkeleri söküp alacak Başlık her yere giriyor koltuk çekme derdinden kurtuldum. Dışarıya toz vermemesi apayrı bir konu. Gece aç çalıştır kimse rahatsız olmaz Ve sonuna kadar verdiğimiz parayı hakediyor. İndirimli haliyle almamıza vesile olan hepsi buradaya da sonsuz teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Güzel

    Harika.. Sessiz ve en ufak toza kadar alıyor. Verilen paranın hakkını veriyorlar, kararsız kalanlar hiç düşünmeden alabilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    Çok güzel Harika çekim gücü var çok başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    şükran......

    hepsiburadaya sorunsuz ve kısa zamanda ürün teslimi için teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    arkadas onerisi

    arkadasim buyuk beyaz esya magazinda çalışıyor ürünü alıp almama yönünde kararsiz kalmıştım ama onerilerini dikkate alinca almak istedim ceyizime aldim pisman değilim cevremde kullanan bir çok kisi var memnunlar iyiki almisim??

  • HepsiB. aracılığıyla
    yeni aldım

    süper hızlı teslimat. test ettim çok güçlü ve kaliteli ürün. şuanlik memnun kaldım. bir süre kullanımandan sonra yorum ekliyecegim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mukemmmel

    urun u 2 senedir inceliyordum fiyat düşünce hiç düşünmeden aldim 4 günde geldi urun kalitesi verilen parayı hakkediyor denemek için halıyı bir kez süpürduk çıkan pisliğe inanamadım aynı haliyi tekrar supurdugumuzde sanki hiç süpürmemişiz gibi pislik çıktı yanında bir adet başlık daha cıktı kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    SÜPERRRRR....

    yorumlara bakarak aldığımız ürünü çok merak ederek açtık ve ilk denememiz küçük bir halı üzerinde oldu ve sonuç MÜKEMMEL. Kullanışı çok pratik ve sessiz. şimdilik çok memnunuz...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Şimdiye kadar bir çok markanın ürünlerini kullandım en çok memnun kaldığım ürün bu oldu teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güzel bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    internetten alışveriş in güvenilir sitesi HB ya hızlı ve sorunsuz teslimat için teşekkürler. bu Süpürge yi kullandıktan sonra daha önceki supurgelerinizin temizlik yapmadığını göreceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi tavsiye ederim mağazaya hepsiburdaya ve aras kargoya teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    Halıları süpürünce çıkan toza inanamadık. eski makinayla sadece oyalanıyormuşuz. ses konusunda iddalı. Kızım artık korkmuyor. Tozu boşaltmak çok kolay. Toz adeta kül haline geliyor, uçuşmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    superrr

    yorumlara ve araştırmalara bakarak aldım şimdilik süper evi biz hiç supurmemisiz biz bu zamana kadar sadece borusu biraz zayıf.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips Marathon Ultimate FC9924/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Fc9924 kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips Marathon Ultimate FC9924/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Fc9924 yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat