Vestel Steam Max Kırmızı Dikey 1500 W Buharlı Temizleyici Yorumları

Vestel Steam Max Kırmızı Dikey 1500 W Buharlı Temizleyici yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2016
    Çok fazla birşey beklemeyin

    Ürünü alıp kullanmaya başladığımızda gördük ki sürekli buhar çıkışı yapmıyor kitapçığında 45 derecelik açı ile tutarsanız yapacağı yazıyor ama tutsanızda buhar çıkışı yapmıyor, ara ara kafasına estikçe veriyor buharı. Bence esas işi yapan mikrofiber bezler buhar hikaye çünkü sıcaklığı bezden yere temas etmiyor bile, yani yer buharla hiç karşılaşmıyor. Bence biraz daha para verip daha iyilerini alabilirsiniz şu sürekli buhar verme olayı yüzünden...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    güzel ürün

    Ürün çok tez ulaştı. gayet güzel bir ürün kullanışlı ve çok sessiz çalışıyor

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2016
    Ürün Üretim hatalı

    Ürün elime ulaştı, pakete hiç özen gösterilmemiş, Ürünü açtık buhar vermiyor, ürünü Vestel bayisine götürdüm "bu ürünü nereden buldunuz bu ürün problemli olduğu için Vestel üretimden kaldırdı" cevabını aldım. Ürünü iade etmek için satıcıyı aradım geri göndermek istiyorum ne yapmam gerekiyor diye sordum, bana ürünü gönderin başka bir işlem yapmanıza gerek yok dendi. Ürünü gönderdim daha kargodan teslim almadan servisten form almam gerektiğini söyleyerek kargoyu kabul etmediler 13 TL kargo parasını ödedim. Ürünü servise götürdüm arıza formunu verdiler. Bakalım şimdi ne bahane bulacaklar ürünü iade almamak için. Sespazarlama müşteri memnuniyeti sıfır. Alışverişten soğutuyor böyle satıcılar insanı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2016
    özelliklerine göre fiyatı çok uygun

    piyasadaki mevcut bu tip cihazları karşılaştırdığımda bu cihazın tüm özelliklere sahip olduğunu gördüm. steam mopta ek olarak 1-2 ek başlık var ancak fiyatı bunun 2 katı. üstelik bu ürünü aldığımda vestelin yaygın servisini kullanma imkanım olduğu için bu ürünü tercih ettim ve memnunum. kullanımında hiç bir sıkıntı yok. ilk buhar vermeye başlaması yerde bir kaç defa ileri geri manevra yaptıktan sonra oluyor. bu da herhalde güvenlik nedeniyledir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2016
    Kaliteli ve pratik ürün. Musluk suyuyla çalışabiliyor. Mikrafiber bezi çamaşır makinesinde yıkanabil

    Beraberinde gelen mikrofiber bezler çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. Yerde ıslaklık bırakmıyor. Musluk suyu ile sorunsuz çalışıyor. Beraberinde gelen halı temizleme aparatı ile halı da temizlenebiliyor. Sessiz çalışıyor. Son derece hafif ve pratik. Uzatma kolu var. 5 mt uzunlukta kablosu büyük kolaylık. Her şeyden önemlisi, arkasında Vestel var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2016
    İyi temizliyor

    Bir çamaşır suyunun sağlayacağı temizliği belki daha zor sağlar ama yine de harika. Çok hızlı buhar vermeye başlıyor (ilk kullanımdan sonra en fazla 20 saniye sürüyor). Hazneyi sık sık doldurmanız gerekiyor çünkü çok küçük bir su haznesi var. Bezleri de güzel, yalnız size tavsiyem ürün heryerde tükenmiş, o yüzden bulabildiğiniz servislerden bu bezlerin yedeklerini alıp evinizde stoklayın. Çok şık bir görüntüsü var ve benim gibi evcil hayvanı olanlara öneriyorum. Yerleri pırıl pırıl yaptı ve 15 dakika sürde üç odayı temizlemek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    Tesekkurker

    Urunum Cok hizli ulasti tesekkurler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Steam Max Kırmızı Dikey 1500 W Buharlı Temizleyici kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Steam Max Kırmızı Dikey 1500 W Buharlı Temizleyici yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat