Electrolux PF91-ALRGY PURE-F9 Dikey Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux PF91-ALRGY PURE-F9 Dikey Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(120 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğenerek aldım gelir gelmez deneme yaptım küçük bir alanı süpürdüğümde ne kadar çok kir çıktığını gördüm ve hızlı bir şekilde elime ulaştı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Mükemmel bir ürün coook ama coook memnun kaldım

  • Amazzon aracılığıyla, 20.10.2021
    Çok kullanışlı

    Gayet iyi temizliyor ve kullanım süresi uzun. Az yer kaplaması da önemli bir kriter.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.10.2021
    SÜPÜR

    1 AYDIR KULLANIYORUM.Ev için harika full şarjda 26 metre salon +16 metre 2 oda ve mutfağı süpürüyor ve hala şarjı kalıyor .torbada gayet kullanışlı gerçek normal kablolu süpürge gücünü isteyene bu ideal.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü hediye olarak aldım kullanan kişi çok memnun olduğu söyledi

  • Trendyol aracılığıyla, 04.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel ama gerçekten ağır. Ben indirime girmesini çok bekledim ama girmemişti ben aldıktan birkaç gün sonra indirime girmesi üzdü. Ve MNG kuryesi bu paketi binanın girişine bırakıp gitti, 4. Kata çıkarmadı resmen.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.09.2021
    Güçlü çekim ve ağır

    Biraz ağır ve çekimi güçlü olduğundan süpürmede zorlanıyorum. Fakat toz haznesi çok pratik ve kolay temizleniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet memnunuz,tavsiye ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 14.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekiş gücü çok iyi kullanışlı

  • Amazzon aracılığıyla, 22.08.2021
    Çekim gücü ve şarjı iyi

    Daha önce Philips aldım borusu kırıldı kronik problemli, anker aldım çeküm gücü ve şarj süresi yetersiz. Elektronik mağazasında denedikten sonra bu cihaza karar verdik. Dyson v11 den bir tık daha düşük çekim gücü ama v11 e göre daha kullanışlı ve işlevsel.Ürünün tek dezavantajı ağırlı denebilir. Süpürürken hiç sıkıntı olmuyor sadece bir yerden bir yere taşırken.Evinde tek süpürge olarak kullanmak isteyenler alabilir, elektrikli süpürgeye gerek kalmıyor.Kullanırken dikkat etmeniz gereken yerleri motoru aşağı yukarı hareket ettirirken kibar olmanız. Motoru yukarda tutan plastik düğme kırılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün mükemmel, elinizde elektrik süpürgeniz ve bütün evi kablosuz süpürebiliyorsunuz , emiş gücü müthiş

  • Trendyol aracılığıyla, 13.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün arızalı iade kabul etmiyorlar

  • Amazzon aracılığıyla, 19.07.2021
    Elektrikli süpürgeler tarihe karışabilir:)

    Çok kaliteli bir ürün. Ağırlığıyla ilgili olumsuz yorumları görerek aldım ve bir soru işareti de vardı sipariş verirken. Tamamen boşa olan bir düşünceymiş. Çok hafif bir süpürge değil ama bu güç ve performans için hafif bile denebilir. Çok memnun kaldık.

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2021
    Hanımlar yorulmasın

    Gayet güzel ve kullanışlı, pratik bir cihaz…

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    emiş gücü

    Olumlu yönleri: Emiş gücü çok yüksek bir kere süpürdüğüm bir alanın üzerinden bir daha geçmeme bile gerek kalmıyor. Sesi de rahatsız edici seviyede değil günün her saatinde temizlik yapılabilir. Memnun kaldığım bir ürün oldu

  • Trendyol aracılığıyla, 27.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    uzun arastirmalar sonucu bu marka bu modeli seçtik.cok pratik kablosuz olması acayip kolaylastiriyor işimi.azicik bi yeri süpüruym derken bi bakmışım tüm evi almışım hemencecik kullanımı kolay insan yormuyor.iyi ki almışım.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel , başka çok pahalı markadan da var , tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    urun cok konforlu yeni temizlenmis evden çıkardığı toza inanamadim tavsiye ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 05.05.2021
    piyasadaki en iyi şarjlı süpürge ve daha fazlası

    ürün 36v olması, emiş gücü, uzun şarj süresi ve fonksiyonel anlamda kullanılabilen ekstra parçaları ile diğer birçok süpürgeden ayrılıyor. Elektrolux bu anlamda aslında köklü ve bir çok markadan daha eski bir firma (dyson, philips, vc) ama reklam her şey olduğu için diğer firmalar bu noktada ön plana geçiyor. Özetle epey incledikten sonra almaya kara verdiğim ürün bir çok yakınımın kullandığı dyson, philips, rowenta gibi etkinliği noktasında tercih sebebi olan makinaldan 1. fiyat performans noktasında daha iyi (özellikle teknosadaki fiyatı daha uygun),2. çekim gücü ve zemin aparatları oldukça efektif, 3. şarj süresi çok iyi, 4. biraz ağır gibi gelse de düzgün bir ergonomi ile bunun üstesinden gelmişler, 5. elektrikli yastık, yatak fırçası bir çok markada yok ve çok işe yarıyor, 6. halı zemin temizlik ucunu çıkardığınızda ve ekstra temizlik uçları ile farklı bir süpürgeye dönüşüyor, devleşiyor, 7. gerçekten asıl ev süpürgenizi kullanmaz oluyorsunuz, hele evde evcil hayvan varsa ilaç gibi bir ürün... daha çok şey sayılabilir. Elektrolux allergy pure f9 süper bir ürün, teknosa da hesaplı ve gönderi eksiksiz ve hızlı. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 28.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Neden bu kadar az değerlendirme var asla anlayamıyorum ama HARİKA BİR SÜPÜRGE.Led ışığı sayesinde temiz sandığım yerlerin ne kadar kirli olduğunu anladım.Çekiş gücü harika, bir sürü farklı amaca yönelik aparatı var, haznesini boşaltıp temizlemek çok kolay.6 saatte şarj oluyor, benim evim yaklaşık 110 m2 ve çok inceleyerek süpüren birisi olduğumdan son odayı temizlemeye bazen şarjı yetmiyor ama yaklaşık 1 saat gidiyor diyebilirim.Kedi kumu eve çok dağılıyor ve kablolu süpürgeyle her gün süpürmek zulümdü, artık bununla değil.Sesi de normal süpürgeme göre düşük, akşam süpürdüğünüzde komşulardan kolay kolay şikayet almazsınız.Çok hafif bir makine değil yaklaşık 5 kg kadar.Bir süre sonra o ağırlığa alışıyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux PF91-ALRGY PURE-F9 Dikey Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux PF91-ALRGY PURE-F9 Dikey Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat