Altus AL 355 EY A+ 450 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Altus AL 355 EY A+ 450 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2013
    çok iyi

    altus ürünlerini daha öncede kullandım... hem fiyat uygun hem arçelik garantisi altında üstelik garantisi yedi yılla kadar uzatılabiliyor... fiyat araştırması yaptım en uygun fiyat hepsiburada. com da hepinize tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2012
    GARANTİSİ MONTAJDA BAŞLIYOR.

    ÜRÜN 3 YIL ARÇELİK GARANTİSİNDE.ÇEYİZLİK ÜRÜN ALDIYSANIZ FATURASI İLE BİRLİKTE SERVİSE HABER VERİLİYOR.GARANTİSİ SERVİS MONTAJ YAPTIĞI AN BAŞLIYOR.BİLGİNİZE.HEPSİBURADAYA TEŞEKKÜRLER.BEYAZ EŞYA AMBALAJLAMADA ÜSTÜNE YOK.KARGODA HASAR ÇIKMIYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2011
    bu fiyata mükemmel

    ürün aşırı derecede iyi bir ambalajla geliyor. arçelik servisi gelip kuruyor. servis bile paketi açarken şaşırdı... hepsi buradayı kutlamak gerekiyor ambalaj için. ürün fiyatına göre cidden çok iyi. gerek alt bölüm gerek donrucu bölümü çok geniş ve 4 kişilik bir aile için bile gayet yeterli. ürün süper sessiz olamsada, duymak için dikkat kesilmeniz gerekiyor. A sınıfı olması ve 3 yıl boyunca arçelik garantisi altında olması ise diğer bir güzellik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2011
    kullanılır

    ürünü yaklaşık 2 senedir kullanıyorum güzel ürün fiyatıda uygun fazla para veripte diüğer markaları almaya gerek yok bence, içi geniş,

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2010
    kaçırmayın

    bu fiyata bu ürün kaçırmayın arçelik buzdolaptan tek farkı altus markası.çok memnun kalırsınız.no frostlara göre sessiz çalışır yılda bir defa fişini çekip eritirseniz mükemmel olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2010
    Marka takıntınız yoksa mükemmel bir ürün

    İnternetten Altus 355 A Çift Kapılı Buzdolabını aldım. Annemin marka takıntısı olduğu için biraz burnunu kıvırdı. İllaki Arçelik yazısı olacaktı. Anneciğim buda Senin kullandığın ürünün garantisi altında desekte fikri değişmedi. Ama dolabı kullandıkça memnuniyetini göstermeye başladı. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. 3 yıl garantiyi ilave ücretle 7 yıl yapabilsek daha da iyi olur. Saygılarımla Şimdi yazın evlenecek olan kardeşimin oğluna alacağım. 26 Aralık 2010 a kadar aldığımda, garantisini Temmuz 2011 de başlatabilirmiyiz. Cevap yazarsanız sevinirim. Bulaşık makinası ile birlikte alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2007
    memnunum

    beklediğimden kullanışlı çıktı gayet güzel ve kullanışlı,memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL 355 EY A+ 450 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL 355 EY A+ 450 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat