LG GL-B492GQHL Buzdolabı Yorumları

LG GL-B492GQHL Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2017
    çok akıllı dolap lg en iyisi

    diğer markalar yatmış bemce lg çalışmış hakkını vermiş dolabın

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 14.01.2017
    BOY HAKKINDA

    BENDE DÜŞÜNÜYORUM ALMAYA boy çok mu küçük. verilen ölçüler normal gibi

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 29.12.2016
    lg

    siparişim 2 gün içinde teslim edildi.getiren arkadaşlar çok özen gösterdiler yardımcı oldular sağolsunlar.ürün kaliteli iç hacmi fena değil fakat boyu çok küçük hemde aşırı

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2016
    Beş Yıldız

    Sessiz ve harika malzeme.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2016
    LG SÜPER KALİTE

    BUZDOLABINI ALALI VE KURULU 3 GÜN OLDU.HARİKA BİR BUZDOLABI. KLİMALAR GİBİ İNVERTER VARMIŞ.% 36 ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR. 10 YIL MOTOR GARANTİSİ DE SÜPER.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.08.2016
    LG Buzdolabı

    Siparişimden 12 saat sonra ürün teslim edildi, kısmet olursa seneye evlendiğim zaman kullanmaya başlıyıcam. Yorumları dikkate alarak aldığım bir ürün en uygun fiyatada İstanbul bilişimde satıldığı için burdan satın aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2016
    Çok sessiz bir dolap almak için aldık,henüz kullanmaya başlamadık,sadece fişe takdık birz dinledik i

    Sessiz gözüküyor şimdilik Çok sessiz bir dolap almak için aldık,henüz kullanmaya başlamadık,sadece fişe takdık birz dinledik iyi gözüküyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    lg yine sessiz sedasız yapmış yapacağını. yeni evimi dizayn ederken açıkçası lg aklımın ucundan bile geçmemişti. fakat bütçemin beni kısıtlaması ve eşimin de titiz olması beni bu ürüne kadar getirdi. iyi ki de getirmiş. iyi ürün, ucuz fiyat.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.01.2015

    Uygun fiyata bu ürünün beyaz renkli olanını aldım. Ancak temizlik konusunda çok fazla vakit ayıramayan kişilerin hem gri hem de siyah renk alternatifinden de yararlanabileceğinizi ve tercih etmeniz gerektiğini de önemle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG GL-B492GQHL Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG GL-B492GQHL Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat