Ariston Hotpoint ENTM 18211 F TK Buzdolabı Yorumları

Ariston Hotpoint ENTM 18211 F TK Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2018
    Beş Yıldız

    Buzdolabını herşeyiyle çok beğendim. Nofrost bölümü beklediğimden daha büyüktü.

  • NI1 aracılığıyla, 31.03.2018
    orijinal ürünnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    harika 5 🌟 yıldızzzzzzzzzzzzzz

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2017
    iyi

    2 aydır kullanıyorum. güzel iç hacmi kullanışlı bir model. sessiz de çalışıyor. ama arada çat diye sesler geliytor. şüphelendim. şikayet bölümüne baktıgımda şervisten ve yedek parça temininden çok şikayaet var. inşallah bizde olmaz.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.08.2017
    Mükemmel

    bu fiyata çok uygun ve kaliteki ürün

  • NI1 aracılığıyla, 23.08.2017
    Güvenilir satıcı

    ideal boyutlarda şık bir dolap

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    Dört Yıldız

    Ürünü sipariş ettiğim tarihten 3 gün sonra teslim aldım. Fiyat olarak piyasadaki diğer firmalardan çok daha uygun bir ücretle hepsiburada.com adresinde mevcut. Kargo şirketi normalde köylere kadar kargoyu getirmediklerini belirtmelerine rağmen ürün bulunduğum köye kapıma kadar geldi. Horoz kargoyu da bu hizmet için çok başarılı buldum. Ürünü deneme fırsatım olmadı fakat markanın araştırmasını yapıp olumlu yorumları okuduktan sonra çift kapılı no-frost A+ bir ürünü bu fiyata sunan hepsiburada ailesine çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    Beş Yıldız

    yaptıgınız iş mükembel ürün çok iyi kargo bekledigimden erken geldi size ve çalışanlarınıza saygılar sunarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2017
    Mükemmel

    Bekar evim için aldım boyutu gayet uygun hatta biraz büyük bile. Perşembe sipariş verdim Pazartesi teslim ettiler. Montaja gelen teknik servis en az 1600 liralık ürün ne kadar ucuza almışsınız dedi. Soğutmasından gayet memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    Dört Yıldız

    Gayet sessiz ve kullanışlı bir ürün ben çok memnunum tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Beş Yıldız

    ariston her yönüyle mükemmel bir ürün teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2016
    Dört Yıldız

    Gayet güzel ve kullanışlı, kaliteli bir ürün. Elektrik tüketimi emsallerine göre çok çok uygun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2016
    tek sorun yukarı taşımıyorlar

    ürün çok güzel çok sessiz kurmaya gelen servis fiyatını öğrenince abi ne yaptın bu fiyata imkansız alman dedi.tavsiye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2016
    Beş Yıldız

    Hepsiburada.com farkı internetten alisveris yapılabilecek tek yer ilgi ve alakalari icin teşekkürler urun cok basarili cok memnun kaldik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2016
    GÜZEL ÜRÜN

    Merhabalar, Ürün hacim ve boyut olarak beklentileri karşılıyor, küçük mutfaklara bile sığabilecek kadar ergonomik, beklentileri karşıyacak kadar geniş iç hacme sahip. Sessizliği de diğer güzel tarafı. Görsel olarak da çok şık. Lambalar Led olabilirmiş, ama kapağı açtığınızda yavaşça aydınlanıyor, mesela bu özelliği çok hoşuma gitti, ürüne farklı bir hava katmış. Bir de alt tarafta günlük pişireceğiniz etlerin çözünmesi için ayrı bir alan yaratmışlar. Bu da gerçekten son derece faydalı bir özellik. Alın derim, bu fiyata bu kalite kaçırılmayacak cinsten. Servisi arıyorsunuz, son derece ilgililer, randevu tarihinde en fazla 2 gün içerisinde hemen geliyorlar kuruluma. Teşekkürler Hot-point ariston, Teşekkürler HB.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2016
    memnunum

    Ürünüm sağlam geldi.kargom Zaman'ında geldi.internet sayfasında bildirildiği gün kargoya verilmiş.urunumun durumunu sayfada takip edebildim.kargoda, hazır ...hotpoınt teknik servisi Zaman'ında erken donemde kurulum yaptı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2015
    sorunsuz

    3 yıldır kullanıyorum tık yok. Fiyatını da gözönüne aldığınızda mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2015
    Yaniii

    Makine iyi.. Soğutması, performansı falan şikayetim yok. Yalnız sesi çok :/ Evet, motoru bi tuhaf sesler yapıyor. Bilginiz olsun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2014
    fiyat güzel

    ürün elime yeni geçti sessiz sayılabilecek şekilde çalışan iç hacmi büyük kullanışlı bir ürün ama en cazip tarafı fiyatı bence bu fiyata bu marka gözü kapalı alınır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2014
    güzel

    Ürün her açıdan ihtiyacı karşılıyor,elektrik tüketimi diğerlerine göre az,içi geniş,kullanışlı birde fıyatı eklenince daha cazip oluyor.3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Tek sıkıntı kargonun eve kadar çıkarmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2013
    fiyat / performans

    günlerce araştırma neticesinde karar kıldığım buzdolabıdır. fiyatı ve özellikleriyle gönül rahatlığıyla kullanırsınız.ben başka siteden daha uyguna aldım herkese tavsiye ederim. hiç kaçırmayın

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston Hotpoint ENTM 18211 F TK Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston Hotpoint ENTM 18211 F TK Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat