Xiaomi Mi 8 Lite 64GB 6.26 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Mavi Yorumları

Xiaomi Mi 8 Lite 64GB 6.26 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum ve tavsiyeleri

(469 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Taksit

    Keşke bu telefondada ticari kredilerle değilde başka kredilerle taksit yapabilseydik tadından yenmelik birşey olacaktı .s Ama bazı videolar izlediğimde telefon mükkemmmel güzel almanızı tavsiye ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün fiyatına göre gayet iyi. Kullanıma göre iki gün şarj süresi şık bir görünüme sahip. Almışken 6 GB ramli olanını tercih etmek daha mantıklı olabilir. Memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi bir telefon

    Beyler gidip başka yerden 70 TL daha ucuz diye almayın burdan alın.En azından muhattabınız Hepsiburada olur.Hemen yorumnyapmak istemedim 3 gün sonra yapıyorum.ürün bu fiyata çok iyi hemde aşırı iyi.Kesinlikle bu fiyata başka telefon almayın .Şarjı arada pubg gibi ağır bir oyun oynadığım halde 1.5 gün gidiyor.parmak izi ve yüz tarayıcı gibi kilit açma özellikleri aşırı hızlı.alanı çok iyi.Kulaklık jak giriş yok ama içinden dönüştürücü çıkıyor kulaklıkla takılı bırakıyorum ben dönüştürücüyü sizde öyle yapın sonuçta iPhone de de jak giriş yok bataryadan tasarruf için .dahili SD kart takabiliyor olmanız büyük şans ve çok iyi bir özellik.Paraniz yetiyorsa gözü kapalı alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre çok iyi

    telefonu hepsiburada satıcısı olarak aldım, 100 tl chip para ile daha uyguna gelmiş oldu. cuma öğleden sonra elime ulaştı o yüzden imei kayıtları pazartesi günü yapıldı. telefon global versiyon olarak geldi. mavi rengini aldım, canlı görmediğimden plastik görünümlü bir siyah çıkar diye riske girmeyip mavi aldım ama aklım hala siyahta kaldı. telefonun bildiim ışığı çok küçük cılız bir ışık var ve tek renk yanıyor. ayarlarda renk seçeneği var ama ne yaptıysam beyaz renkten başka renk olmadı. bildirim simgeleri sol üste anlık beliriyor ve sonra tekrar saat geliyor. sürekli olarak gözükmüyor. araştırdım birçok kişi bu konudan şikayetçi. güncelleme ile düzeltirler umarım. parmak izi okuyucu çok haassas hemen tekpi veriyor.bazen can sıkabiliyor. telefonun ön kamerasını çok beğendim. arka için çok iddalı konuşamam ama benim işimi çok rahat görüyor. ses tuşları sağ tarafta olduğundan henüz alışamadım diğer tarafta olsa daha iyi olabilirmiş. telefon hızı fiyatına göre çok iyi. şarjı için ise beni bir günde fazla götürüyor. oyun oynayan biri değilim,konuşma ve sosyal medya uygulamarını kullanıyorum genelde. telefon içinde gelen uygulamalar gerçekten güzel, gereksiz uygulamalar çok az. kutu içerisinden kulaklık aparatı çıkıyor, uygun kulaklık olmaması ve telefona kargo ücreti ödememiz olumsuz tarafı. genel olarak fiyatına göre çok iyi bir telefon, 3-4 sene kullandıktan sonra tüm telefonlarda en kötü sarj sıkıntısı yaşayıp telefonu yenilediğimizden dolayı çok para verip başka ürünler alınmasındansa bu gibi p/f ürünleri almak bana göre en mantıklısı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Telefonu kız arkadaşıma alıp sürpriz yaptım en çok istediği telefonlardan biriydi. Öncelikle Hepsi Express çalışanlarına ve Hepsi Burada çalışanlarına ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Telefona gelince kız arkadaşım çok beğendi severek kullanıyor. Keyifli bir alısveriş oldu :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet kullanışlı

    Kargo akşam sipariş verdim, hepsi express ile sabaha geldi. Performans/Fiyat olarak piyasada daha iyisi yok. 64gb hafızası yeterli. 4gb ram ve 2.2ghz işlemci ile aşırı hızlı. Günlük kullanımda 3350 mA bana 2 gün yetiyor. Oyunlar 0 sıkıntı. Ekranı ilk başta çok büyük geldi.5.2 inç den 6 ya geçince.Alisinca güzel. Isınma sorunu yok. Uygulamalar güncel. Kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat-Performan Ürünü

    Ya ürün iyi hoş da, ben aldıktan bi gün sonra 200 tl indirim geldi :d Neyse fiyatını hak etmese geri iade ederdim ama uğraşmayacağım. Bu fiyat aralığında daha iyisinin bulunmasının zor olacağını düşünüyorum. Ürünün olumsuz özellikleri, 64 gb depolama alanı var fakat 51 gb kullanım alanı boş, geri kalanını xiaominin uygulamaları kullanıyor, Kulaklık girişi yok ama kutunun içerisinde dönüştürücü geliyor. Kutusundan kulaklık çıkmıyor. -Fiyatı düşük tutabilmek adına yapılmış olduğunu düşünüyorum, Dokunmatiği çok güzel yağ gibi, ama bazen, bana mı öyle geliyor bilmiyorum ,dokunmuyor, veya ben dokunamıyorum. Uzun süreli kullanımda gözü biraz yorduğunu farkettim. Toza ve suya karşı dakanıksız, dikkatli olmak gerek. Kamerası kendinden bekleneni fazlasıyla yerine getiriyor. Alacaklara hayırlı olsun diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok güzel

    ürünü hepsi buradanın kendi satışından bu hafta aldım kullanmadan yorum yapmak istemedim ama telefon her açıdan güzel. internette sürekli dolaşmama ragmen sarjı 1,5-2 günü çıkarıyor. Kamera 10 numara görüntüsü çözünürlüğü çok güzel. telefonun hızına diyecek yok kasma donma yok. telefonla beraber kulaklık dönüştürücü, sarj cihazı, şeffaf kılıf ve ürün Delta garantili geldi. tereddüt ederek aldım ama iyiki almışım. Teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alacak arkadaşlar okursa daha yararlı olur

    Öncelikle almak isteyipte kararsız kalanlar için umarım bu yazı faydalı olur. Arkadaşlar telefon gayet stabil ve hızlı bir şekilde çalışıyor özellikle almış olduğu MIUI 10 güncelleştirmesi ile bu fark edilebilir duruma geliyor. Telefonda sosyal medya uygulamalarında dolaşma, web sitelerini gezme, müzik dinleme (hoparlör sesi çok tatmin edici bu arada) emülasyon programlarını çalıştırma hatta oyunlarda dahi Snapdragon 660'ın performansa olan etkisi olumlu yönde. USB-OTG tam anlamı ile çalışıyor. Bütçesi kısıtlı olup diğer muadil cihazlara daha fazla para vermek istemeyenler için bu cihaz fazlasıyla yetecektir. Sadece kamera tarafında olan problemleri size söylemek istiyorum. Kamerası için alacak olanlar burayı dikkatli bir şekilde okusun lütfen;arka kamera gece çekimleri çok iyi değil, manuel olarak ayar yapsanız dahi kumlanma asla ve asla azalmıyor AI (yapay zeka) özelliği bu konuda çokta işe yaramıyor. Ayrıca video çekmek isteyenler için OIS özelliği yok sürekli videolarda titreme ve donma olacağı (hatta kare hızında düşüş) için video çekim yapmak isteyenleri üzer. (1080p 60fps kayıt seçeneği olmasına rağmen çokta iyi değil) Ön kamerası ise gün ışığında çok iyi sonuçlar çıkartıyor, ışık kaynağı azaldıkça yine hafif kumlanmalar başlıyor. Her iki kamerada olan portre modu özelliği ise bazı durumlarda uygulamaması gereken noktalara flu efekti verebiliyor. Umarım bu yorum alacak arkadaşlara yardımcı olmuştur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürünü 1 Haftadır Kullanıyorum.

    Telefonun bataryası oyun oynarsam bir günü zor çıkartıyor.Lâkin oyun oynayan biri değilseniz şarj ortalama 1.5 gün rahat gider.Ürünü uzun uzun inceleyerek aldım.Çentikli ekran güzel bir şıklık katıyor.Tasarım olarak Iphone'a çok benzediğini inkâr edemem.Bu fiyatta,bu segmentte telefon almak çok hoş bir durum.Xiaomi markasını ilk kez deneme fırsatı buldum ve şuan için gerçekten memnunum.Bataryası 4000 mAh olsa daha da güzel olabilirmiş.Gündüz kamera çekimleri gerçekten çok güzel,geceleri de güzel fakat geceleri biraz fotoğraf kalitesi düşüyor. Hoparlörün ses kalitesi tatmin edici seviyede,ekran kalitesi güzel.Parmak izi okuyucusu çok hızlı.Uzun lafın kısası bence F/P ürünü, bu fiyata böyle bir özellikte telefonu,başka markalarda bulamazsınız.İthalatçı garantili olması kafamı karıştırsada, hepsiburada'nın müşteri memnuniyetine güvendiğim için,içim rahat satın aldım.Tavsiye ederim.Sadece şunu belirteyim telefon type-c şarj özelliğine sahip ve 3.5mm kulaklık jak girişi yok,şarj girişinden (kutusundan çıkan, type-c yi 3.5mm jaka dönüştüren bir aparat var.) dönüştürücü kullanarak kulaklık takıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Xiaomi Mi8 Lite 64/4

    Ürün elime 4 günde ulaştı. 3 gündür kullanıyorum. F/P ürünü. Kamerası beklentimin aşağısında çıktı. Gece çekimi tatmin etmeyebilir ama gün ışığında seviyesinin üstünde işler çıkarıyor. Batarya kullanımı çok iyi. Pubg hd grafiklerde hiçbir donma olmadan oynanıyor. Alacak arkadaşlar hiç kasmasın kendisini. Gönül rahatlığıyla alın. Şimdiden hayırlı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kalite ve persormans bu fiyata harika!

    gerçekten harika bir telefon gerek kamera performansı gerek hızı ve stabilliği mükemmel üzerine hepsiburada hizmeti eklenince söze gerek yok, cihazın mavi rengini hepsiburadanın kendisinden sipariş ettim paketleme çok güzeldi delta garantili global sürümle birlikte geldi sorunsuz bir alışverişti çok teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    xiaomi mi 8 lite 64

    kapali kutu eksiksiz geliyo demi sorun sıkıntı yasamayiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    On numara beş yıldız

    Fiyatına göre on numara alın pişman olmazsiniz her ithalatçı garantili almayı unutmayın:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Cihazı alalı 2 hafta oldu yaklaşık. Öncesinde şahsi hattımla iPhone 6 ve şirket hattımla Galaxy J7 Prime kullanan birisi olarak iki cihazdanda üstün olduğunu söyleyebilirim. Pil ömrü ve şarj: Günü %40-50 şarjla bitiriyorum. Gün içinde yaklaşık 30-40 kadar email cevaplayıp 30 dakika kadar da sosyal medyaya ayırıyorum. Bunun dışında 10-15 dakika telefon görüşmesi ve 50-60 tane de WhatsApp mesajı yazıyorum. Sadece sabah işe giderken cihazla beraber aldığım QC3.0 destekli araç şarjı ile navigasyon açık bir şekilde işe gidiyorum ve yaklaşık 1 saatin sonunda %100 şarj ile araçtan iniyorum. Hoparlör/Ahize/Mikrofon: Hoparlör stereo değil ama ses şiddeti epey iyi. Zil sesim maksimumun 2 tık altında olduğu halde duymamak zor. Ahizeden gelen ses gayet yeterli, mikrofondan da karşıya giden sesten henüz kimse şikayet etmedi. Ekran: Eşimin iPhone 8 Plus'ından daha keskin bir ekranı var. Renk aralığı ve parlaklık anlamında hiçbir şikayetim yok. Şebeke/Wifi/Bluetooth çekim gücü: Herhangi bir yetersizlik görmedim. Kamera: Ön kamera çekim açısı geniş ve günlük anılar için yeterli. Arka kamera (maalesef) başarısız. Işığı alması, renkler ve detaylar bunlara hiç girmiyorum. Çekmek istediğiniz konu hafif hareketliyse veya eliniz az birşey titrerse fotoğraf direk bulanıyor, image stabilizer hiç bir sarsıntıyla veya hareketle başa çıkamıyor. Portre modunu da hiç kullanmayın daha iyi. Ergonomi: Ebatı iPhone 8 plus ile birebir aynı. Elde tutması çok zor değil. Ancak ses tuşu ve uyku tuşu çok yakın konumlandırılmış, ses kısma ve uyku birbirine karışabiliyor. Performans: Bu anlamda cihaz gayet iyi optimize edilmiş. Hiç bir anormal davranış göstermedi, gayet akıcı. PUBG'yi orta seviyede rahatlıkla oynatıyor. Uygulamalara giriş çıkış problemsiz. Yani bu fiyata bence daha iyi bir cihaz arıyorsanız bence aramayın. İçinden silikon kılıfı ve kulaklık adaptörü çıkıyor ama kulaklık yok. Bluetooth kulaklığım olduğu için sorun etmedim. Ama birlikte mutlaka ekran koruyucu sipariş verin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yildiz

    aklınıza ne geliyorsa 3000 TL ve yukarısı bandında yer alan tüm telefonların yaptıklarını rahatlıkla yapabilen son derece mükemmel telefon. Xiaomi 1 numara olur bir kaç sene içinde. düşünmeden alınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata alınacak en iyi telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli ve uygun

    Uygun fiyata kalitelin telefon almak isterseniz denemelisiniz!

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    on numara cihaz IMEI ler kayıtlı sorunsuz alışveriş teşekkürler hepsiburada

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi 8 Lite 64GB 6.26 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi 8 Lite 64GB 6.26 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat