OPPO AX7 64GB Yorumları

OPPO AX7 64GB yorum ve tavsiyeleri

(233 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat ve Performans Senkronize

    Bu fiyata bu özellikte akıllı telefon gerçekten çok uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat biraz pahalı

    Telefonun benzer ürünlerle kıyasladım fiyat olarak normal. Ancak alışılmış bir marka olmadığından fiyat 150 veya 200 tl daha düşürülebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem

    Oyun performansı şarj kamera aldığıma değdi doğrusu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Çok beğendik, fiyatına göre gerçekten çok iyi severek kullanıyorum. Almak isteyenler hiç düşünmesin alsın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    muhittin

    mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    coloros işletim sistemi harika

    cihazı bir gündür kurcalıyorum. Dış görünüşü gayet güzel malzeme kaliteli. İçinden çıkan şeffaf kılıfta kaliteli koruma işini iyi yapacağı benziyor. telefonu kullanırken zevk aldım. işletim sistemi gayet akıcı çalışıyor. coloros gerekli olan, işinize yarayacak her şeyi sunuyor. şarjı harika gidiyor. yüz tanıması çok iyi çalışıyor, parmak izine gerek bile kalmadı diyebilirim. Güvenlik konusunda baya titiz davranışlar haberiniz olmadan hiçbir uygulama bir şey yapamıyor. bu fiyata Asus zenfone Max pro alacaktım, özellikleri bundan daha iyiydi ancak saf android özelleştirme açısından hoşuma gitmedi. vazgeçtim. bun özelleştirme açısından çok çok iyi. çok hoşuma gitti. sesi çok gür ama öyle saatlerce müzik dinleyince zevk vermiyor.(önceden hep Sony kullanıyordum belki bu yüzden bana öyle geldi bilemiyorum ama ses orta karar diyebilirim.) Tüm bunlara ek olarak, General Mobile ve Asusun servisi hakkında kuşkularım vardı. Oppo bana daha güvenilir geldi. Aldığıma pişman olmadım. iyi ki saf android bir telefon almamaışım da bunu almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    telefonun bütün özelliklerini kullanmayan biri olarak.

    Bence Türkiyede herkesin bir marka ve telefon uzmanı olduğunu unutmamak kaydıile yazıyorum bu yorumu oppo ax7 alın saçma detaylara takılmayın zaten yapacağınız resim çekmek,oyun oynamak,telefonla konuşup mesaj etmak olacağı için ,bu telefonda bu ihtiyaçları gayet güzel karşılıyor.Alın güle güle kullanın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel bir cihaz

    Cihazı baska yerden aldım. Bir kaç gündür kullanıyorum. Kamera ve şarj gayet tatmin edici. Bana göre eksiği tema eklenmiyor. Belki de ben göremedim. Bir de bildirim ışığı yok. Herhangi bir mesaj çağrı vs geldiğinde uyaracak ışık yok. onun dışında tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre süper

    telefon bu fiyata gore cok cok iyi hem ara yüzü olsun hemde hızı heleki jarjı süper ben genelde hem oyun hemde sosyal takılan biri olarak cok basarılı on camersı harika gönül rahatlıgıyla alabılırsnız..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fevkalade

    Fiyatına göre güzel bi ürün. Donma kasma ısınma yok. Bataryası ekran parlaklığı otomatikse ne yaparsan yap günü rahatlıkla kurtarıyor. Kendi arayüzü ColorOs güncelleme alması lazım mevcut durumda çok eksikleri var. Müzik ses çıkışı şiddeti çok iyi ama akustiği iyi değil. Ahize sesi iyi. Titreşim motoru çok zayıf genelde pantalonun cebinde hareket halindeyken duymuyorum. Ön arka kameralar elbette daha iyi olabilirdi ama fiyatına göre çok başarılı. Telefonun arkası 3 boyutlu ama ben hiç sevmedim. ColorOs 6 güncellemesi gelene kadar 4 yıldız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatina gore iyi

    1 hafta oldu. urun zamaninda kargolandi. sarj olma suresi uzun, sarjin gitme suresi cok iyi. normal gunde 2.5 gun. kamera performansi beklendigi gibi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ne yazık ki yazıldığı ve yorumlandığı kadar iyi değil. Yorum yapanlar hep taraflı yada işi bilmeyenler.

    3 Yıl Lenovo Vibe P1 kullandıktan sonra İki haftadır kullanıyorum. Oppo fanatiği birkaç kişinin çektiği videodan sonra aldım, ama çok büyük bir yanlış yapmışım. Telefonun ara yüzü ColorOS android ve iphone arasına sıkışmış bir sistem. 2016 yılında çıkan lenovonun bile ara yüzü daha iyimiş. Öncelikle telefon İphone çakması olduğundan bildirim ışığı yok, ve benim en çok garipsediğim olay bildirimlerin simgelerinin İos ta olduğu gibi telefonun en üstünde saat kısmında gelen bildirimlerin simgeleri çıkmıyor. Kimse bundan bahsetmemiş ama android kullanan birine çok garip geliyor. Gelen mesajları ya kilit bildirim ekranından yada yukarından aşağıda kayan bildirim ekranından takip etmeniz gerekiyor. Yada olmadı İphone da olduğu gibi ana ekrandaki program ikonun üstündeki bildirim sayısından. Ara yüz sade olsun diye öyle bir kırpık ki telefon kullanım detaylarını bile göremiyorsunuz. Ekranın kaç saat açık kaldığı hangi donanımın ne kadar pil tükettiği hiçbir veri yok. Çok genel olarak bir liste konmuş ama nafile. Ekran çözünürlüğü çok düşük ama bunu dert etmiyorum. En can sıkıcı kısmı kullandığı Google klavye ile yazı yazarken telefon size yetişemiyor. Harfler eksik kalıyor. Sanki işlemci yetmiyor da kasıyor gibi hal bu ki işlemci fena değil. Gelelim artılarına, telefon kamerası gayet güzel, hattta huawei mate 20 den bile güzel çekiyor. Pili gayet tatminkar, günde bir saat oyun oynayan biri olarak sosyal ağlar ve oyun derken iki gün rahat çıkartıyor. iki günün sonunda 55 saat bekleme süresi ve 7 ,5 saat ekran kullanım süresi veriyor. Umarım ColorOs 6 güncellmesi aır ve biraz toparlar, yoksa tam bir hayal kırıklığı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tam beklediğimiz gibi yazılanlarda hic bir eksik yok. Kameralar mukemmel ekran coc cok net sarji da uzun gidiyor. Kargo teslim süresi 3 gun yaziyordu iki günde geldi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet stabil

    Stabil özellikte android telefon arıyordum annem için. İnternetteki incelemelere güvenerek bu telefonu aldım. Eğer oyun için düşünmüyorsanız gayet güzel ve stabil bir telefon. Parmak okuması çok çok hızlı. Ben kendime 1.5 hafta önce meizu 16th aldım ama opponun parmak okuma hızına ve pil ömrüne imrendim kesinlikle. Pazar akşamı telefonu şarj ettik. Çarşamba akşam 20:30 da hala %30 . Bu demekki 4 gün dayanacak pili valideye. Annem çok aktif kullanıcı değil kabul ama iPhone 6 plusunu her akşam şarja takardık. Telefonun oyun performansını test etmek için score match oyununu indirdim ancak oyun performansı kötü maalesef. Snapdragon farkını o zaman hissediyorsunuz. Kamerası bu fiyat seviyesindeki huaweilere göre çok daha iyi en azından sulu boya gibi foto çekmiyor. Şarj etme süresi biraz yavaş maalesef... Yani sonuç olarak stabil ve uzun pil ömrü olan telefon istiyorsanız bu telefonu düşünebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    Epeyce bir araştırma sonrasında bu telefonu almaya karar verdim. Dün sabah şarj ettim hâlâ yarı olmadı. Kullanımı ve özellikleri çok iyi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ama

    dün elime geçti ve kargodan çok memnunum sağlam geldi hızlı baya hemde damla çentik oyun ve bazı uygulamaları kesiyo gerisi çok güzel şarj ı gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bilen varsa söylesin altta 3 lu ve 2 li hoparlör var 3 lusunden ses geliyor diğerinden gelmiyor nollrmalmi bu

  • HepsiB. aracılığıyla
    helal olsun yapıyorlar

    tüm telefonları inceledim. özellikle hepsi burada nın tüm yorumlarını okudum. bu ayarda ne var diye baktım. yorumlar gerçekten faydalı. vee kararımı oppo ax7 de kıldım. diğer arkadaşım da huwai aldı . takdir meselesi. ancak oppo bilinmedik marka deseler de çok kaliteli tlf yapmış. zamanında huwaei de neymiş demiyor muyduk?? bir şeyin ilki ve yenisi piyasaya girmek için kalitelisini yapacaklarına yıllardır inanan kişiyim. telf batarya konusunda çok iyi. resim çekme konusunda da kaliteli. tlf da yüz tanıması gece bile güzel. bizim hanım tanımıyor bizi:) hız süper. ayarlarsanız tüm bildirimler de size haber veriyor. kısacası düşünmeyin alın. ne ararsan var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) sakin almayin

    Olumlu yönleri: Ürün geleli 2 gün oldu üst tarafından ışık cikiyo ve bütün gün sarz ediyorum 1 saatte sarzi bosalio sakın almayın paranız çöp olmasına

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2022
    teşhir ürünü tamamda

    Olumsuz yönleri: şarj yeri soket kırılmış sol alt taraf kırık bir daha düşerse elimizde kalır ürün vasat geldi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
OPPO AX7 64GB kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. OPPO AX7 64GB yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat