Ariston 89738 Buzdolabı Yorumları

Ariston 89738 Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2018

    6 gunde geldi urun ambalaji harikaydi sikintisiz satici tesekkurler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2017
    "PARASINA GÖRE GÜZEL DOLAP"

    Olumsuz yönleri: Parasına göre güzel bir ürün.Ancak firma çok oyalıyor. ayın 3.ünde aldığım dolap, 14 ünde ancak ulaşTI. defalarca aradım.ancak hep başka yere yönlendiriyorlar. Zaten TEZEL lojistik tam bir fiyasko.bence ürün alırken kargoyu araştırın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2017
    Beş Yıldız

    Buzdolabını kısa sürede elime ulaştı.Fakat ev değiştirmem söz konusu olduğundan, Servis tarafından açılıp onaylanması gerektiğinden, evime taşınınca ürünü görebileceğim.Gönderi sürecinin çabukluğu için hepsiburada firmasına,evimize kadar gelip gerekli açıklamaları ile yol gösteren profilo servisine teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2017
    geniş ve sessiz

    iç hacmi gayet yeterli 3 4 kişilik bir aile için, dondurucu kısmında hizli dodurma icin ayri bir bolme ve buzmatik var. alt kısımda da kahvaltilik yesillik vb seyler icin 0 derece bolmesi var. rahatsiz edici bir sesi yok. ic aydonlatmasi da gayet guzel. tam bir f/p urunu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston 89738 Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston 89738 Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat