Liebherr SBSES 7165 A+ 611 Lt Gardrop TipiBuzdolabı Yorumları

Liebherr SBSES 7165 A+ 611 Lt Gardrop TipiBuzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2017
    fevkalade

    bodrum daki yazlığıma aldım gerçekten çok harika çok ucuz ve kaliteli kargo çok hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2016
    navigasyon standart

    üründe yok yok. adamlar hiçbir şeyden kaçınmamışlar. navigasyon bu modelde standart. işyerine aldım. fiyatına göre harika bir ürün. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2016
    hersey dahil

    yazın 4 kişilik ultra hersey dahil paket conseptinde tatili çok rahat karşılıyor.ama kapak camlarına film çekilse iyi olur içersi gözüküyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2016
    Mükemmel

    Ürün her şeyiyle muazzam. Tek sorun; tüp taktırmayı düşünüyorsanız bu ürünü tercih etmeyin, yokuşlarda bayılıyor. Bu nedenle 4 yıldız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2016
    süper

    yorumlara bakarak ürünü aldım.ürünü ilk kullanmaya başladığımda içinden çıkan altınları görünce çok şaşırdık. fiyat performans oranı mukemmel. biraz daha beklenirse altın iyice değer kazandığında sorunsuz çalışır. fiyat bu ürüne göre cok az

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    güzel alet

    bir arkadaşıma doğum gününde aldım.kendisi gayet memnun.haftada bir çoluk çocuk binip yazlığa gidiyorlar.kötü yanı abs fren sistemi virajlarda ses yapıyor olması.onun dışında gayet güzel ve kullanışlı bir ürün tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Liebherr SBSES 7165 A+ 611 Lt Gardrop TipiBuzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Liebherr SBSES 7165 A+ 611 Lt Gardrop TipiBuzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat