Asus VG279Q 1ms 144Hz 27 inç FreeSync Oyuncu Monitör Yorumları

Asus VG279Q 1ms 144Hz 27 inç FreeSync Oyuncu Monitör yorum ve tavsiyeleri

(155 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    düşünmeden alın derim fiyat performans

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ha-ri-ka

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kalite çok iyi Design süper ve hepsi pörtler var usbc yok:(, ips ekran mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata bu özellikler hem de bu boyuta. Alın, hele kampanyalı denk gelirse kesin.

    Söz konusu teknoloji satın alma olduğunda bir çok parametre işin içine giriyor. Monitör konusunda da panel türü, tepkime süresi, yenileme hızı gibi parametreler var. Hem IPS hem 144hz hem de 1 ms. Bu kombinasyonu denk getirmek oldukça zor. Daha kaliteli monitörler tabi ki var. Bu özellikleri denk getirmeye çalıştığınızda paneli TN ya VA, hz daha düşük, tepkime süresi uzun oluyor. Asus bu özellikleri hem de bu inçte güzel kombinlemiş. Farklı modlara sahip olması ve arada fark olması güzel. Hem oyun hem günlük kullanımda deneyimleme fırsatım oldu. Video kurgu montaj gibi işlerim için aldım henüz deneyimleme fırsatım olmadı ama okuduğum yorumlardan orada da kötü olduğunu sanmıyorum. Kutudan display port çıkıyor olması, montajının çok ama çok basit olması ve uygun fiyatlı olması çok uygun bir seçim kılıyor. Hepsiburada'nın kampanyası sayesinde 2 bin tlnin altına alma şansı yakaladım. Denk gelirseniz kaçırmayın başka sitelerde 2buçuğun altına bulmak zor. Fiyat performans ürünü özetle. Alın derim. Full HD olması başta bir çok yönüyle eleştirenlere kulak asmayın. Eleştirmek için eleştiriyorlar, boş yapıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok ısrarlı biçimde öneriyorum

    ekranı hepsiburada'dan almadım. yaklaşık 30 tane ekran incelemesine baktım, gittim dolaştım gördüm. iyi ki bu ekranı almışım. renk 10/10 en başta hızlı diye va panel almayın. paranız yoksa da biriktirin. bebe değilseniz va işine girmeyin. renkler rezalet oluyor. bu monitörde de renk dolgunluğu muazzam. diğer ips ekranlara göre bile muazzam. ekranın kendi modları arasında geçiş yaparken bile bu kadar fark olması beni mutlu etti. mesela cinema modu ile srgb modu veya racing modu hepsi özgün renklerde. piksel dansitesi 10/10 şimdi insanlar 1080p'nin 27 inçte grainy görünüm yani kumlu görünüm göstermesinden korkuyorlar. daha önce olumsuz deneyimleri olanların nedeni de kötü ekrana bakmaları. şimdi piksel aralığı baktığım ips 27 inç 1080p monitörlerde hepsinde aynıydı. ama çözemediğim bir biçimde bazı panellerde aralık aynı olmasına rağmen piksel kendi bölgesini tam doldurmuyor ve pikselleri seçebiliyorsun. bu ekran çok abartmak da istemiyorum ama o baktığım ekranların yanında 2k gibi duruyor. tereddüt edip 2k düşünen bunu alsın. hiç gerek yok. pikseller gayet sıkı duruyor. incelemelerde bulamayacağınız bir detay. tepkime hızı ? buna puan veremeyeceğim. kalkıp ölçmedim ama geçen sene aldığım asus gaming laptop panelinden çok daha hızlı duruyor. hz değil piksellerin tepkimesi 'ms' olarak. ama dediğim gibi görsel deneyim. gerçek rakamları bulursunuz zaten. yükseklik ayarı 10/10 hiç söze gerek yok ta dibe kadar iniyor ekran. istediğiniz rotasyon hareketi de mevcut. gayet yeterli. manuel kumanda 10/10 hoparlör 3/10 monitördeki üzüldüğüm tek nokta. yani tam dedim ki hem ips hem hızlı hem de piksel piksel gözükmeyen bi ekran buldum. yani bunun bit yeniği nerde? hoparlör arkadaşlar. rezalet. iki tane kötü telefon hoparlörü koymuşlar. totale gelecek olursak hoparlör hariç ben piyasada daha iyi bir ekran deneyimlemedim. deneyimleyecek olanlar da daha ucuza bulamazlar. belki gelecekte başka bir şey çıkar orasını bilemem. bu monitörü kesin gidin görün.hak vereceksiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Very slow delivery( Delayed my order for 5 days, I wrote to support 3 times

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün zaten 10 numara satış yapan firma ayrı güzel inanılmaz ilgilendi. Çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet iyi bir çok özelliği mevcut. Kendi menüsünden bir çok ayar yapılabiliyor ve avantajlar kullanılabiliyor. Yalnızca 27" de 1080p çok güzel durmuyor bunu göz önünde bulundurarak alın. Ben çok sıkıntı etmedim. Monitör dik oluyor yukarı aşağı inip kalkıyor sağa sola dönebiliyor çok kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Avantajlar Kasayı CPU soğutucusunun maksimum olabilecek yüksekliği ve 4 soğutma fanın bulunması nedeniyle seçtim. Toz filtrelerin temizlenmesi hızlı ve yerleştirilmesi mıknatıslardan dolayı kolay. Duvar kalınlığı iyidir, kasa dayanıklıdır. Yüksek bacak sayesinde güç kaynağına mükemmel hava erişimi vardır. Kasa panelleri kolayca yerleştirilip çıkartılabiliyor. Kablo yerleşimi için birçok yuva mevcut. Dezavantajlar Güç kaynağının altındaki toz filtesinin çıkarılması biraz zor. Ön fan aydınlatması yalnızca MSI anakartınız varsa ayarlanabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2023
    (Ürünü satın aldı)

    3 adet ölü piksel var ve ara ara ekranda gölgeler yanıp sönüyor yetkili servis gölge sorununu bulamadıklarını ölü piksel in de 1 tane olduğunu söyledi değişim yapmadı ve bana haber vermeden tekrar kargoya verip yollamışlar ürünü geldiğinde iade edeceğim

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2023

    Ürün güzel beğendim ama alt orta tarafta ışık sızması var o kadar rahatsız etmedi sonraki zamanlarda belki garantiye gönderebilirim ölü piksel çıkmadı 3 günde geldi alacaksanız biraz fazladan ödeyin incehesaptan alın güvenilir olmayan yerlerden alıp paranızı çöpe atmayın. Renkler canlı ve güzel ips panel olduğu için alacak kişiler çekinmeden alın. Son fotoğrafta altta ortadaki beyaz ışık sızması diğerleri ips glow farklı yönden bakarsanız kayboluyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.06.2023
    (Ürünü satın aldı)

    İlanda Asus VG 279Q yazıyor olmasına rağmen 2000 lira daha ucuz olan Asus VG279Q1R modeli gönderildi. Yanlışlıkla mı yapıldı bilmiyorum ama iade talep ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.06.2023
    (Ürünü satın aldı)

    3k ya almıştım sorunsuz geldi. ölü piksel falan yok. full hd olması sebebiyle 27inç olunca yakından pikseller belli oluyor onun haricinde harika

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2023

    Ürün çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2023

    bahsedilen ürünün birebir aynısı geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 13.02.2023
    (Ürünü satın aldı)

    10 numara ürün beğenerek kullanın

  • Trendyol aracılığıyla, 24.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    üründe ölü pixel var , sıfır ürün çok can sıkıcı, online net iadeyi red etti.servis değişimi ve iadeyi red etti. . birde almadan talep ettim varsa göndermeyin diye. hakkımızı aramaya devam.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat ama firma faturayı cok geç gönderdi

  • Trendyol aracılığıyla, 10.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Son derece kaliteli, tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    suanlik kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yoktur tek sıkıntısı dahili hoparlör sesi çok düşük

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VG279Q 1ms 144Hz 27 inç FreeSync Oyuncu Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VG279Q 1ms 144Hz 27 inç FreeSync Oyuncu Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat