MSI Optix MAG241C 1ms 144Hz Curved Oyuncu Monitörü Yorumları

MSI Optix MAG241C 1ms 144Hz Curved Oyuncu Monitörü yorum ve tavsiyeleri

(244 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Bence muazzam. Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MÜKEMMEL

    Ölü piksel,ışık sızdırması çıkmadı.Şans işi. Msi kalitesi.Monitörü 144hz yapmanız için Gaming OSD"yi indirmeniz gerekiyor oradan 144hz"e alabilirsiniz kutudan çıktığı gibi kullanırsanız 60 hz olarak kullanırsınız!monitörün arkasındaki kırmızı şey kontrol tuşu ayar yapabilirsiniz.Curved olayı kendini fazla belli etmiyor ama güzel bir hissiyatı var. Displayport ile bağladım zaten içinden çıktı.sizde bununla bağlarsanız daha hzılı veri aktarımını aktfleştirebilirsiniz hdmi artık eski bilg da kaldı.10 numara 5 yıldız ben kara cumada aldım 6 günde geldi size 3 günde gelecektir.satıcının hepsiburada oldupuna dikkat edin!

  • HepsiB. aracılığıyla
    1 yıl dolu dolu sıkıntısız oyun deneyimi

    1 yıl önce buradan almıştım. Günde yaklaşık 8 saat ile aralıksız 1 yıldır çalışıyor. MSI kalitesi malum, neresini ezeyim (hoparlör bence pc monitörü için gereksiz bir detay). Düşünmeden alabilirsiniz. + sı - si kişiye göre değişir. Bence bu ölçüdeki en iyi monitörlerde ilk 3 te. Bakalım hepsiburada önümüzdeki kara cuma da neler yapacak ;)

  • HepsiB. aracılığıyla
    MSI Optix MAG241C İncelemesi

    144 Hz , 1 ms tepkime süresi ve curved olması. 60 hz den bu özelliklere sahip bir monitöre geçince oyun ve film deneyimim ciddi anlamda iyileşti.Diğer rakiplerine karşın MSI MAG241C monitör hakkında yapılan incelemelerin/kullanıcı yorumlarının diğerlerine göre daha olumlu olması ve ayrıca 1ms 144 hz monitörlere göre fiyatının msi kalitesiyle birlikte daha uygun olması.Bu monitör ile tüm grafik yönünden üstün oyunlarda akıcılık ve renk kalitesi bakımından oyun deneyimim çok yükselmiş durumda ayrıca rekabetçi oyunlarda 144 HZ ve 1 ms ile birlikte oyun performansım gözle görülür bir biçimde arttı.Ürünün başlıca artılarına değinecek olursak 144 Hz, 1ms, Curved özelliklerine msi kalitesi ile birlikte uygun fiyata ulaşabiliyor olmamız. Tam bir fiyat/performans canavarı. Ayrıca Monitör ayarlarını kişişelleştirmek sağ arkada bulunan joystick ile çok kolay, hatta daha kolayı olan gaming osd yazılımı ile bilgisayarınızdan hatta telefonunuzdan rahatlıkla monitör ayarlarınızı istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz.Aynı zamanda göz koruyucu özelliği, HDCR ve diğer görüntü özelleştirici özellikleri ile kullanıcının lehine olan özellikler, ürün malzemesinin kalitesi ve tasarımı ile birlikte premium hissi yaratıyor. Eskilerine değinecek olursak bir oyuncu monitörü olması nedeniyle renkler bakımından karşılaştırırsak yalnızca renk odaklı rakip monitörlerden biraz geri kalabiliyor ancak bu eksiklik saydığım özellikler ve uygun fiyatı ile çok rahat bir şekilde eksiklik olmaktan çıkıyor. MAG241C'yi kesinlikle öneriyorum, pişman olmayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    Ürünü yaklaşık 1 hafta önce aldım. Ürünün en beğendiğim özelliği 144hz 1ms ile oyunlarda ve videolarda çok daha akıcı bir deneyim sunuyor olması.Bu monitörü tercih etmemin sebebi curved ekran, ince çerçeve ve VA panele sahip oluşuydu. Monitör ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.Ürünün güçlü yönleri 144 hz 1ms VA panele sahip oluşu ayrıca Gaming OSD programı verimli çalışıyor ancak benim monitorde farkettiğim bir zayıf yönü ise tepki süresini normalde veya hızlıda kullanırken hiç bir sıkıntı olmaması ancak en hızlıya aldığımda ekran ışığının kısılması.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MSI KALİTESİ

    Yaz indirim zamanında kendi fiyat rakiplerine göre hz vs ms değeri aynı olmasına rağmen tasarım, panel tipi, ve marka güvencesi olarak rakiplerinden önde . 144hz-1ms gibi güzel bir performansa rağmen VA panel olduğu için görüntü kalitesi de çok iyi oluyor ayrıca Displayport olduğu için doğrudan Gsync desteği olmamasına rağmen Gsync'i Freesync ve Displayport üzerinden aktif edebiliyorsunuz.Şık bir tasarımı var ve uzun süre oyun oynadığınızda vs gözünüzü yormayan kalitede bir üründür. Rahatlıkla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Debreliye selamlar

    Başarılı ..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata daha iyisi yok

    Tek kelime ile odediginiz paranin hakkini sonuna kadar veren bir monitor. Monitoru kutusunda cikartir cikartmaz MSI kalitesinin farkina variyorsunuz. Kutu icerisinden hdmi , display port ve usb kablolari cikiyor. DP kablosu cikmasi gayet guzel bir detay bu kadar para harcayip ustune bir de kablo masrafi yapmak istemiyor insan ki DP kablosu olmadan 144hz tazeleme hizina erisemiyorsunuz. Dedidim gibi monitor 144hz 1 ms ve Va panele sahip.TN panel bir monitorle yanyana koyarsaniz kesinlikle bu monitoru tercih edersiniz. Kutu icersinden cikan usb kabloyu bilgisayaraniza baglarayak MSI Gaming osd ile pc uzerinden monitor ayarlarinizi gerceklestirebiliyorsunuz.Piyasadaki bircok model 1800r iken bu model 1500r daha kavisli ve daha guzel bir derinlik algisi olusturuyor monitoru duzgun konumladiginizda.Ayrica monitoru kullandigim surec boyunca ne ghosting ne de flickering ile karsilastim oyun icin dusunuyorsaniz da tereddut etmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ediyorum

    Ürünü almadan önce baya araştırdım. Araştırmalarım sonucu almaya karar verdim. Msi markasının ürünlerinden her zaman menün kalmışımdır. Monitörün tepki süreleri ve renklerin canlılığı çok iyi. Ürünün kasa yapısıda çok sağlam. Fiyat olarak da bu kaliteye göre makul seviyede. Çok memnunum herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hatasız, Ömürlük Bir Monitör

    Curved dizaynı, 144 hertz 1ms tepkime süresi ve göz yormayan yüksek görüntü kalitesini çok beğendim. 60 hertz bir monitörden sonra kullanmaya başladım inanılmaz fark var bunu ilk kullanımdan itibaren hissedebiliyorsunuz. Program desteğiyle ayarlanabilen özelliklerinin oluşu, arkasında bulunan tuşla renk ayarı ve birçok özel renk deneyimi sunması gerçekten etkileyici. Piyasadaki farklı ürünlerle kıyasladığımda; renk, tasarım, estetik görünüm ve özellikle Black Friday indirimindeki uygun fiyat beni cezbetti ve tercihimi MSI Optix MAG241C' den yana yaptım. Daha önce bir arkadaşımda MAG24C modelini görmüştüm. Düşüncem aynı modelden kullanmaktı ancak bu modelin çıktığını görünce hiç vakit kaybetmeden siparişimi verdim. Ürün tam olarak beklentilerimi karşıladı, aldığım günden itibaren hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum, MAG24C modelinden sonra değişen tasarımı beklentilerimin de ötesindeydi. Ürünün güçlü yönlerine gelirsek, estetik tasarımı gerçekten insanda oyun oynama isteği uyandırıyor, özellikle monitörün arka tarafı çok asil duruyor. Göz yormuyor oluşu saatlerce ekrana bakmama olanak sağlıyor. Yukarı-aşağı ayarlanabiliyor oluşu rahat bir bakış açısı sağlıyor. Zayıf yönleri ise benim açımdan, sağa-sola ayarlanamıyor oluşu. Bir de ara sıra büzüşme-genleşme olayından dolayı 'çıt' tarzında ses geliyor ki sıcaklık ve soğukluk farkından dolayı yaşanan bir durum bu. Üründen tamamen memnunum, elektronik parça bakımından MSI'ın tercih edilecek bir marka olduğunu düşünüyorum. Diğer modellerle kıyaslandığında düşünmeden alınacak bir monitör, MAG241C modelini şiddetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    1 yıllık kullanıcı deneyimi

    Ürün muaddilerinden daha iyi gaming osd uygulaması içinden Hem hdmı hem Display Port Bulunması + sı 144 hz destekli olması çok güzel VA panel 23.6 300 candella parlaklıkta olması daha hüzel renkleri artık daha güzel görüyorum ve curved olması ayrı bir güzel monitörün sol tarafında ise kulaklık askısı bile mevcut monitör güzel alanlar inşallah ölü piksel ile karşılaşmaz ben 3 kere karşılaştım hep msı rapor çıkartıp yenisi ile değiştirildi süreç uzun tabikide ama peşini bırakmayın bence şuan 1 yıldır beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım monitörle alakalı

  • HepsiB. aracılığıyla
    MSI FARKI

    Msi kavisli oyuncu monitörü ile oyun keyfinizi katlıyacaksınız.144 Hz tazeleme oranı,1 ms geçikme süresi ile rekabetçi fps oyunlarında rakiplerinizden bir adım önde oluyorsunuz.İlk defa kavisli bir monitöre sahip olmama rağmen kolaylıkla alıştım.VA panel olması çok iyi.Kulaklık askısı iyi düşünülmüş bir aparat.Anti-flicker özelliği sayesinde ekran karşısında uzun süre vakit geçirseniz bile daha az mavi ışığa maruz kaldığınız için gözleriniz daha fazla yorulmayacak ve izleme deneyiminizi daha konforlu hale getirecek.Amd grafik kartına sahip olan kişilerin Amd Freesync teknolojisi ile daha akıcı,görüntüde yırtılma olmadan oyundaki görsellerin tam olarak tasarlandığı gibi size aktarılmasını sağlıyor.Gaming OSD programı vasıtasıyla monitöre ayar yapmak daha basit hale geliyor ve farklı türde oyunlarda ön ayar yaparak oyun monitör ayarlarınızı özelleştirebilirsiniz.Şimdiden satın alıcak kişilere hayırlı olmasını diliyorum.Pişman olmayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Msi kalitenin adıdır.

    cok iyi bir ekranı kendisi içine alan curved yapısı 144 hz ekranı 1 ms tepsi süresiyle beni kendisine hayran bıraktı msi monitör kalitelı dış görünüşü eldeki sağlamlık hissi daha ne olsun dedirtti sözün özü cok memnun kaldım msi iyi ki varsın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Ürünü Perşembe gecesi aldım Cumartesi günü sabah geldi. Kargo hızlıydı. Ürünü test ettim hiçbir sıkıntı çıkmadı kırmızı nokta vs yok. Monitör kategorisindeki monitörlerden ileride ve bunu henüz çalıştırmadan malzeme kalitesinden anlayabiliyorsunuz. Sallanma titreme gibi bir problemler Yok metal ayakları sayesinde koyduğunuz yerde herhangi kayma vs olmuyor. Ürünün tek dezavantajı ekranı sağa sola döndüremiyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Ben ilk defa pahalı bi monitör aldım hayatım da ve çok güzel herşeyiyle birlikte

  • HepsiB. aracılığıyla
    Farklı ve kaliteli bir deneyim için ideal!

    İçinde kayboldum. Çıkınca gene yazarım...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle Düşünmeden Alın

    Bu monitörü 2 haftadır kullanmaktayım bence hiç düşünmeyin kavisli olduğuna bakmayın oyunlarda farkettirmiyor bile harika bir ürün herhangi ölü pixel e rastlamadım tüm testleri de yaptım. 144 hz i daha önce çok monitörde kullandım buna ayrı bir aşık oldum :)) Güzel ve sağlam bir pakette geldi Ekspress kargo ile

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Monitörü 3 aydır kullanıyorum gayet güzel ve kullanışlı, 144hz ve 1ms olması oyunlarda baya iyi, ölü pixel sorunu çıkmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p 144 hz

    144 hz monitörlerde ucuz segment tn panel kullanıyor.Bu monitörde va panel var renkler daha güzel.Muadillerine göre kavisli olması bir avantaj.Dezavantajları yukarı aşağı oynamaması ve dahili hoparlörünün bulunmaması

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ben bu monitörü yabancı incileme sitelerinde araştırdım, imput lagı 5 ms idi yanlış hatırlamıyorsam... 1 msde çalışmak için renk kalitesinden feragat ediyor ve eğer freesync kullanacaksanız 1 ms mprt'yi kullanamayacaksınız, haberiniz olsun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Optix MAG241C 1ms 144Hz Curved Oyuncu Monitörü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Optix MAG241C 1ms 144Hz Curved Oyuncu Monitörü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat