Canon Pixma E204 Yazıcı Yorumları

Canon Pixma E204 Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(99 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 18.12.2022
    Kartuş hemen bitiyor ve çok yavaş

    Siyah kartuş çok çabuk bitiyor. Çok yavaş bir yazıcı. Yazıcıyı yüklemek bile ayrı bir dert, o kadar uzun sürüyor ki. Bunun yerine paraya kıyıp lazer yazıcı almak daha mantıklı. Zaten zamanla parasını çıkaracaktır. Hem gürültülü hem yavaş hem kartuşları çok pahalı asla tavsiye etmiyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 25.02.2022
    Bağlantı kablosu ve kartuş

    Fiyat olarak harika bir fiyat ama kartuş bitince yazıcı parası kadar kartuş ücreti ile karşı karşıya kalacaksınız ve üstündeki kartuşlar çok çabuk bitiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    No USB cable, no Wifi

  • Amazzon aracılığıyla, 17.12.2021
    Icinden USB kablo cikmiyor

    Cok hizli teslim oldu, kurulum icin paketi actim ve bilgisayara baglamak icin USB kablosu cikmadigini farkettim. Ve simdi tekrar usb kablosu satin almak icin ya disari gitmem gerekiyor ya da yeni siparis vermem gerekiyor. Aldigimiz bir cihazda gerekli kablolarin eksik olmasi oldukca sinir bozucu

  • Amazzon aracılığıyla, 03.12.2021
    F/P

    Hafif, compakt ve şık. Günlük, ev ihtiyaçları için gayet yeterli, fotokobi yok ama bunu bilerek alıyorsunuz zaten. Siyah kartuş full dolu geliyor 400 sayfa basım ömrü var, biterse dolum seti alıp kolayca doldurabilirsiniz. Kurulumu oldukça basit ürün ile birlikte gelen CD deki yönergeleri takip ederek kolayca tamamlayabilirsiniz. USB kablo yok fakat pahalı bir şey değil ürünün yanında onuda alabilirsiniz. Basım kalitesinden de oldukça memnun kaldım. Ürünün hiç bir sıkıntısı yok Fiyat/Performans anlamında oldukça iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hızlı ve güzel paketlenmiş geldi. Bu pixma ürününde telefonla çıktı almak yok o biraz sıkıntı, bilgisayara bağlayan kablo çıkmadı ancak benim eski yazıcımın kablosu uydu o yüzden benim açımdan problem yok. Renkleri kaliteli ve boyutu gayet uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel urun teşekkürler...

  • Amazzon aracılığıyla, 17.11.2021
    Ev için bile yetersiz

    Yaklaşık 1 yıllık tecrübeden sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki uzak durun. Yavaş ve gürültülü. Sık sık kağıdı ikişer ikişer alıyor, çıktıların arasında boş sayfalar oluyor. O yüzden çıktıları kontrol etmek lazım. Ayrıca bu sebepten dolayı çift yönlü yazdırma mümkün olmuyor. Ben bir türlü düzgün bir şekilde çift yönlü çıktı almayı beceremedim. Mutlaka bir yerden sonra sayfalar karışıyor. 2-3 sayfadan fazla almayacaksanız, çift yönlü yazdırmaya kalkışmayacaksanız iş görür. Fazlasını beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikli olarak teslimat süper hızlı gerçekleşti. Cumartesi sabahı sipariş verdim Pazar öğlen elime ulaştı ürün. Cihazın kurulumu çok kolay. Baskı kalitesi ve hızı ev kullanımı için başarılı. Hafif ve kompakt bir ürün. Tam bir fiyat / performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü Cuma akşamı sipariş verdim pazar sabah kapımdaydı. Kolay kurulum yapıp hemen kullanmaya başladık. Gayet güzel ev için çok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat ama kutunun içine PC ye bağlantı kablosu bulunmuyor ayriyetten sipariş vermek zorunda kaldım pahalli birşey değil kablosu genel olarak tavsiye ederim !!!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel iyi paketleme yazıcı çok iyi daha ne olsun 💕💕

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gösterildiği gibiydi fiyat performans olarak uygun. İndirimi takip ederseniz bir miktar üst fiyata tarayıcı+fotokopi+wifi özellikli olanı da bulabilirsiniz. Sadece yazıcı işimi görür derseniz bu ürün yeterli gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Özellikleri harika ev için ideal ama kartuşu pahalı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    bozulduğunda kullanma kılavuzundaki bilgiler bu modele uygun olmadığından yapamadım. ama çok güzel yazdırıyor tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    beğendim

    Olumlu yönleri: işim gereği bir yazıcıya ihtiyaç duymuştum gittigidiyor alışveriş sitesinde Yazıcı bakınırken Canon pixma marka Yazıcı ilgimi çekti ve ürünün tüm özelliklerini inceleme fırsatı yakaladım anında Sipariş girdim ürün 2 gün içerisinde adresime çok başarılı bir şekilde teslim edildi ürünün özellikleri gerçekten de belirtildiği gibiydi ben çok memnun kaldım satıcı firma işinde çok iyi tebrik ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    tek sıkıntım linüx sürücüsünü bulamamam. windows kullanıyorsanız sorun yok. verdiğim paranın karşılığını yolladılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Sürekli evrak çıkartmam gerekiyordu. Bu yüzden sık sık kırtasiyeye gitmek yerine evime yazıcı almaya karar verdim. Ürünün indirime girdiğini görünce de kaçırmak istemedim. Gerçekten bu fiyata alınabilecek en güzel yazıcı bence. Kalitesine hayran kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.04.2021
    Berbatt!!!

    Öncelikle amazzona ilgili hiç bir Ama hiç bir problem yok. Hızlı kargo, iyi paketleme vs. Her şey harika. Ama ürünü sakin ama sakin almayım. Bugün alalı 2 gün oluyor ve Şu zimbirtiya şu krizde ogrenci harcligimla 400 küsur para verdiğime inanamıyorum. Vize haftasindayim ihtiyacim var diye aldım, bir tane düzgün verdiği çıktı henüz olmadi. Sayfa atlıyor, sira karıştırıyor... Her şeyi kılavuza uygun yaptım ama resmen 400 liraya bir çöp almışım. Sakın ama sakın almayın! Bana kalsa yıldız bile vermem 2 yıldızı da amazzona verdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.04.2021
    Tavsiye etmiyorum

    4 ocakta aldim. Ama suan kartus soruniyla karsi karsiyayim kartuş dolu oldugu halde kartus bos diyor renkli kartuşta ayni siyah kartusta 3 ay oldu alali pisman oldum ..tavsiye etmiyorum ..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon Pixma E204 Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon Pixma E204 Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat