Vestel Mobil 9 A Enerji Klima Yorumları

Vestel Mobil 9 A Enerji Klima yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ON NUMARA BEŞ YILDIZ

    ÇOK GÜZEL BİR KLİMA SESİ ABARTILACAK KADAR DEĞİL SOĞUTMASI ÇOK İYİ

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gürültülü

    Cihazin motoru icinde olduğu için odada gürültü oluyor..küçük odalar icin ideal..

  • HepsiB. aracılığıyla
    ilaç gibi geldi...

    şu izmirin sıcağından kurtardı bizi gayette memnun kaldık çokta iyi soğutuyor hiç bişeye takılmadan içiniz rahat bi şekilde alabilirsiniz 1 haftadır kullanıyorum öyle aman aman bi sesi yok, zamanla ( haliyle ses olacak ) onada alışılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Portatif Klima Fikrini Aklınızdan Çıkartın !

    Düşünce olarak portatif klima akla çok yatkın gibi görünse de uygulamada kesinlikle aynı sonucu vermiyor. Normal bir klimanın bina dışında çalışan unitesinin odanızın içinde çalıştığınızı düşünürseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ilk izlenimim olumlu

    Urun Horoz LOjistik tarafindan 1 (bir) isgunu icinde adresime ulastirildi.. Tebrikler! Bir mobil/portatif klimadan cok yuksek performans beklemiyordum.. Ancak ilk izlenimim gayet olumlu.. Split klima akmak kolay.. Zor olan servislerden randevu almak, randevu gununde servisin gelip dogru isleri tamamlayabilmesi.. Bu dert mobil klimada yok.. Cok Watt cekmeye dayanikli bir priz is goruyor.. Sicak hava cikisi da halledilebilir.. Vestel kutuya gerekli parcalari eklemis.. En kotu olasilik kopuk (polistiren) kullanilmasi sorunu cozebilir.. Kisaca: Ben urunu kucuk/orta mekanlar icin tavsiye ediyorum.. Sese asiri duyarli olmayip, klimam buz gibi sogutsun demeyen kullanicilara.. Fiyat da gayet uygun hepsiburada.comda.. Onlara da tesekkurler!

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2016
    Soğutması güzel - Gürültü olarak diğer mobillerden az

    mobil klimaların hepsi gürültülü ancak işlevine göre bu cihazınki daha az. Gayet iyi soğutuyor büyük bir odaya yetiyor. Cama borusu için delik açtığınızda süper çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2016
    gürültü + koku

    soğutma; %100 başarılı gürültü; %100 rahatsız edici koku; %100 rahatsız edici

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2015
    ürün fiyatına göre büyük iş başarıyor.

    her mobil klima kadar sesli bir ürün. Fakat özgürce istediğin alanı soğutabilmek gerçekten çok güzel. cihazın soğutması mükemmel. fiyatıda özelliğine göre bayağı düşük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2015
    fayda-maliyet/serinlik-gürültü

    Soğutma performansı iyi. Aldıktan sonra sıcak havayı dışarı çıkaran hortumu cam ya da duvarda delik açarak ya da ev bacalıysa bacaya bağlayarak kullanabiliyorsunuz. Ben camı daire çapına göre kestirdim.Nem alma modu vantilatör modu da var. Isıtma amaçlı da kullanılabiliyor. Zamanlama ayarı da var. Kurduğunuzda örneğin 5 saat sonra kendi kendine çalışabilir. 4 Tekerlekli kolay taşınabiliyor. Fiyat duvar tipine göre çok iyi, diğer mobil klimalara göre de makul. Klima çalışırken çıkan gürültü rahatsız edici denebilir.Çok sıcakta katlanabilirsiniz.Değer diyorsunuz. Ama gece hafif serinliği hissettiğimizde gürültü yerine cam açmayı tercih ediyoruz. Sonuç olarak (bizim gibi)yılda 1-2 ay da olsa (ve tabii ki her gün değil)kullanırım, yeter ki serinlik olsun gürültüsüne katlanırım diyorsanız alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    Klima

    Serinletme olarak gerçekten söylendiği gibi çok iyi lakin çok fazla ses çıkartıyor yorumuna bende katılıyorum yani yan odadan bile duyulacak şekilde almak isteyenler bunu bilsin ona göre tercih etsinler ses bizi rahatsız etmez önemli olan serinletmesi diyorsanız ideal bir ürün diyebiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2015
    ÇOK İYİ

    FİYATI VE SOĞUTMA PERFORMANSI GAYET İYİ. HAFİF BİR GÜRÜLTÜ VAR ANCAK ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    hepsiburada

    hepsiburada daha önce beni çok üzsede klima parasına göre çok iyi ihtiyaca cevap veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    Basarili...

    Urunu aldigimda onceden baska markalari kullanan akrabalarim is gormuyor almasaydin keske demislerdi. Fakat dunku ilk kullanmamda klima 35 mkarelik(9000lik klima icin buyuk bir oda) odayi yeterli miktarda sogutabilmektedir. Bekledigimden cok daha iyi cikti. Gurultu konusunda ise sessiz bir klima degil fakat split klimalarinda sessiz oldugu soylenemez, ses vantilatorlerden belki bir tik fazladir. Kargo ise urunu aldiktan ertesi gunu elime ulasti, cok sasirdim. Hem A sinifi olmasi hemde yorumlarin iyi olmasindan dolayi aldim iyiki almisim. Tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2015
    İyi sayılır

    Ürün iyi sayılır,ancak çok sesli çalışıyor.Soğutması yeterli denebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2015
    Bravo Vestel

    Çok beğendim. Hem estetik, hem fonksiyonel hem de ekonomik bir klima yapmış Vestel. Üründe emeği geçen ekibi tebrik ediyorum. Yüksek satış oranlarına ulaşacağını tahmin ediyorum. TASARIM ve MONTAJ: Ürünün tasarımı çok şık. Oldukça estetik bir görünümü var. Sıcak hava tahliye hortum çıkışını odalardaki balkon kapısının alt ahşap kısmına yerden 30cm yükseklikte 12cm çapında delik açarak bağladım. Böylece hortum da klimanın arkasında kaldığı için görünmüyor. Dilenirse duvara veya cama da menfez deliği açılarak monte edilebilir, montaj için gereken plastik adaptörler de ürün paketi içinde mevcut. Bütün detaylar düşünülmüş. TAŞINABİLİR: Adı üstünde portatif klima olduğu için kolayca taşınabilir olması önemli ve evet odadan odaya kolaylıkla yer değiştirebiliyor. Tekerlekleri zemin üzerinde adeta patinaj yapacak kadar hafif. SOĞUTMA/ISITMA PERFORMANSI: Soğutma performansı çok iyi, sıcak hava tahliye kompresörü de aynı ünite içinde olduğu için, konvansiyonel klimalara göre biraz daha gürültülü ama gürültüsü beni rahatsız etmedi. 17-30 derece arasında çalışıyor. Sıcaklık performansına kışın bakacağım. EKONOMİK: Bu kalite, estetik ve performans seviyesine göre rakiplerine göre fazlasıyla ekonomik. Ama ürünü seçerken fiyatından dolayı değil, taşınabilir, zeminüstü ve yerli marka olmasından dolayı tercih ettim. Hızlı kargo için teşekkürler Hepsiburada.com. Ürün siparişi takiben 2 gün içinde elime hızlıca ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2015
    klima gayet iyi

    klimayi vestel markasindan suphe duyarak aldim. Ancak gayet iyi cihaz. Sogutmasi 20m bir odaya yetiyor. Yorumlarda gurultulu demisler ama ben baska bir markanin urununude kullandim o daha gurultuluydu bir vantilator kadar ses cilatiyor. goruntusu gayet şık. 24 saatte kargoda diyorlar ama o da hb nin masali. Öyle bisey yok. ben tekirdag corluda klimayi 4. gun teslim alabildim. klimayi almak icin suphe etmeyin is goruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2015
    Çok Beğendim

    Klima çok şık. 15 metrekarelik bir oda için almıştım ve oldukça iyi serinletiyor. Hafif bir kompresör gürültüsü var evet ama çok gürültülü, çok rahatsız edici demek klimaya haksızlık olur. Klimanın bacasını da hırdavatçıdan penceremin kasasına oturacak ölçülerde aldığım bir strafordan dışarı verdim. Baca çıkışına da sineklik taktım. Son derece güzel oldu. Ürünü çok beğendim ve klima taktırma durumu olmayanlara da tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2015
    cok fazla gurultulu..

    Cok fazla gurultulu kendi sesini bile duyamiyorsun ama fiyat performans olarak ideal denilebilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2015
    Beğendim

    Soğutma performansı harika fiyatına göre fazlasıyla başarılı bence hızlı bir şekilde elime ulaştı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2015
    Tavsiye

    Alanılabilecek en iyi mobil klimalardan biri. Tavsiye üzerine aldım. Soğutması çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Mobil 9 A Enerji Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Mobil 9 A Enerji Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat