Vestfrost VF 24A Klima Yorumları

Vestfrost VF 24A Klima yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Makul fiyat yüksek kalite

    Ürün beklediğimden daha iyi çıktı.özellikle sessiz ve güzel soğutuyor.ayrıca Vestel Servisine teşekkür etmek isterim.bu kadar ilgili oldukları ve işlerini zamanında ve iyi yaptıkları için.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestfrost 24000 BTU

    parasına göre gayet güzel ve kullanışlı...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ucuz ve kaliteli

    Ürün Özellikleri kapasitesine göre iyi tavsiye ederim vestel ile birebir aynı sadece dış kaportasi farklı

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2015
    iyi

    Güzel bir alet ancak gürültülü çalışıyor. Biz ısıtmada kullanıyoruz şu anda evet işe yarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    ucuza konfor

    kullanılan malzemeler dışardan bakıldığında ucuz plastik. dış ünite oldukça iri. içinden çıkan 4 m tahliye boruları keyfinize göre montajı engelliyor. eğer uzatmak isterseniz servis ekstra istiyor. normal şartlarda ücretsiz montaj. soğutma gayet başarılı 3 mt tavan yüksekliği olan 40 m2 salonu hızlı şekilde soğutuyor hatta kapıları açtığım vakit tüm evdeki havayı kırıyor. servisinin yaygın ve yerli ürün olması avantaj. fiyatı rakiplerine kıyasla neredeyse yarı seviyede. tüketim normal. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2015
    Fiyat kalite uyumu

    Ürün fiyat performans olarak mükemmel. Geldiği gün kurulumu yapıldı. Kafanızda en ufak bir soru işareti olmadan gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Dış ve iç ünite gayet sessiz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2014
    Sessiz , ısıtma ve soğutmasi gayet iyi.

    Ürün 2 gün de elimize geçti, Vestel servis kurulumu yaptı.Servis Dış ünite 24binlik gürültü yapar diye çatı ya koydular.İç ünite gayet sessiz. Isyerinde arçelik var , gürültü den bazen kapatmak zorunda kalıyoruz.Isitma ve sogutmasi gayet iyi.Ev Antalya Kaş ta en üst kat 70 m2 , tek klima yetti.Yerli malı olmasi da ayri bir avantaj. Bence klimaya çok fazla ücret ödemeye gerek yok.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2014
    Beklediğim gibi bir ürün

    Evde ilk kez klima kullandığım için kıyaslama yapamıyorum ama soğutma kapasitesi 24.000 BTU olduğu için 28 metrekarelik güneye bakan en üst kattaki (4.Kat)evimizin salonunu gayet iyi soğutuyor, salonun çıkışına vantilatör koydum böylece diğer odalara da faydası oldu. Hava aşırı sıcak değilse, tek klima ile bütün evi soğutabilmek neredeyse mümkün oldu.(Dairem 135 metrekare, güneybatıya bakıyor, Tekirdağda). Bu ürünün, Türkiye de üretiliyor olması,benim için tercih sebeplerinden biri oldu. Montajı yapan vestel ekibi de gayet başarılı ve nezaketliydiler. Onlara da teşekkürlerimi sunarım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestfrost VF 24A Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestfrost VF 24A Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat