Vestel 49UD8460 49 inç 124 cm Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart TV Yorumları

Vestel 49UD8460 49 inç 124 cm Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart TV yorum ve tavsiyeleri

(141 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P Kesinlikle

    Ürünü alalı 2 hafta oluyor. Tüm özellikleriyle tatmin edici bir tv. Kargo da tahmin ettiğimden çok daha hızlı bir şekilde ürünü ulşatırdı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    elektromar ve hepsi burada tesekkurler

    ürün elime kısa sürede sorunsuz sekilde ulastı fiyatına göre gayet kaliteli tv tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü aldım hemen sipariş hazırlanıp kargoya verildi ama bir hafta sürat kargoda bekledi sürat kargoyu tercih etmese daha iyi olur kargoyu araya araya bir haftada anca getittirebildim ürün güzel servis hemen gelip kurulumunu yaptı üründe istediğim gibi geldi bu fiyatı çok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentileri karşılıyor

    Kargo çok hızlı geldi 1 günde TV teslim edildi. TV Beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Verilen parayı fazlasıyla hakediyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yerli üretim

    Ülkemizin ürünü birçok açıdan tatmin edici. Aşırı derece ayrıntı takıntınız yoksa alınabilecek uygun fiyatlı bir yerli ürün. Şahsen sipariş etmeyi düşünürken indirimi kaçırdım. Umarım satıcı arkadaşlar tekrar indirim sunarlarsa bir tanesi bende. İyi alışverişler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel televizyon

    Siparişimi verdikten diğer gün geldi ve aynı gün servisten gelip kurdular.Gönderici firmaya ve Vestele teşekkürler. Fiyatına göre iyi televizyon

  • HepsiB. aracılığıyla
    Super

    Goruntu kalitesi gayet iyi kurulumda ertesi gunu satici firma tarafindan yonlendirilerek ucretsiz olarak yapildi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 aydır kullanıyorum

    Merhaba, ürünün kargolama ve teknik servis süreci çok iyi ve hızlıydı. 5 aydan fazladır kullanıyorum, görüntüsü kalitesi iyi denebilecek seviyede, Wifi bağlantısında 1 ya da 2 kere kopma yaşadım, onun dışında bir sorunla karşılaşmadım. görsel olarak televizyonun kendisi gayet iyi ancak televizyon ayakları çok eski ve kalitesiz duruyor ayaklı kullanacaklar olursa rahatsız olabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.05.2021
    Begenmedim

    Olumsuz yönleri: Smart ozelligi cok kotu, netflix yavas calisiyor, bazi aplikasyonlar ise yuklenmiyor. Isık sızması var. Memnun kalmadim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) görüntü yetersiz, servis sıfır

    Olumsuz yönleri: ürün 4K diye lanse edilmesine karşın samsung gibi bir markanın FHD si bile olamaz. en sinir olduğum şey ise 1,5 yıl kadar önce aldığım tv de sistem çöktü, servisi aradığımda "sorun bizden kaynaklı ise garanti kapsamında yapılacaktır, ancak kullanıcı hatası var ise servis 60 tl ücret talep edecektir" oldu. yetkili servis dışında müdahale ettirirsem garanti kapsamına çıkacak, servis bakmadan sizden mi yoksa benden mi kaynaklı olduğunu bilemeyeceğimi söylediğimde "böyle" cevabını verdiler. ha sonra kendilerinden kaynaklı olduğu tespit edildi, onarıldı ancak kullanıcı hatası deselerdi benden 60 tl ücret talep edeceklerdi. böyle bir talebi başka hiçbir markada görmediğim için kişisel yorumum Vestel ALMAYIN, ALDIRMAYIN..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2019
    güzel

    5 ay oldu alalı kurulum herseş güzel biraz kanal gecişleri yavaş ama olsun acelemiz yok birde garanti süresi burada 36 ay yazıyor ama servis 24 ay diyor orta yolu bulamadık haberiniz olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2019
    5 YILDIZ

    Kargo gayet hızlıydı. Paketteki servis numarasını aradık randevu verdiler. İlk iş gününde gelip kurdular. görüntü kalitesi çok güzel, ses de baya iyi. Ayrıca Dolby olması da büyük bir avantaj. Ayarlarda birçok seçenek mevcut. İnternet hız testi bile yapıyor. Bazı arkadaşlar kendi kendine kapanma sorunu var demişler ama otomatik kapanma süresini ayarlayabiliyorsunuz. Bazıları da görüntü kalitesini beğenmemiş, ancak TV nin nereden ışık aldığını vesaire değerlendirerek ayarlar yapılabilir. Yani arkadaşlar lütfen TV yi açtığınız an hemen yorum yapmayın önce biraz kurcalayın ondan sonra. Ben altı aylık kullanımın sonucu yorum yapıyorum. Siz de daha duyarlı olursanız sevinirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2019
    Dört Yıldız

    Ürün paketleme, kargolama ve servis yönlendirmede elektromar gayet iyiydi. Ancak tv.de kendiliğinden kapanma ve aynı odada olmasına rağmen wifi bağlantısında donma yapıyor. Youtube.da sorun yok ama normal internet bağlantısında donma sorunu çok fazla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2019
    tavsiye ederim ürün gayet güzel

    Alırken biraz şüphem vardı ama ürün gelip kurulduktan sonra çok rahatladım servisi gayet iyiydi şuan televizyon 4 aydır kullanıyorum 4k kalitesi ile ve özellikle böyle bi fiyata çok çok iyi vestel diye hafife almayın uygun fiyat ve kaliteli bişey istiyorsanız kaçırmayın derim şuan aldığımdan beri baya pahalanmış

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    4 aylık deneyimim sonucunda...

    Görüntü kalitesi fena değil, uydu kanalları tkgs ile otomatik güncelleniyor. Netflix ve Youtube da sıkıntı çıkmıyor çok stabil çalışıyor. Wifi bağlantısında kopmalar falan denk gelmedim stabil. 3.5 mm çıkışı olması güzel. Web browser yada diğer uygulamalar beş para etmez. samsung yada lg televizyonlardaki kaliteyi beklemeyin. arada donmalar olabiliyor. Sadece youtube yada netflix kullanacaksanız hiç sıkıntısız alabilirsiniz. Lakin bu çin işletim sistemi beş para etmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2019
    Dört Yıldız

    tv güzel fakat bazen kendi kendine kapanıyor açılıyor kafasına göre.görüntü olarak tatmin eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2019
    Fiyat/Performans Ürünü

    Fiyatına göre çok iyi, çok memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Bu Fiyata En İyisi

    Olumlu yönleri: Çok güzel valla çok beğendim tek eksik var oda USB girişinin 1 tane olması. Onun dışında süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    İki Yıldız

    Binlerce site ayrıca 6 ay 1 yıllık fiyatlarına bile baktım. Ses çok güzel ama SAMSUNG LG alın babam bzimkiler beceremiyor Yerli filan Bayrakta olur teknolojide maalesef

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Çok iyi

    çok iyi ben çok beğendim 4k videolarda müthiş Netflix YouTube deneyimi çok iyi ses iyi daha ne olsun ☺️

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 49UD8460 49 inç 124 cm Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 49UD8460 49 inç 124 cm Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat