Vestel 49UD9200 49" 124 Ekran 4K UHD Smart Uydu Alıcılı TV Yorumları

Vestel 49UD9200 49" 124 Ekran 4K UHD Smart Uydu Alıcılı TV yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Olumsuz

    Bana sorarsanız almayın derim tamam yerli malı destek verelim ancak istediğin verimi sağlamayan yerli bir televizyondan öte değil. Sıfır aldığım televizyonda sağdan çok yoğun ışık giriyor ekrana fabrika hatalı değil olabilir diyerek kestirip atıyor. Bunun haricinde Her an kırılacak diye korkuyorsun o kadar basit. Menü ve uygulama geri dönüşleri zayıf. Şu anda tekrar televizyon alsam kesinlikle tercih etmem 500 lira fazla ver aldığın marka olsun derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2019
    UZAK DURUN

    Kesinlikle uzak durulması gereken bir marka. Televizyonda ekranda ışık sızması var. Özellikle siyah renklerde ekranın bazı bölgeleri parıl parıl parlıyor. Bu sorunu servise aktardığımda aldığım cevap bunun siyah sahnelerde normal olduğu renklerin parlaklığına etki etmediği cevabını aldım. Buna da tamam dedikten sonra televizyonun "wireless display" özelliğini kullanayım ve telefonumu bağlayayım dedim. Ne yazık ki onda da başarısız oldum. Onun haricinde kanal geçişleri çok yavaş, Kumanda tepkileri çok geç. Bastığınız tuşun işlemi yaklaşık 3 sn sonra ekrana yansıyor. Özet olarak uzak durun. Biraz daha fazla para verip güvenilir markalardan alışveriş yapın

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2019
    tavsiye ederim

    arkadaşlar televizyon oldukça iyi. görüntü cam gibi evet simsiyah ekranda ışık yetersiz kalabilir ama bu televizyon en üst model veya marka değil bunu bilerek değerlendirin. verdiğiniz paranın 4 - 5 katına kadar televizyonlar var bu tv en iyisi olsa onlar satılmazdı. Vaadettiği belli. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2019
    Düğün Hediyesi

    Ürünü buradaki yorumlara bakarak düğün hediyesi olarak aldım. Yeni evli çiftimize hayırlı uğurlu olsun.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.08.2019

    Ürünü ankaradaki bir bayiden aldim.ayni ekranda imsanlarin yüzünde ciddi sararmalar oldugunu görünce müsteri hizmetlerini aradim birkac gün sonra servis geldi ayar yapti gitti yine düzelmedi daha sonrasinda şikayetim ekran yazilimi atmak icin tekrar geldiler yine duzelmedi 3.kez yine yazilim yapildi yine duzelmedi ve bende 4.kez müsteri hizmetlerini arayarak sorunun devam ettigini degisim talep ettigimi ilettim onlarda son kez servis yönlendirip bir kez daha bakildiktan sonra talebin degerlendirilcegini söylediler servis geldi ürünün sorunlu oldugunu dogruladi ve cözüm merkezine iletti.aradan 3 hafta gibi bir süre gecti 12 temmuz 2019 saat 13.51 de Çözüm merkezinden Çisem Hanim adinda bir bayan beni arayarak ürünün degisim talebinin onaylandigini fakat ürünün ellerinde ayni modelinin olmadigini bir ust modeli olan 49 ud 9360 serisini vermek istediklerini ama onunda stokta olmadigini ay sonuna dogru yeni ürünlerin cikacagini söyledi ilaveten ankara da her hangi bir bayilerinde ürünün aynisini bulurlarsa yine gün icerisinde teslim edecekleri bulamazlarsa 25 temmuz gibi yeni ürünler ciktan sonra teslim edeceklerini söyledi bende kendisine ben bu üründen sogudugumu madem 1 üst modelinin vereceginizi söylediginiz ay sonuna kadar bekleyebilecegimi soyledim.ay sonu geldiginde bana ürünün aynisinin ellerinde mevcut oldugunu ve onu vereceklerini söylemeleri üzerine şok oldum ve itiraz bir ust model sözü verdiklerini söylememe ragmen dikkate almadilar tekrardan müsteri hizmetlerini yeniden arayip itiraz ettim söz verdiginiz ürünü vermelerini istedim yine olumsuz yanit aldim .kisaca yerli ürün kullanalim dedim bin pisman ettiler malesef bende şuan müsteri hizmetlerinede söyledigim gibi kanuni hakkimi aeayacagim ve her portalda basimdan gecen ve insani aptal yerine koyan vestelin uygulamalarini paylasacagim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.08.2019

    Ürünü ankaradaki bir bayiden aldim.ayni gün ürünün e

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2019
    Beş Yıldız

    kesinlikle memnun kalacaginiz urun ve teslimat. Ayrica teknik servisten yana hic bir problem yoktur. Bunun yani sira hizli musteri irtibati ve ilgi cabasi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Mükemmel ...

    Öncelikle herkese merhaba. satıcı smartmagaza dan aldım birgün sonra teslım ettıler tesekkurler. TV yı 2 gündür kullanıyorum LG HD TV den gecıs yaptım Vestel TV nın fazlası var eksıgı yok diye bılırım goruntu kalıtesı guzel 4 k muazzam kanal gecıslerı ıyı kablosuz bağlantı ınt oldukça hızlı ve akıcı ınce zarıf ve gosterıslı gönül rahatlığıyla alınabılır.

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2019
    üründe sorun yok

    ürün ailece beğenildi güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    Beş Yıldız

    Anlatıldığı gibiydi çok memnunum teşekkürler....

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2019
    Olumsuz Yorumlara Takılmayın

    İlk izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Kanal geçiş hızı 2 ila 3 saniye arası. Menüler arası geçişler stabil. Netflix ve Youtube çalışma hızı gayet güzel. Ayrıca internet bağlantı hızı için de güzel diyebilirim. GÖRÜNTÜ AYARLARINI KENDİ İSTEĞİNİZE GÖRE AYARLADIĞINIZDA güzel sonuçlar alıyorsunuz. Ayrıca yayın kalitesi de çok önemli bir etken görüntü kalitesi anlamında. Ben bir kaç sample indirip 4K maç, belgesel vs şeyler de denedim bence 4K sı baya baya iyi. Hareketli sahnelerde takılma yok. Renk canlılığı oldukça güzel. Ses kalitesinden de memnun kaldım. Subwoofer bir tık daha güçlü olabilirdi ama ses kalitesi tatmin edici. DTS vb. lisanslara sahip. Bir çok dosya denedim USBden oynatmada sorun yok. Kumandası oldukça sade ve kullanımı kolay. Bu televizyon Samsung VA Panel kullanıyor.Yandan bakıldığında çok rahatsız edici bir renk kaybı falan da göremedim ben neredeyse aynı gibi. Ve renk kaybı durumu aynı paneli kullanan tüm Samsung LG ve diğer markalarda da mevcut. Özetle 2.900 küsür TL'ye almış biri olarak ben parasının karşılığını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum. Almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2019
    fiyat performans ürünü

    Ben fiyatı uygun zamanda almıştım.kasası güzel zarif.menü ve kanal hızı normal.

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2019
    Pişmanlık

    tv nin özelliklerine kanıp almayın. yan açılardan görüntü soluk ve bulanık. karşıdan da renkler cansız, netlik yeterli değil. ben aldığıma pişmanım. tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2019
    Beş Yıldız

    Gayet iyi güzel bir ürün bu fiyata en iyisi.Yeni yeni ayarlarına bakıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2019
    güzel ben sevdim

    neden vestel aldım,neden ud 9200 alım ? herkez gibi bene bayağı bir araştırdım.öncelik olarak ekenomi ve tabii özellikleri.karşılaştırmalar yapılınca vestel öne çıktı.sonuçta kullanılan panel samsung 130 s diye biliyorum.sonuçta kartlar ve panel diğer markalarla ya aynı yada daha üst diyebilirim.tabii daha iyisini isteyen biraz daha keseyi açacak.ses düzeyi hoşuma gitti,internet bağlantısı güzel,kumanda kullanımı kolay ve hafif fakat kanal ayarları biraz sıkıntılı.görüntü canlı,güzel.apps lar bir işe yaramaz web browserla idare etmeniz lazım.belki en önemlisi servis.1 gün sonra kurulumu yaptı.ağ geniş olduğu için parça vs ulaşmak önem vesteli servis konusundada başarılı buluyorum.iyani sonuç olarak evet kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2019
    Dört Yıldız

    Alalı 1 ay kadar oldu. 3 gün içinde geldi ve ücretsiz kurulum yapıldı. Görüntü kalitesi güzel. Kumanda ile tek tıklamada netflixe ve youtube'a girebiliyorsunuz. Kanal geçiş hızı, uygulamaların hızı, wifi çekim gücü vs. fiyatına göre gayet makul seviyede.Şimdilik bir sorun çıkarmadı. Umarım uzun yıllar bu performansla çalışmaya devam eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2019
    Eski TV ye kıyasla artıları ve eksileri var.

    Ürün 48ua9300 yerine değişim olarak verildi. Bana göre ciddi anlamda görüntü kalitesi anlamında eski TV daha başarılı idi. Benim şansıma mi bilmiyorum ama ışık sızması var yoğun sekilde, zaten eski TV yi bu sebeple değişime göndermiştim ama bunda çok daha fazla var. Tek USB girişinin olmasida dezavantaj, eski TV de 3usb portu vardı bunlardan biride USB 3.0 idi. Vestelin en yeni anakarti mb130 ve Samsung va panel kullanılan bu modelde Qui menülu yazılım var. Artıları hdr ve daha fazla smart uygulama, güncel bir anakart, 2019 üretimi olması, Netflix ve Youtube için kısa yol tuşları, wifi de 5Ghz desteği, Arc sayesinde, Samsung ev sinema sistemi ile uyumu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2019
    49UD9200

    Beklediğimden daha iyi çıktı. ücretsiz kurulum yapıldı. Teşekkürler DE-Mİ.

  • NI1 aracılığıyla, 27.03.2019
    Fiyat performans süper

    Ürün fiyat performans bareminde çok üst düzey tebrikler Vestel, aynı özelliklerde diğer markalar uçuk fiyatla satılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2019
    Her türlü özellik var

    İlk izlenimlerim, İnce çerçeveli, görüntü kalitesi çok güzel, detaylar net, sesi gayet iyi, wifi çekimi yeterli, Uygulamalara bağlantı ve oynatma akıcı, kumandası fonksiyonel, metal kaplaması havalı olmuş. Üstün özelliklerine göre ucuz ve yerli olması, servis ağı yaygın olması tercih sebebim oldu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 49UD9200 49" 124 Ekran 4K UHD Smart Uydu Alıcılı TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 49UD9200 49" 124 Ekran 4K UHD Smart Uydu Alıcılı TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat