Regal 32R6020H 32 inç 82 Ekran Dahili Uydulu Smart 400 Hz Led TV Yorumları

Regal 32R6020H 32 inç 82 Ekran Dahili Uydulu Smart 400 Hz Led TV yorum ve tavsiyeleri

(86 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı gönderi ,ilgili satıcı ve güzel gösteren TV biz çok beğendik tavsiye ediyoruz.

    Çok begebeğe

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Görüntü kalitesi iyi, fiyatına göre performans gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Televizyon ideal ancak tv kurulumunun servis tarafından ücretli olduğu bilgisi verilmediği için açıkçası hayal kırıklığına uğradım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Görüntü gayet güzel, yatak odası için aldım tavsiye ederim.

    Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2021
    wifi

    Olumsuz yönleri: Wifi bağlantısı var mı yok mu anlamadım nereden yapılıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.10.2021
    basaran led tv dunyasi uzak durun bozuk defolu ürünleri satıyorlar

    Olumlu yönleri: arızalı sorunlu panelleri hatalı tv gonderiyorlar almayın. nerede bozuk defolu tv var onlari toplamışlar ucuza satıyorlar sakın almayın aldirmayin paranıza yazık. Olumsuz yönleri: 3600 TL para verip tv aldık arızalı paneli sorunlu TV yi gonderdiler iade gönderdik kabul etmediler geri gönderiyorlar . sakın bu adamlardan tv falan almayın beni 3600 TL zarara soktunuz. bunun acısını Cikaricam sizden goruceksiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2021
    Sipariş hakkında

    Hic bir sıkıntı yaşamadan Üründü teslim aldım.Emegi Geçen herkese tesekkurler.

  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2020
    Vestel yada regal kesşnlikle ürünlerinin arkasında duruyorlar ve başarılı hizmet anlayışı 👍

    Üründe şansıma yazılımla alakalı sorun oldu ve elektronik işi şans işi olayını doğrular tarzda 3kez şanssızlığın devam etti ama vestel ve regal bunu telafi etmek için yerine her seferinde bir üst modelini gönderdi ve bıkmadan ilgilendi şaka gibi ama 4.seferde üst modelinde üstü geldi ve beş kuruş fazla talep edilmedi demem o ki hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bu arada yaklaşık 1yıl oldu ürünü alalı sorunsuz bir şekilde çalışıyor 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) iyi

    Olumlu yönleri: iyi

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2020
    Fiyat performans ürünü

    Ürün fiyat performans olarak ideal. Görüntü kalitesi benim beklentimi karşıladı. 2 hdmi, 1 usb girişi var. İnternet bağlantısını kablolu yaptım Elimdeki Ralink 5370 çipli usb wifi aygıtı ile çalışmadı. WD 2TB Harddisk sorunsuz çalıştırdı.Kanal düzenlemesi yapmak için TKGS kapalı konuma alınması gerekli. Kargoda sorun yaşamadım. ambalajlama yeterliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2019
    Beş Yıldız

    ertesi gun elime ulasti kolay kurulumu var tv kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2019
    bilemedim.

    kargo firmasının adı sürat kendisi kaplumbağa hızında.3 gün Esenyurt aktarmada bekledi.Ürüne gelirsek 80 lira karşılığında servis aynı gün içinde gelip montajı yaptı küçük oda için almıştım içinden dahili uydu çıkmadı ona biraz şaşırdım.Mağaza gayet iyiydi iletişim konusun da tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2019

    WiFi yok denilerek tv bence yabana atılıyor kablo ile bağlantı yapılabiliyor ve akıllı tv özelliği gayet çalışıyor. Uygulama da çalışıyor. Kanal taşıma yapılabiliyor. Daha ne olsun. Tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2019
    Mükemmel

    Gerçekten bu fiyata bu kadar güzel bi tv yoktur çok beğendim müthiş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Urunu hem tv hem ikinci monitor olarak kullaniyorum kurulumu kolay smart tv uygulamalar kolay ve pratik korktugum gibi degil fiyatina gore guzel bi urun kurulumu kullanimi keyifli Ürün elime gayet hızlı ulaştı üstelik ülkenin en doğusunda olmamıza rağmen. Özellik ve donanım açısından alınan parayı fazlasıyla hak ediyor ve görüntü kalitesi gayet iyi memnun kaldım teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Zamanında teslim. Sağlam kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Güzel ve canlı renklerle harika bir telvizyon deneyimi sunuyr keskinliği ve netliği ile de harika bir deneyim sunuyor çok beğendim uygun fiyatlı olmasıda çok güzel 2 günde elime ulaştı kargorda eherhangi bir sorun yoktu teşekkülerler güzelce kurdum ve izliyorum hızlı ve güvenilir adres güvenilir alışveriş, hızlı ve güven veren kargo sayesinde mutlu yüzler

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2019
    Wifi...

    Ürün güzel ama wifi özelliği yok. Müşteri temsilcisine sordum var demişti..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: regal oldukça uygun fiyatlı ve kullanımı da oldukça güzel bir ürün çıkarmış şu ses olayını biraz daha düzeltselermiş tam olacakmış ama böyle de fiyatına göre çok güzel bir ürün kesinlikle

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) idare eder

    Olumlu yönleri: youtube, netflix, internet tarayaci vs. ve ethernet mevcuttur. Tek kumanda ile calisir. Olumsuz yönleri: Kanal gecis, ve, TV & youtube arasindaki gecis oldukca yavas. Goruntusu idare eder. Eger bir kanali seyredirken kumandadan kapatirsaniz televizyonu yine actiginizda interneti baglanmiyor, bu buyuk bir sorun, fisi cikartip tikmaniz gerekir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Regal 32R6020H 32 inç 82 Ekran Dahili Uydulu Smart 400 Hz Led TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Regal 32R6020H 32 inç 82 Ekran Dahili Uydulu Smart 400 Hz Led TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat