Grundig GRND 5100 I Buzdolabı Yorumları

Grundig GRND 5100 I Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    antalya

    çok kalitelli tavsiye ederim :

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ÇOK İYİ ÜRÜN.2. GÜN GELDİ.1 SAAT SONRA KURULUMU YAPILDI

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli ürün

    urunu Hepsiburada satıcısından aldım yaklaşık 4 gün sonra horoz lojistik tarafından daireme kadar teslim edildi .aynı gün servisi arayarak kayıt olusturdum .ertesi gün kurulum yapıldı .su anda gayet memnunuz hem soğutma performansı hem dizaynı memnun edici düzeyde .oldukca sessiz çalışıyor .inox özelliği sayesinde ıslak elle dokunmadiginiz sürece iz birakmiyor .sebzelik bölümündeki mavi ışık olayını henüz test etme şansım olmadı yani sebzeleri gerçekten daha uzun süre taze tutup tutmadığını bilemiyorum .buz dolabı icerisindeki raflar cam ve çok kaliteli gerçekten .üst kısımda su şişelerini koymak için metal şişelik kısmı mevcut.urunu alacak olanlara öneririm.arcelik alacağınıza aynı banttan aynı parçalarla üretilen Grundig markasini 1500 -2000 TL daha ucuza alabilirsiniz kesinlikle aynı kalitede .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel bir buzdolabı

    yaklaşık 1 haftada servisi tarafından teslim edildi ve kurulumu yapıldı.1 haftadır da kullanıyorum gayet güzel.Sesi çok az aydınlatması gayet yeterli.Ben eski dolap çok elektrik tükettiği için almıştım 1 ay sonra belli olur.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.Makineyi aldıktan sonra 1000 tl e yakın zam gelmiş tam zamanında almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Koç Gibi :)) Maşallah

    Güzel ürün,iyi soğutma... Çok beğendik. Sipariş ve kurulum aşamaları 3 gün içinde tamamlandı... Emeği geçenlere teşekkürler...

  • Teknosa aracılığıyla, 05.04.2021
    Şahane

    Ürünü 5 gündür kullanıyorum aldıktan bir gün sonra geldi ve ertesi gün servis kaydı açtım hemen gelip kurulumu yaptılar. Ürün gerçekten geniş ve güzel ayrıca sessiz çalışıyor fiyatına göre çok güzel bir ürün. Beko ve Arçelik'le aynı tesiste üretildiğini duydum aynı seri beko ve Arçelik fiyatına göre yaklaşık 1000 tl daha ucuz kesinlikle düşünmeden alın.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel bir buzdolabı

  • Teknosa aracılığıyla, 14.04.2020

    Hızlı gönderi iyi servis güzel ürün ,teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2020
    Beş Yıldız

    Ses olayı çok düşük. İç hacmi çok geniş. Servis çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2020
    Beş Yıldız

    26sinda sipariş verdim. Burada kargo teslim tarihi 8 Şubat gösteriyordu. Sağolsunlar 1 Şubat'ta getirdiler. Nakliyat olarak memnun kaldım. Şu an için buzdolabı da sorunsuz gözüküyor. Memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2020
    Buz dolabı

    Buz dolabı geldi gayet güzel piyasadaki en uygun fiyat teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2019
    Başarılı ekonomik estetik

    Çok eski bir arçelik kullanıcısı olarak tüm makinalarımdan memnunum.Eski no frostum elektrik zamlarından sonra bir fatura canavarına dönüşünce çokça araştırarak bu üründe karar kıldım.Gerçekten şık kullanışlı ve faturamızda direk 50 tl lik bir düşüş yaşadık.Oysa tatilden dönmüş ve makinaların tümünü faaliyete geçirmiştik.Ürün ilk 10 gün sesli çalıştı ancak şu an yok gibi.Çok şık ve kullanışlı bir makina.Servis imkanı ve garanti şartları tartışılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2019
    Biraz hayal kırılığı sesli çalışıyor!!!!

    Ürünü çok araştırıp aldım. salı günü kurulum yapıldı. Buzdolabı soğutma işlemine geçince inanılmaz bir ses çıkıyor. Birde gaz akış sesi çıkıyor “ hor hor “ diye ...!!! Biraz evel sevis geldi baktı “ gaz akış sesi geçicek 15 güne “dedi. Ve motorun seside azda olsa azalıcak dedi. Bu ürünü alan diğer kulanıcaklar böle bir ses değişimi oldumu ? Bu konuda yorum yazarak haber verirseniz çok iyi olur. Yoksa 14 iade hakkım geçmeden ürünü iade edicem. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2019
    Fiyat performans ürünü

    Ürün süper. Soğutması çok güzel. Az yakıyor elektriği. Elektrik faturasında fark ediliyor. Kalitesi iyi. Gerçek iz bırakmayan inox. Orta boy aileler için hacmi yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    Bir buzdolabında ne gerekiyorsa o var...

    Yaklaşık 4 ay kadar önce dondurucusu altta olan modelinden almıştım. Dolap kapağı belirli süre açık bırakıldığında uyarı veriyor, ayrıca tatil modu ile uzun süre evde olmadığınız zamanlarda tasarruf etmenizi sağlıyor. Temperli cam raflar ve kahvaltılık bölmesi ayrıca + katmış, Arka rezidansı kapalı yani telleri açıkta değil. Duvara değmemesi için gönderilen aparat sayesinde duvar ile arasında beş cm mesafe oluştu gayet güzel düşünmüşler. garanti 7 yıl bu arada ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2018
    Memnun kaldım

    Çok kullanışlı bir ürün. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Biyecekler daha uzun ömürlü oluyor. Buzluğu da kullanışlı. Hem buzluk hem dolap içi geniş. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2018
    Başarılı

    Çok başarılı bir buzdolabı sessiz çalışıyor çok iyi soğutuyor malzeme kaliteside yüksek.Hepsiburadaya teşekkürler uygun fiyata satın aldım.Çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2018
    gereksiz tasarruf

    hızlı gönderi süperdi..dolabın sadece kapaklar açıldığında elektronik panelin ışığı yanıyor kapaklar kapalıyken siyah karanlık bir görüntüsü var.el izi benzer ürünlere göre daha fazla.içi çook kullanışli

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2017
    Dört Yıldız

    İçerisi oldukça geniş led'li aydınlık ve kullanışlı bir dolap, çok az belli belirsiz bir el izi kalıyor üzerinde fakat farketmesi çok zor..İndirimde yakalarsanınız çok fazla tereddüt etmenize gerek yok malzeme kalitesi oldukça iyi işinizi fazlasıyla görür..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    İdeal

    Hızlı Teslimat ürün ilk iznelim F/P ürünü servis ağı arçelik/beko olduğu için sorunsuz...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GRND 5100 I Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GRND 5100 I Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat