LG GR-X31FTKHL.ASBPLTK A+ 889 lt Transparan Gardırop Instaview Buzdolabı Yorumları

LG GR-X31FTKHL.ASBPLTK A+ 889 lt Transparan Gardırop Instaview Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(139 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ustelik

    üstelik kargo bedava.. çok kullanışlı, mutlaka arabanızı satıp almalısınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    eski buzdolabımın içini görmek için sürekli açıp kapatmak zorunda kalıyordum. Bu buz dolabı sayesinde bu dertten kurtuldum. çok kullanışlı güzel bir ürün. her evin salonunda olmalı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.07.2020

    Bu buzdolabının fiyatını pandemiden önce takip ediyordum. 15700 liraya kadar fiyatlar vardı. Pandemi biraz yavaşlayınca fiyatlar ikiye katlanmış. Gülünç. Ayrıca enerji kategorisi kötü olan yani fazla elektrik harcayan bir ürün olduğunu incelerseniz anlarsınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    şahane

    Olumlu yönleri: gardırop tıpınde bır buzdolabı ama asıl ozellıgı bır tarafının transparan olması yanı ıcını gosterıyor olması. Bu anlamda dolabın ıcını gosteren alanın hep duzgun olması sart tabıı : ) A+ enerjı tasarrufu ıle calısıyor bu koca buzdolabı. 254 lıtre dondurucu hacmı ve 462 lıtre de sogutucu hacmı var. ıcı genıs ve kullanıslı raf duzenı sayesınde baya ıcı doluyor. sadece bıraz pahalı brı buzdolaı onun harıcınde genel ozellıklerı ıle cok kullanıslı gercekten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Walla evlenirken bu buzdolabını görünce başka hiçbir buzdolabını beğenmedim. Gerçekten muhteşem ötesi. Eşim pahalı falan dedi ama direttim ve aldık. Şimdi o da iyi ki almışız diyor. Yani kalitesini, ,işlevselliğini, tasarımını anlatmaya gerek yok bence bütçesi yeterli herkes alsın bence.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.05.2020

    Bu ürünün Siyah cam olanı varmı acaba

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: şahane gardırop tipi bir buzdolabı. İnox renk toplamda 716 lt hacimli 4 kapılı 6 raflı hızlı dondurma ve hızlı soğutma olan ayrıca su ve buz pınarı bulunan son sistem bir buzdolabıdır. Bayıldıımmm :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: Buzdolabı son derece geniş üç kişilik bir aileyiz bize yetiyor da artıyor bile raflar sağlam baya kaliteli bir malzemeden üretilmiş temizliği kolay ufak tefek şeyleri koymak için kullandığımız raflar da gayet kullanışlı ve sağlam biz çok memnun kaldık bütçenize uygunsa almayı düşünebilirsiniz son derece sağlam ve kaliteli bir dolap çok işlevsel satıcıya ve kargo şirketi sorunsuzdu güvenebilirsiniz

  • Media Markt aracılığıyla, 31.12.2019
    İnovatif

    Herşeyin akıllı olduğu günümüzde buzdolabının da böyle bir yeniliğe ihtiyacı vardı. Lg yaptığı bu ürünle bu boşluğu doldurmuş. Güzel kullanışlı bir ürün

  • Media Markt aracılığıyla, 31.12.2019
    Kalite

    Lg kalitesi ile üretilmiş harika bir ürün. Tüm mutfak tek bir buzdolabında toplanmış neredeyse. Kapağını açmadan içini görebildiğiniz bir buzdolabı. Tek kelimeyle Harika

  • Media Markt aracılığıyla, 31.12.2019
    Lg kalitesi

    Bir buzdolabı düşünün içine aklınıza gelen her şeyi rahatlıkla sığdırabileceğiniz. Fiyatı biraz yüksek olsa da Lg kalitesi ve teknolojisine değecek bir ürün. Kesinlikle verdiğiniz paranın hakkını çıkarıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 31.12.2019
    Buzdolabında ZİRVE!

    İlk başta çok yadırgadım. İnsan klasik dolaplara alışınca bu gerçekten devrimsel görünüyor. Eşimin ısrarıyla aldık. İyi ki ısrar etmiş. Şu sıcaklarda öndeki pratik cam kapak çok işimizi gördü. Zaten sürekli soğuk bir şeyler içme ihtiyacımız olduğundan içecekleri o kısma aldım. Hem bize pratik oldu hem cebimize. Böylece iç sıcaklık neredeyse hiç etkilenmemiş, fatura da kabarmamış oldu. Kışlıkları hazırladığımız şu zamanlarda da derin dondurucu kısmı zaten hayli hayli yeterli. Bir kısmını boş bıraktık, malum kurban bayramı geldi. Biraz da et atacağız. 2 yöne açılan kapağıda insan garipsiyor ama klasik tek kapaklara göre o da gayet mantıklı imiş. Kullandıkça daha da sahipleniyorum. Elektrikli eşyada tercihleri hep ben yaparım ama iyi ki bu sefer eşimi dinlemişim. Yavaş yavaş tüm beyaz eşyaları LG ile değiştirtecek herhalde bana.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.12.2019
    Tasarım harikası

    Buzdolab hem işlev olarak hem tasarım olarak oldukç başarılı. Instaview özelliği sayesinde içerisindeki ürünleri de gösterek neye ihtiyacımız varsa görebiliyoruz.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.12.2019
    Görüntüsü çok özel ve güzel

    Görüntüsü çok özel ve güzel

  • Media Markt aracılığıyla, 23.12.2019
    lg farklı

    fiyat ilk başta yüksek gelebilir fakat kullandıkça özelliklerinden dolayı iyiki tercih etmişiz diyoruz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    pahalı

    Olumsuz yönleri: hakikaten gardırop tipi. Ne yalan söyleyeyim sahip olmak isterdim bu dolapa çok ihtişamlı duruyor ınox renk olması da cabası hızlı soğutma buz pınarı su pınarı no forst oluşu vs herşey var , var ama olmayan tek şey onu alacak para bende yok :) çok pahalı sahiden. buz dolabı fiyatı için bence oldukça yüksek.

  • Teknosa aracılığıyla, 08.10.2019

    Olağanüstü dolabı açmadan içerini görmek.. ürünlerin tazeliğini koruması dolabın büyük olması kesinlikle tercih sebebi

  • Teknosa aracılığıyla, 08.10.2019

    Ürün harika bayıldım cok memnun kaldım ekstra su haznesi olması ayrıca bir avantaj☺️

  • Teknosa aracılığıyla, 08.10.2019
    Mükemmel

    eski buzdolabımın içini görmek için sürekli açıp kapatmak zorunda kalıyordum. Bu buz dolabı sayesinde bu dertten kurtuldum. çok kullanışlı güzel bir ürün. çok mükemmel bir ürün fiyatı da gayet uygun kalabalık aileler için ideal tam bir triplex villa için uygun bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.09.2019
    "kalite"

    Olumlu yönleri: Geçen sene evimizi restore ettirdik ve bir çok eşyamızı değiştirdik. Evlendiğimizden beri bütün eşyalarımız aynı hiç değiştirmemiştik. Bu buzdolabını da inanılmaz beğenerek aldım. Gardrop buzdolaplarını zaten çok beğeniyordum uzun zamandan beri. Çok şükür bana da kısmat oldu . Bir kere çok kullanışlı özellikle kalabalık ailler için çok ideal. Siz de benim gibi tıkış tıkış buzdolabını doldurmayı sevmiyorssnız bu buzdolabı sayesinde dolap içiniz gayet düzenli ve temiz bir görünüm oluyor. Her türlü yiyeceğinizi rahtlıkla saklayabiliyorsunuz. Uzun ve büyük şişeleri veya kapları yerleştireceğiniz zaman rafı katlayarak ayarlayabiliyorsunuz. Dilim salam, peynir ve tereyağı gibi günlük yiyecekler için ekstra alan. aynalı cam panele iki hızlı vuruş ile kapağı açmadan ve yiyeceklerin uzun süre taze kalmasını sağlayan soğuk havayı kaybetmeden sevdiğiniz atıştırmalıklarınızın ve içeceklerinizin bulunduğu bölümü hızlı ve kolay bir şekilde görüp ulaşabiliyorsunuz. Tasarımı inanılmaz şık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG GR-X31FTKHL.ASBPLTK A+ 889 lt Transparan Gardırop Instaview Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG GR-X31FTKHL.ASBPLTK A+ 889 lt Transparan Gardırop Instaview Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat