Bosch SMS46JW01T A ++ Sınıfı 12 Kişilik Bulaşık Makinesi Yorumları

Bosch SMS46JW01T A ++ Sınıfı 12 Kişilik Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2021
    süper

    Olumlu yönleri: indirime denk geldi Bosch kalitesi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: bu bulaşık makinesini uzun zamandır satın almak istiyordum indirime girmesini beklemiştim ve beklediğim gerçekleştirdiği ürünü gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden indirimli bir şekilde satın alabilmek için fakat özelliklerinden hiç memnun kalmadım ürünün sevkiyat aşamasında çok fazla sorun yaşadım aynı zamanda ürünün kendi performansından da memnun kalmadım açıkçası Bulaşıklarım da leke ve yağ kalıntıları bırakıyor eski bulaşık makinemden daha kötü performans sergiliyor diyebilirim aldığıma gerçekten pişman oldum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bulaşık makinesi evli ve çalışan bir kadının en büyük yardımcısı kuşkusuz. Evdeki en büyük yardımcım. Alırken uzun soluklu olmasın arzuladığım için Bosch tercih ettim özellikle. Ben üründen çok memnun kaldım. Almak isteyen herkese öneririm. 6 farklı programı olması ve enerji sınıfı olarak A+ olması benden geçer not aldı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: Evime çok yakıştı. Oldukça da kullanışlı ve şık bir görünümü var.Benim ihtiyacımı karşılıyor. Dayanıklı ve kullanışlı olması yeterli zaten. Ürünü inceleyip ona göre karar vermelisiniz. Paketlenmesi gayet iyiydi ve hasarsız bir şekilde elime ulaştı. Hızlı bir şekilde de kargolanması çok hoşuma gitti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) bosch

    Olumlu yönleri: 👍👍👍👍👍👍😊

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.03.2021
    Urun cizik ve ezik geldi

    Olumsuz yönleri: Sag alt taraf kapak acilip kapanan yer ezilmisti yan tarafta cizik vardi artik kargodanmi yoksa kasten o sekildemi gonderildi bilmiyorum fakat ugrasmamak icin mecburen kurulumunu yaptirdim. KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Gayet güzel

    Olumlu yönleri: Alınabilecek en güzel bulaşık makinesi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.02.2021

    Yıllarca önce çok heveslenmiştim ama bir türlü alamamıştım ama şimdi 3 yıl önce tüm ürünlerimi bosch tan aldım hepsinden çok memnunum estra bulaşık makinasından hem sessizliği ,hem de yıkamasından çok çok memnunum çok severek kullanıyorum herkese tavsiye edıyorum. Özellikle satıcısından ve güler yuzlu olmasından çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2021
    Memnnuz

    Olumlu yönleri: Almak isteyenlere tavsiye ederiz şimdilik memnunuz.

  • Teknosa aracılığıyla, 27.12.2020

    Ürün sipariş verildikten 20 saat sonra teslim edildi. Öncelikle Teknosa ya teşekkür ederim. Ürün performansı şu an için çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 31.08.2020
    Bosch SMS46JW01T A++ 12 Kişilik Bulaşık Makinesi

    hayır ürünü beğenmedim.mesajlarınıza geç cevap veriyor.gönderilen bulaşık makinesi darbe almıştı.bulaşık makinesindeki kapıda biraz yamukluk vardı sanki kapı sonradan takma gibi geldi.bana. horoz lojistikle gönderiyorlar 10-15 içerisinde ancak geliyor.herkes suçu birbirine atıyor. bu yüzden tavsiye etmiyorumDrop files here to uploadResim yükleçizik büyük1.jpg0.1MBCancelRetryResim yüklenmedi

  • Teknosa aracılığıyla, 30.08.2020
    Sessiz makine diye buna derler

    Gerçekten çok sessiz çalışıyor ve güzel yıkıyor uzun program 205 dk. Olması ve sadece uzun proğramda enerji az harcadığını servisin söylemesi, kısa proğramlarda fazla enerji harcadığını söylemesi kafamı karıştırdı.makinelerin elektronik olması ve herhangi bir arızada parça pahalı olması , büyük markaların 2 yıllık bakım yapma fikri gayet güzel Bosch markasını ilk defa aldık inş. memnun kalırız....

  • Teknosa aracılığıyla, 31.07.2020

    mükemmel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.07.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: özellikleri çok güzel...hızlı kargo için teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2020

    çok ilgililer güzel hizmet veriyorlar ve herşeyden önce dürüst ticaret yapıyorlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2020
    "ürün güzel, satıcı ilgili.memnun kaldim"

    Olumlu yönleri: Süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: Bulaşık makinemizden gayet memnunuz. 6 yıkama programı var. A+++ enerji tasarrufu sağlıyor. Çok ta temiz yıkıyor. Üstelik çok ta iyi kurutuyor. Çok sessiz çalışıyor. Biz yaklaşık iki yıldan fazladır kullanıyoruz ve bardaklarımız da falan hiçbir şekilde yıpranma olmuyor. Gayet memnunuz. Eğer almayı düşünenler varsa kesinlikle tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 22.05.2020

    2 kişi yaşıyoruz bizim için program sayısından önce programların içeriği önemliydi özellikle yarım yük gibi tasarrufu programlar ilgimizi çekti aynı zamanda bulaşık makinesi olmasına rağmen A++ Enerji verimliliği ve 9,5 litre su kullanımı oldukça başarılı diyebilirim gözü kapalı bu özellikleri görünce satın aldık çalıştığımız için gece kullanıyoruz 48 desibel buzdolabının bile Şu an üzerinde çalışıp çalışmadığını ışıkları olması anlayacağız dijital ekranı sayesinde programları takip edip ne kadar kaldığını da görüyoruz ya da ne eksik Onu da görüyoruz teşekkürler

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2020

    anneme anneler günün de hediye aldık. araştırmalar sonucunda bu üründe karar kıldık ve pişman olmadık. bulaşıklar tertemiz iç hacmi geniş. tasarruflu elektrik, su özelliğine sahip. harika.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2020

    Elektrik tüketimine dikkat ettik ve sessiz çalışmasına . A++ enerji tüketimi ve 48 db ses düzeyinde çalışıyor. 5 programa sahip iç sepetleri kullanışlı, su tasarrufu da gayet iyi. Bulaşıkları tahminimden daha iyi yıkıyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch SMS46JW01T A ++ Sınıfı 12 Kişilik Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch SMS46JW01T A ++ Sınıfı 12 Kişilik Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat