Profilo BM5321MA F Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Profilo BM5321MA F Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2021
    Profilo Bulaşık Makinası

    henüz kullanmadık ilerleyen zamanda yorum yapabilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Süper

    Olumlu yönleri: eski Bulaşık makinem performans düşüklüğü yaşadığı için ve devamlı tamir işlemleri gerektirdiği için yeni bir bulaşık makinesi arayışına girmiştim uzun zamandır aklımda Profilo markası kullanmak vardı kısmet oldu ve satın aldım Gerçekten eski makinemle arasında dağlar kadar fark var Ben bu bulaşık makinesini çok beğendim ürün gayet kaliteli ve bulaşıkları mı tertemiz yıkıyor hiçbir şekilde ya kalıntısı bırakmıyor enerjiden tasarruf yapıyor Ben çok beğendim

  • Trendyol aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Makineyi yaklaşık 7-8 aydır kullanıyoruz. Çok estetik ve kullanışlı. Bu fiyata alınabilecek en güzel ürünlerden birisi.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 1 gün içerisinde elimize ulaştı. herhangi bir sorunla karşılaşmadık. gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2021
    bulaşık makinesi

    Olumlu yönleri: gayet güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 19.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü kullanamadım ki performansını ölçeyim... 24 Şubat 2021'de sipariş ettiğim ürünün son teslim tarihi 3 Mart'tı. CEVA LOJİSTİK Ankara-Polatlı'ya sadece Cuma günü teslim ediyormuş. Ben bunu bilmiyordum, herhangi bir bilgi verilmedi. Kargo 5 Mart'ta geldi, ben de o gün evde değildim. Mecburen bir hafta daha bekledim. O kadar sıkıntı etmedim beklemeyi. CEVA LOJİSTİK 12 Mart'ta ürünü teslim etti. Pakete dıştan bakıldığında bir hasar görülmüyordu. Ben de paketi servis açması gerektiğinden paketi açmadım. Hemen servisi aradım, bir saat içerisinde servis geldi. Ambalajı açtığında iki yerde vuruk gördü. Bir tanesi ciddi şekilde belli oluyordu. Ben de iade ederim diye kurdurmadım. Hemen lojistik kargoyu aradım çünkü sadece Cuma günü Polatlı'ya geliyordu. Aradım, mesaj attım geri dönen olmadı. Tekrar bir sonraki Cuma gününü beklemem gerekecekti. Her neyse iade sürecini başlattım. Ürünün değişmesini istedim. Ancak değişim olmayıp iade edip sonra tekrar sipariş edebileceğimi ifade ettiler. Tabiki de ürünün fiyatı yükselmişti. 100-200 TL farkla tekrar sipariş etmem gerekiyordu. Benim bir suçum yokken üstelik de haftalarca uğraştırılmışken neden daha pahalıya sipariş etmek zorunda bırakılıyorum?!! 19 Mart Cuma günü lojistik kargo makineyi benden almaya geldiler. Tekrar paketlemem de gerekiyormuş, bunu da bilmiyordum. Tek başıma koca makineyi paketleyebileceğim kadar paketledim. Neredeyse bir ay boyunca çok uğraştırıldım ve mağduriyet yaşadım... Ceva Lojistik ile çalışmayın, 50YILLIK satıcısından da ürün almayın !

  • Trendyol aracılığıyla, 19.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    24 Şubat 2021'de sipariş ettiğim ürünün son teslim tarihi 3 Mart'tı. CEVA LOJİSTİK Ankara-Polatlı'ya sadece Cuma günü teslim ediyormuş. CEVA 12 Mart'ta ürünü teslim etti. Pakete dıştan bakıldığında bir hasar görülmüyordu. Ben de paketi servis açması gerektiğinden paketi açmadım. Hemen servisi aradım, geldiler. Ambalajı açtığında iki yerde vuruk gördü. Hemen lojistik kargoyu aradım, mesaj attım geri dönen olmadı. Her neyse iade sürecini başlattım. Değişim istedim, ancak değişim olmayıp iade edip sonra tekrar sipariş edebileceğimi ifade ettiler. Tabiki de ürünün fiyatı yükselmişti. 100-200 TL farkla tekrar sipariş etmem gerekiyordu. Benim bir suçum yokken üstelik de haftalarca uğraştırılmışken daha pahalıya sipariş etmek zorunda kalacaktım. 19 Mart Cuma günü lojistik kargo makineyi almaya geldiler. Neredeyse bir ay boyunca çok uğraştırıldım ve mağduriyet yaşadım... Trendyol iademi kabul etmedi. Çünkü hasar tespit tutanağı almam gerekiyormuş. Ben bunu servisten ve lojistikten istemiştim zaten ama vermediler. Bunu defalarca Trendyol'a bildirdim. Defalarca Trendyol ile Profilo'yu aradım. Trendyol bana kesinlikle gram yardımcı olmadı. İadem reddedildiği için ürün bana geri geldi. Ancak pakete baktığımda yeni bir ürün gelmişti. Gerçekten çok sevindim. Trendyol değişim yapmadığı halde satıcı değişim yapıp tekrar sıfır ürün göndermiş. 50YıllıkEsnaf satıcısına gerçekten çok teşekkür ederim. Trendyol ve Ceva'nın lakayt çalışanları beni mağdur ettiler ama 50Yıllık satıcısı benim mağduriyetimi giderdi. Kullanım kılavuzunu okuyup gerekli ayarlamaları yaptım. Önce boş çalıştırdım. Bu akşam da dolu çalıştırdım. Sular çok kireçli olduğundan elde yıkayınca çok lekeler oluyordu, ama makinede yıkanınca lekesiz, tertemiz ve parlak oldular. Kaşıklık çekmeceli makineyi de çok merak ederdim hep, makinemden memnunum, umarım hiç sorun yaşamam. 50Yıllık satıcısına tekrar teşekkürler. 1 yıldızı da bu süreçte bana hiç yardımcı olmayan Trendyol'dan kırdım.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime normal zamanda geldi. Servis gelip kurulum yaptığında ürün hasarlı kırılmış çıktı.iade ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 21.01.2021

    Ürün çok güzel mağazada hızlı kargo ama profilonun servisinden hiç memnun kalmadık dedikleri randevu saatinde gelmediler kafalarına göre başka güne ertelediler. Makinede olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey kaşıklık üstte olduğu için ve yatay olduğu için kaşık ters gelse içinde su birikiyor. Bir saatlik program çok pratik hem güzel yıkıyor hem çabuk bitiyor. Tavsiye edebileceğim bir makine ama profilonun ürünleri kadar servis hizmetinde kaliteleştirmesi gerek. Makinenin mutluluğuna gölge düşürdüler.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 ayda zor geldi çok kötü firma

  • Trendyol aracılığıyla, 25.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    her ne kadar trendyoldan bu ürünü sipariş edipte yerine yanlışlıkla saç düzleştirici gelmiş olsada, başka yerden aldık ürün modeli kullanımı güzel

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2020
    Mağazaya teşekkür ederim.

    Mağazaya teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2020
    Profilo Kalitesi

    Evindeki bütün beyaz eşyalar Profilo olduğu ve ürünlerden çok memnun kaldığım için tercih ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    harika sıkıntı yok.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Bir senedir kullanıyoruz çok memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "KALİTELİ"

    Olumlu yönleri: temiz yıkama yapması ve enerji tasarrufu olup fiyat olarak uygun bir ürün almak istediğim için bu ürünü seçtim leke bırakmıyor performansından memnunum malzemesi kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2020
    Kaliteli ve Hoş

    +Ürünü belirtilen sürede geldi +Ürün özenli paketlenmiş +Ürün kullanım açısından kaliteli ve güzel +Ürün kullanım yerine kadar lojistik şirketi tarafından getiriliyor. +Kurulumu profilo servisi yapıyor ve en geç bir gün sonra geliyorlar.

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2020
    fiyat performans ürünü

    ürün çok kullanışlı 3.sepet büyük rahatlık kesinlikle tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "çok güzel"

    Olumlu yönleri: akıllı dosaj sistemi , çok sıcak yıkama ve 10 yıl paslanmazlık garantisi olan 13 kişi yıkama kapasiteli 5 programlı kullanışlı çok güzel bir bulaşık makinesi.

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2020
    hızlı teslimat

    Ürün çok çabuk teslim edildi fakat henüz deneyemedik. daha önce de Profilo ürünlerini kullandık ve çok memnun kaldık. Umarim bu üründen de memnun kalırız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BM5321MA F Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BM5321MA F Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat