Bosch GCZ30AW20N A + Sınıfı 272 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Bosch GCZ30AW20N A + Sınıfı 272 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 04.12.2019
    Kusursuz hizmet

    Yeni geldi, paketleme iyi, Kargo hızlı kusursuz hizmet teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    Çok İyi

    Olumlu yönleri: Sandık tipinde hiç göüzm yoktu şahsen ama aldık bir kere dedim uyfun fiyatıyla biraz da lazım olduğu için kabul ettim artık diğer türlü almaktan vazgeçtm ama çok beğendim güzel kullanışlı Hızlı ve güvenilir adres, kargo hızlı ve kaliteli, güvenilir alışveriş için güvenilir aletler için harika bir site

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Soğutma teknolojileri konusunda Bosch gerçekten çok başarılı bir şirket. Bu derin dondurucu gerçekten çok başarılı bir şirket 268 litre kapasite gerçekten çok yeterli herhangi bir gıda işinde çalışmadığınız sürece bir eve değil iki evede yetebilir diye düşünüyorum. Fiyatı biraz tuzlu olabilir ama cidden verdiğiniz her kuruşu sonuna kadar hak edebilecek bir ürün olduğunu garanti edebilirim size. Alacak olanlara bir tavsiye vermek istiyorum. Kesinlikle ama kesinlikle içindeki buzları kazımaya çalışmayın aksi taktirde makinenin ücreti kadar bir ücreti ödemeniz gerekir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: bence çok kullanışlı. 16 kg dondurma 268 lt ise net hacmi var. Aşırı bir yer tutacağını düşünmüyorum. Yıllık da 256 kwh yakıyor çok değil diye düşünüyorum sene boyu çalışıyorsa. Bir çok kadının işine yarayacak bir ürün olduğunu düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch GCZ30AW20N A + Sınıfı 272 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch GCZ30AW20N A + Sınıfı 272 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat