Kumtel KO-735 + KO-40 TAHDF + KOA6SF2 DDT Ankastre Set Yorumları

Kumtel KO-735 + KO-40 TAHDF + KOA6SF2 DDT Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.01.2021

    2 yıldır kullanıyorum.Kesinlikle memnun değilim.Tam bir elektrik yiyicisi param yok diye bimden aldım.Nakliye parası ödedim.Kurulum esnasında 100 tl filtre parası ödedim.Suan her ay 150 tl den aşağı faturam düşmüyor.Firin aksami cok dandik.Demir akşamı çürümeye başladı.Ben kandım siz kanmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2019
    Üç Yıldız

    Merhabalar, Urunun kutusunda herhangi bir zedelenme yoktu urunde bir bozuklukda yoktu. Ancak aldığımız urun kumtelin diger urunlerinden daha kaliteli oldugunu soyledikleri icin aldik ve aradaki fiyat farkini da bu yuzden goze aldik. Ancak *gold white serisi yaziyor urunun rengi griye donuk beyaz, * ocagin alt acma dugmeleri plastik beyaz ve cok kalitesiz onlarin tamami metal olsaydi basit durmazdi, * ocagin ustundeki tencere koyacagimiz yerler sabit degil. Tencereyi koyuyoruz sallaniyo. Cok kucucuk lastiklerle tutuculuk saglamaya calismislar kesinlikle basarili degil. * ocagin alevi cok guzel ateşlemesi basarili *firinda henuz kek pogaca vs. Pisirmesi hakkinda yorum yapamıyorum *davlumbazin cekis gucu basarili

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2018
    Bir Yıldız

    Ürünü 06/07/2018 tarihinde teslim aldım bu gün 17/07/2018 hala kurulum için servis bekliyorum. Kumtel'in servis hizmeti sıfır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2018
    Kumtel

    çok berbat bir ürün kesinlikle tavsiye etmiyorum paranızı çöpe atmak istiyor saniz alin

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel KO-735 + KO-40 TAHDF + KOA6SF2 DDT Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel KO-735 + KO-40 TAHDF + KOA6SF2 DDT Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat