Korkmaz A359 Violet Demkolik Elektrikli Çelik 1.2 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Yorumları

Korkmaz A359 Violet Demkolik Elektrikli Çelik 1.2 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(631 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Uygun fiyatlı ama gürültülü

    Uygun fiyatlı ama gürültülü çalışan bir ürün. Aksamları ve kalitesi iyi diğerlerine göre uygun ve standart bir cihaz. Ama su kaynatırken her defasında mutfaktaki diğer ürünler arasında en yüksek gürültüyü çıkartması sebebiyle misafiriniz çok oluyorsa tercih edilmemesi gereken bir ürün. Tek yaşıyorsanız işinizi görebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    yorumları okuyup çok tedirgin olmuştum ama iyi ki de almışım hızlı kargo ürün gayet kaliteli almak isteyenler için tavsiyedir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Ürün çok gürültülü çalışıyor. Ürün suyu kaynatıyor sonra kapanıyor tekrar suyu ısıtana kadar demlikteki çay soğumuş oluyor. Çayın sıcaklığı yetersiz oluyor içerken dolayısıyla. Yani kaynatma işleminin ardından belli bir sıcaklıkta tutamıyor suyu ve çayı. yanlış çalışıyor kısacası. Memnun değilim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kullnisli

    guzel bi urun arada sesi yukslio ama kayntma asamasndn dolyi sanrm ama ilidgnda kendisi tekrr kayntyor ve kendi kendne kapnma ozellgi harika 2yildir severek kullnyrum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel bir makine...

    YAKLAŞIK BİR SENEYE YAKINDIR KULLANIYORUM.ÇOK ÇABUK PİŞİRİYOR;ANCA DIŞINDA ALT KISK KÜÇÜK BALIĞI KURUTUYOR.BUNUNMI ÇIKTIĞI İÇİN TEMİZLİĞİ ÇOK PRATİK.GENEL OLARAK TAVSİYE EDİLEBİLİR BİR ÜRÜN...

  • HepsiB. aracılığıyla
    fena değil

    Ürün güzel ama içinden demlik süzgeci çıkmadı başka bir süzgeç ile kullanmak zorunda kaldım, süzgeç en son araştırıp başka bir siteden kendi orijinal süzgecini bulup ayrıca satın aldım. Almayı düşünüyorsanız haberiniz olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    korkmaz kalitesi

    ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. ürün performansı gayet iyi. sıcak tutma fonksiyonu yeterli.3-4 kişilik aileler için ideal.tek sevmediğim kısmı demliğin kapağının plastik olması.tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    beş yildiz

    iş yerine aldım kargo uzun süre de getirdi ama ürün çok kullanışlı ve şık inşallah uzun süre kullanırız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye

    Ürün elime 2 gün içinde ulaştı.Öncelikle hepsiburadaya teşekkürler.Dış görüntüsü neyse resim aynı çok şık ve kullanışlı bir ürün.Ürün sesli çalışıyor suyuda belli bir sıcaklıkta tutmuyor denmiş ama.Ne yoğun bir sese sahip nede sıcaklık sabitleyicisi kötü çalışıyor.Hatta ve hatta cihaz kendi kendine otomatik 5-10 saniyelik ısıtma moduna geçip duruyor.Bence alınacak en iyi cihazlardan bir tanesi anneme hediye olarak aldım.Şuan çok memnun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    3 yıldız

    ürünü ofis için aldım. tasarımı güzel, fakat kaynatma esnasında çok ses çıkarıyor ve sürekli sıcak tutmuyor. Ara ara çalışıp suyu belli derecede tutuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kullanişli ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanım sonucu fikir değişikliği

    Çaycıyı kullandıkça çok büyük hata ettiğimizi anlıyorum suyu kaynatması sırasında gürültüden durulmuyor bazen kaynamadan düğmesi atıyor bazen sürekli kaynıyor biz kapatıyoruz ayar tutmuyor görünüşü malzemesi kaliteli hakkını yememek lazım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ne iyi ne kötü iş görür korkmaz kalitesi

    Amerikan mutfak evi olanlara tavsiye etmiyorum inanılmaz gürültülü çalışıyor. İlk ısıtırken normal ama durup dururken gürültülü kaynamaya başlaması çok fena ayrı mutfağınız varsa çok iyi. Elektrik tasarrufu var çok fazla yakmıyor bizde akşama kadar 3 kez demleniyor sürekli çalışıyor. Sinbo falan olsaydı muhtemelen elektriği üçe katlardı...

  • HepsiB. aracılığıyla
    ...........

    arzum çaycı aldım ve komşum da arzum çaycı istedi fakat bir iki özelliğinden dolayı korkmaz aldık ona şimdi diyorum keşke ona da arzum alsaymışız. görünüş açısından ve kulpları açısından arzum çok daha iyi. filtlesi mevcut çaycıda ve süzgeci de var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çay filtresi YOK

    Ürün genel olarak güzel, memnunuz ancak ürün açıklamasında "Çay filtresi var" yazmasına rağmen içinden çay filtresi çıkmadı. Lütfen açıklamayı düzeltin ya da çay filtresi gönderin!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beğendim tavsiye ederim

    Henüz kullanmadım çeyiz için aldım çünkü, sadece denedim yorumlarda yazdığı gibi kapağı gevşek değil yani bardağın üzerine düşmüyor plastik kısmı biraz basit gibi duruyor ama çeliği sağlam gözüküyor kargosu hızlı ve paketi özenliydi alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    nefis çay içmek isteyenleri

    3 yıldır kullanıyoruz gerçekten çok iyi çay yapıyor her evde olması gereken bir ürün içten rezistanlı ve paslanma yapmıyor temizliği ve bakımı oldukça kolay tşk hb

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beğendim.

    Çayı güzel demliyor. Ve hemen bayatlamıyor. İçilecek kıvamda sıcak tutuyor. Üründen çok memnun kaldım. Demliğin kapağı plastik olmasaydı metal olsaydı daha iyi olurdu. Kullandığım diğer korkmaz demliğin metal kapağının ölçüsü uydu neyse ki. Plastik kapak bu ürüne yakışmamış. Fiyat / performans yüksek. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Kullanışlı

    Bu ürünü anneme aldım. çok memnunmuş. en önemli özelliği de haznedeki su kaynayınca otomatikman kaynatmanın durup sıcak tutmaya geçmesi. bizim evimizdekinde bu özellik yok. malesef başında bekliyoruz. makine için küçük ama bizim için büyük bir olaymış.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A359 Violet Demkolik Elektrikli Çelik 1.2 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A359 Violet Demkolik Elektrikli Çelik 1.2 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat