Sharp SJ-GC700VSL Buzdolabı Yorumları

Sharp SJ-GC700VSL Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 18.11.2016
    Müşteri memnun

    Avantajlar : Fiyat eve teslim ve ilgi
    Ürünüm zamanında hasarsız şekilde daireme kadar getirildi , Aynı gün servis kurulumunu yaptı. İlginize teşekkür ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.10.2016
    süper buzdolabı

    Bugüne kadar hep Alman malı kullanmıştık.Ama Japon Sharptan sonra bu fikrim değişti.Sessiz, ekonomik hızlı soğutma ve hepsinden önemlisi buzdolabı kokusu yok.Yemeklerin ağzı açık kalsa bile hiçbir koku olmuyor.Süper bir buzdolabı.Zaten Amerika da da televizyon ve buzdolapları meşhurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2016
    Başarılı

    Ürünün teslimatında biraz problem yaşadım ancak hepsiburada hepsiburada kalitesini gösterdi. Ürünü bir aydır kullanıyorum gayet iyi. İç kullanım hacmi gayet başarılı. Tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.10.2014
    buzdolabı denince SHARP

    Başka markalara bakmayın. Sırf reklam yapmıyorlar diye tanınmıyor. Ama gerçekten güzel bir dolap ve geniş.MediaMarkt'a da ilgisi ve hızlı kargosu için teşekkürler. Call Center'ını da güçlendirilirse başka bir yerden alışveriş yapılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2014
    Tek kelimeyle harıka..

    Uzun araştırmalarım sonucu sharp almaya karar verdim ve en iyi fiyatı hepsi buradada buldum..Ürün bayram öncesi sipariş edildiği için gelmesi kısa süre geciksede ürünü görünce nasıl kalite bir dolap olduğunu anladım.Ayar düğmeleri bile dokunmatik super..Türkiyede TEK sin HEPSİBURADA tesekkürler..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sharp SJ-GC700VSL Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sharp SJ-GC700VSL Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat