Korkmaz A 310-03 Formula Granit 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Korkmaz A 310-03 Formula Granit 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(1085 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    on numara beş yıldızı hakkediyor

    cok kisa surede elimize ulasti zaten tasarım ödülü almış bir model diye güvenip aldım 5 yıldızı hakkediyor plakaları yapışmaz ve kaliteyi hissediyorsunuz ayrıca yağın aktığı hazne çok güzel ayarlanmış köfte pisirdigimde yağ ve suyu hazineye toplanıyor ısınması da çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Harıka bir ürün tam beklediğim gibi umarım bugünden sonra alacak arkadaşlarda begenir

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    gerçekten çok beğendik ürünü temizliği ısısı ve tamamen açılması en büyük artıları. tavsiye ediyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ben çok beyendim..Fiyatıda iyi bence,alacak olan hiç düşünmesin hemen alsın..O

  • HepsiB. aracılığıyla
    Granit, sıfır koku, sıfır yapışma

    Granit yüzey olduğundan hiç koku yapmıyor ve hiç yapışmıyor. Aynı fiyatta yabancı marka granit olmayan ürün almanın hiç bir anlamı yok kanımca. Tek eksik yönü biraz geç ısınıyor, onun da sebebi kanımca granitin ısı iletkenliğinin teflona göre daha düşük olmasıdır. Yani ya bu geç ısınıyor demeyin bütün granit tost makinaları teflona göre daha geç ısınır tahminimce.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel ??

    Paketleme güzel ürün göründüğünden daha kaliteli???????? Hızlı teslimat ??????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/performans açısından mükemmel diyebilirim.

    Fiyat/performans mükemmel diyebilirim. 2 ay önce kendime almıştım, şimdide anneme aldım. 2 ay içerisinde 30tl fiyat artışı olmuş ama ürüne değer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyata gore uygun

    Ürün guzel vok Araştırma yapip en son buna karar verdik. 180 derece aciliyor. ici granit kaplama. acma kapama tusu yok. sicaklik düğmesini cevirmeniz gerekiyor. kapatinca dik durmasi güzel. aldigimiz saticiya iade etmemiz gerekti plastiginde çizikler vardi. baska yerden tekrar aldik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok çok iyi.

    Bravo Türk yerli yapımı Korkmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GRANİT ALIN MUTLAKA

    Daha önce döküm plaka kullandım. Fakat Granit çok farklıymış bunu anladım. Döküm plakaya zamanla yağ ve ekmek artıkları birikince bu kirler çıkmıyor. Makineye atınca yada sert süngerle yıkayınca plaka aşınıyor ve zamanla paslanıyor. Granitte ise oluşan kirler sadece sıcak su ve süngerin yumuşak kısmı ile yıkayınca kolayca çıkıyor , böylece aşınma olmuyor ve plakaları daha uzun ömürlü ve sağlıklı olarak kullanıyorsunuz. Keşke daha önce Granit alsaymışım diyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalitesiz

    Ürün benzerlerine göre pahalı fakat buna rağmen malzeme kalitesi iyi değil, özellikle ızgaraların takma çıkarma yerleri sağlam ve düzgün değil, ızgaralar sallanıyor. Tam oturmuyor. Ayrıca ürünü çalıştırdığımda ızgaraların altından duman geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ????

    Bahsedildiği kadar muazzam değil. Yinede Tost için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem iki ayrı termostat

    ürünü pazar günü sipariş verdim salı elindeydi, çok güzel tasarım ödülü almış bir ürünmuş zaten, daha ne denir hem korkmaz kalitesi hem hızlı gönderi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    mükemmel bir kalite

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünenlere Tavsiye Ederim

    Ev eşyalarımı uzun uzun araştırmadan almam.7 aydır kullanıyorum,üründen çok memnunum.Sadece tost ve ekmek kızartmak için kullandım..Buzluktan çıkmış ekmeği 8 dakikada dışı kıtır içi yumuşak şekilde pişiriyor,kurutmuyor. Tezgah üzerine de şık duruyor. Yağlı bir şey yapmadığım için silerek temizliyorum o yüzden çizilme vs olmadı tablalarında.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı ısınıyor, 4 adet tost ekmeği sığıyor, Temizliği kolay;peçeteyle bile temizleyebiliyorsunuz çok kirlenirse çıkartıp makineye atarsınız zaten. Ufak tefek görünüyor ama gayet yakışıklı ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    teşekkür ederim ben beğendim kaliteli sağlam

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün çok kaliteli tavsiye ederim özellikle granit olması ayrı güzellik katmış

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanisli

    Urunu ilk calistirdigimizda 10 dakika kadar koku oluyor. Kitapciginda da belirtilmis bu durum. Tostu gayet guzel yapiyor. Ust tarafi fazla kizartmiyor tost yaparken. Kalite olarak guzel. Memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL

    Ürün siparişten 2 gün sonra elime ulaştı. Özenle paketlenmiş ve hasarsız geldi. Döküm olduğu ağırlığından belli. Isınıp ısınmadığını denemek için çalıştırdım ısınmasında sıkıntı yok hızlı ısınıyor. Tek sıkıntısı üst plakası biraz sallanıyor. Tam oturmamış. Alt plakası sağlam.Biz plakayı tutan yeri sıkılaştırıp kullanmaya karar verdik kullanmaya engel olacak kadar büyük bir sorun değil.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A 310-03 Formula Granit 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A 310-03 Formula Granit 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat