Aksu T 28 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Aksu T 28 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2022

    Olumlu yönleri: guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.03.2022
    mükemmel

    Olumlu yönleri: ürün kalitesi ve kullanımı mükemmel teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2021
    orta

    Olumlu yönleri: parasına göre iyi Olumsuz yönleri: hafif

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Tost seven çok gelen de küçük torun olunca bu ürünü sipariş verdik. Bunun yanı sıra da ürün granit kaplama olmasından dolayı bu makineyi tercih ettik ve uzun süredir kullanıyoruz, gerçekten çok memnunuz. Almak isteyenler olursa ya da alacak olan varsa, öneririm. Görüntüsü kesinlikle muhteşem ama bunun yanında teknik özellikleri ve kolay kullanımı açısından da çok başarılı bir ürün diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Bugüne kadar da aldıklarımın içinde güzel olduğu gibi de verdiğim ücrete sonuna kadar değen başka tost makinesi görmediğimden anneme aldıktan sonra kendi eşime de sipariş verdim. Bir tane dahi sorun yaşamadık, istediğiniz gibi kızartıyor, anında ısınıyor ve tostlarınızı kısa sürede yapabiliyorsunuz. Almak isteyenler olursa gerçek anlamda öneririm. Tavsiyemdir. Kargo da bana çok iyi ve sağlam paketlenerek geldi diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    KArgo

    Olumsuz yönleri: Teslimat çok uzun sürdü. Beş buçuk hafta bekledik gelmesi için. Bu kadar uzun süreceğini bilseydim buradan sipariş vermezdim. Bir de paketi şubedeb bizim almamızı istediler. Tam bir rezaletti. Paketleme de pek düzgün yapılmamıştı. Kutunun her tarafı yırtılmıştı. Kargo şirketini değiştirmelerini öneririm. Onun dışında iyi ısınıyor, güzel tostlar yapabilirsiniz. Başka bir problemi yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    çok güzel

    Olumlu yönleri: Rengine bayılacaksınız. Görüntüsü kesinlikle muhteşem ama bunun yanında teknik özellikleri ve kolay kullanımı açısından da çok başarılı bir ürün. Severek kullanıyorum geldiğinden beri. Ürün sipariiş verdiğim aynı gün kargoya verilmişti. Çok hızlı ve sorunsuz bi teslimat gerçekleşti. Tost makinesi arayışında olanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ürün ayrıca geniş yazdığı giibi 6 ekmek sığıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    harika

    Olumlu yönleri: Sabah kahvaltılarının olmazsa olmazı olan tostlar için kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün tercih ettim. Kullanım konusunda herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürünün siparişinden sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. İhtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) aksu tost makinesi

    Olumlu yönleri: önceki makinem simbo. ama bu daha kaliteli geldi fiyatları aynı olmasına rağmen. kullandım gayet memnunum. simbo 10 yıl dayandı bakalım bu kaç yıl dayanacak

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: Bu ürün ile tost yapmak çok kolay. Asla yapıştırmıyor ve hemen temizlenebiliyor. Mor rengi ise en sevdiğim renk olduğu için tercih ettim ve tezgahımda harika görünüyor. Eğer ihtiyacınız var ise bu fiyata kaçırmayın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Muhteşem

    Olumlu yönleri: Tost makinasından yana hiç yüzüm gülmedi. Almadığım marka kalmadı ama bunu aldıktan sonra rahata erdim. Hiç bir arıza yaşamadım şu zamana kadar. Tostlarım zahmetsiz bir şekilde güzle oluyor. Kızartma da yapıyorum, çok fonksiyonlu. Çok beğendim pahalı gelebilir bazı kişilere ama ürün hakkını veriyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    çok güzel

    Olumlu yönleri: Ayak üstü bi şeyler atıştırıp derse yetişmem gerekiyor çoğu zaman. Tost hayat kurtarıcı oluyor. Epeydir aradığım tost makinesini buldum sonunda. 6 tostu aynı anda pişirebiliyor. Oldukça geniş. Kısa sürede tostlar hazır oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel ürün

    Olumlu yönleri: Herkese tavsiye ederim indirim için gitti gidiyor a teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2020
    "Memnun kaldım"

    Olumlu yönleri: Çok sevdiğim için ve pratik olduğu için tost çok tercih ettiğim bir şey. Granit kaplama olmasından dolayı bu makineyi tercih ettim ve uzun süredir kullanıyorum ve gerçekten çok da memnunum . Tostu çok güzel yapıyor. Kurutmuyor ve çıtır çıtır oluyor. İçindeki peyniri de gayet iyi eritiyor. Aynı zamanda ızgara özelliği de var. Ben çok memnunum tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: tost makinesini yeni aldım bu modelin aynısı granit kaplama olmasından dolayı da tercih ettim biraz :) plakalaarı da çıkaruıklabiliyor yalnız yaşadığım için temizlenmesi de kolay o yüzden. Gayet güzel memnunum sucuk falan da kızarttyıorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: 6 pişirme kaspasiteli güzel bir tost makinsidir arkadaşlar. Oldukça da memnunum uzun zamandır kullanıyorum . Döküm plakalı bir model değil ama granit kaplamadır 3 ısı kademesi var kullanıp memnun kalmayan olmamıştır herhlade fiyatı da epeyce uygun bana göre

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Izgara özelliği de var, tostu güzel yapıyor ve kurutmuyor, içindekş malzemeler tam eriyor ve dökülse bile yapışma yapmayan plakaları sayesinde kolay temizleniyor zaten plakaları çıkarıldığı için ve bulaşık makinesinde yıkandığı için temizlenmedi de kolay oluyor performansı güzel bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Tasarımı şık , plakaları granit ve çıkarılabilir plakalar olduğu için temzilenmesi kolay oluyor, plakalarda yapılma sorunu yok, tostu yakmıyor ve lezzetli oluyor aynı anda döert tane tost yapabiliyorum, ızgara özelliği de olduğu için aynı zamanda kendimize sağlıklı sebze ve et ürünleri de hazırlayabiliyoruz. fiyatı da piyasadaki çoğu ürüne göre gayet uygun kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2020
    "iyi makina"

    Olumlu yönleri: memnun kaldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Aksu T 28 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Aksu T 28 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat